منو

بهترین مدلهای چراغ دیواری لوکس، مدرن، کلاسیک و فانتزی جدید

یکی از مهم ترین نکاتی که باید در طراحی دکوراسیون منزل به آن توجه نمود، نورپردازی بخش های مختلف خانه است. نورپردازی تاثیر مستقیمی بر دکوراسیون منزل می گذارد و حتی قادر است به طور کلی جلوه و نمای منزل را تغییر دهد. نورپردازی به علت اینکه تاثیر مستقیمی بر روح و روان ما دارد، مهم است. برای آن که نورپردازی باعث آرامش و حس خوب در خانه شود باید برای هر قسمت منزل از نورپردازی مناسبی استفاده نمود. یکی از روش های نورپردازی منزل استفاده از چراغ دیواری است.

انواع چراغ دیواری

عکس انواع چراغ دیواری کلاسیک و مدرن حیاط و پذیرایی

در طراحی دکوراسیون داخلی چراغ دیواری از اهمیت ویژه ای برخوردار است. به وسیله چراغ دیواری ها می توان منظره هایی چشم نواز خلق نمود. در این مقاله قصد داریم تا شما را با انواع چراغ دیواری آشنا کنیم و به شما در خرید چراغ دیواری مناسب کمک نماییم پس با طوطی کالا همراه باشید.

چراغ دیواری چیست؟

انواع چراغ دیواری یکی از رایج ترین نوع تجهیزات نورپردازی دیوار است. چراغ دیواری، نوعی المان است که برای تزئین محیط خانه و دیوار ها با سبک های مختلف مورد استفاده قرار میگیرد و علاوه بر تامین نور و روشن کردن فضا، برای زیباسازی بیشتر محیط خانه و آپارتمان و تزئینات داخلی و خارجی ساختمان نیز استفاده میشود. ترکیب چراغ دیواری و دیگر لوازم روشنایی باعث ایجاد حس امنیت و آرامش در خانه می شود.

چراغ دیواری در کجا کاربرد دارد؟

امروزه از چراغ دیواری در محیط های مختلفی نظیر ادارات و موسسه های مختلف، ویلاها، فضای آپارتمان ها و خانه ها و غیره از چراغ دیواری بهره گرفته می شود. این محصول در بخش های مختلف خانه نظیر پذیرایی، اتاق خواب، نشیمن، بالای میز پذیرایی، بالای دکور، فضای آشپزخانه و بالکن مورد استفاده قرار می گیرد و می تواند علاوه بر زیبا سازی محیط این بخش ها اقدام به تامین روشنایی نور آنها نیز نماید.

سبک های مختلفی از چراغ دیواری به بازار عرضه شده است و هر کاربر به تناسب سبک دکوراسیونی که دارد می تواند چراغ دیواری ایده آل و مناسب را خریداری نماید و آن را در محل زندگی خود مورد استفاده قرار دهد.

چراغ دیواری در حیاط

چراغ دیواری مدرن برای روشنایی محیط راه پله در حیاط

برخی از کاربردهای چراغ دیواری عبارتند از:

  1. روشنایی دکوراسیون داخلی: چراغ دیواری می تواند به عنوان یک روشنایی اصلی یا فرعی در دکوراسیون داخلی اتاق، سالن، پذیرایی و ... استفاده شود.
  2. روشنایی محیط های خارجی: این چراغ در فضاهای خارجی مثل حیاط، تراس و بالکن می تواند محیط را روشن کند و برای ایجاد یک فضای دوستانه و آرامش بخش مناسب باشد.
  3. روشنایی ورودی: چراغ دیواری در پیشخوان ورودی خانه می تواند راهنمایی کننده برای مهمانان باشد و به آنها کمک کند تا به سادگی و با نور مناسب وارد خانه شوند.
  4. روشنایی در کنار تخت: چراغ دیواری به عنوان یک روشنایی کمکی در کنار تخت خواب مورد استفاده قرار می گیرد تا به شما کمک کند در شرایط نور کم، بتوانید کتاب بخوانید و یا در فضای آرام خود استراحت کنید.
  5. روشنایی راهروها: چراغ دیواری همچنین می تواند به عنوان یک روشنایی کمکی در راهروها و کنار پله ها قرار گیرد تا امنیت در حرکت در شرایط نور کم را برای شما فراهم کند.

چراغ دیواری فضای باز چیست؟

نواع چراغ دیواری فضای باز ظاهری شبیه به نمونه های داخلی خود دارند، با این تفاوت که در ساخت آنها از متریالی استفاده شده است که با آب و هوای فضای بیرون مطابقت دارد. این موضوع بدین دلیل است که چراغ ها با قرار گیری در معرض عناصر بیرونی مانند شرایط جوی، نور خورشید و ... مقاومت کافی کنند. این نوع چراغ ها شامل طراحی محفظه قفسی و حباب می باشند که برای جلوگیری از تجمع آب یا برف در داخل آن ها طراحی شده است.

انواع چراغ دیواری

چراغ های دیواری در سبک های و مدل های متنوعی در بازار وجود دارند. ممکن است کاناپه ای در فضای پذیرایی داشته باشید که قصد روشن کردن دیوار پشت آن را دارید، یا می خواهید به یک تابلو و اثر هنری با چراغ بالای آن جلوه بیشتری بدهید. شاید هم برای اتاق خواب خود به دنبال خرید چراغ دیواری شیک جهت مطالعه و ایجاد نورپردازی ملایم برای فضای قبل از خواب هستید. بنابراین چراغ های دیواری با توجه به کاربرد و فضاهایی که می توانند مورد استفاده قرار بگیرند به انواع زیر تقسیم می شوند:

انواع چراغ دیواری

1 - چراغ دیواری شاخه دار

به عنوان چراغ دیواری کلاسیک شناخته می شوند و به دلیل متریال و میزان تزییناتی که در ساخت آن به کار برده شده، برای سبک کلاسیک مناسب هستند. این مدل ممکن است تک شاخه یا چند شاخه باشد و از شید پارچه ای، حباب شیشه ای یا حتی متریال چوب و حصیر ساخته شده باشد.

چراغ دیواری شاخه دار

تصویر چراغ دیواری شاخه دار برای حال و پذیرایی

2 - چراغ دیواری لوکس

این چراغ ها را می توانید به صورت ست با لوستر سقفی خریداری کنید و اغلب مانند لوستر از جنس بلورهای کریستالی یا چینی ساخته شده اند. مدل های لوکس به عنوان چراغ دیواری پذیرایی استفاده می شوند و قیمت این نوع چراغ ها نسبت به کل چراغ های دیواری که در این مقاله به آن ها اشاره کردیم بالاتر می باشد.

3 - چراغ دیواری مدرن

برای خانه های مینیمال و مدرنی که طرفدار سادگی هستند، باید به دنبال انواعی از دیوارکوب بود که تنها هدف روشنایی را داشته و طراحی بی آلایشی داشته باشند. انواع مدرن را در اشکال هندسی ساده پیدا می کنید.

چراغ دیواری مدرن

انواع چراغ دیواری فانتزی و مدرن برای حال و پذیرایی مخصوص دکوراسیون

4 - چراغ دیواری نور پایین

همان طور که از نام این چراغ دیواری مشخص است، چراغ دیواری نور پایین به صورت هستند که هدایت نور از دستگاه به سمت زمین می باشد و با استفاده بهینه و مناسب از این نوع چراغ می توان گرما و زیبایی قابل توجهی را به فضا بخشید. از آنجایی که این چراغ ها نورهای محافظه کارانه تری ارائه می دهد، برای ایجاد حس صمیمی تر در اتاق های بزرگ ایده آل می باشند.

در بسیاری از مواقع به دلیل جلوه خاص و زیبای این چراغ ها، بسیاری از افراد مایلند تا در فضاهای مختلفی مانند راهروهای داخلی و فضای بیرونی نیز از این دست چراغ ها استفاده کنند، اما در نظر داشته باشید که این چراغ ها نوری محافظه کارانه داشته و قدرت روشنایی زیادی مخصوصا برای فضاهای حساس و پر رفت و امد مانند ورودی منزل و راهرو ها نمی باشند.

چراغ دیواری نور پایین

چراغ دیواری نور پایین برای حیاط و فضای باز

5 - چراغ دیواری نور بالا

اگر به دنیال نورپردازی خاص و زیباسازی یک فضای بزرگ می باشید، چراغ های دیواری نور بالا یکی از بهترین گزینه های شما خواهد بود. طراحی این تجهیزات به گونه ای است که به هدایت نور به سمت سقف کمک کرده و اجازه می دهد اتاق بزرگتر به نظر برسد. به همین دلیل، چراغ دیواری برای اتاق های کوچک تر، مناطق نشیمن و آپارتمان هایی که معمولاً نور روشن تر ترجیح داده می شوند، یکی از عالی ترین گزینه های می باشد. این نوع چراغ دیواری همچنین در هر اتاقی که نور طبیعی زیادی دریافت نمی کند به خوبی کار خواهد کرد.

چراغ دیواری نور بالا

تصویر چراغ دیواری تزئینی با نور به سمت بالا

6 - چراغ دیواری نور بالا و پایین

چراغ دیواری بالا و پایین با ارائه بهترین نور به دو سمت به گونه ای طراحی شده اند که مقدار مساوی نور را در هر دو جهت هدایت خواهند کرد. با توجه به تطبیق پذیری و روشنایی متعادلی که این دسته از چراغ های دیواری ارائه می دهند، برای هر رویداد یا محیطی اعم از فضاهای داخلی و حتی خارجی ایده آل خواهند بود. البته شایان ذکر است برای انتخاب فضای بیرون حتما درجه حفاظت چراغ دیواری را مد نظر داشته باشید تا از طول عمر مفیدی بهره مند بوده و در مقابل شرایط جوی بیرونی مقاومت و کارایی خوبی ارائه دهد.

همچنین قیمتی که برای عرضه این چراغ ها در نظر گرفته شده نسبت به سایر انواع چراغ ها اندکی بیشتر می باشد و برای خرید آن ها می بایست مبلغ بیشتری هزینه کنید.

چراغ دیواری نور بالا و پایین

انواع چراغ دیواری نور بالا و پایین مدرن و شیک جدید

نکات مهم در خرید چراغ دیواری

در بسیاری از خانه ها چراغ دیوارکوب اغلب جنبه تزیینی دارد و صاحب خانه بدون آنکه بداند، نورپردازی منزل خود را به کمک آنها تکمیل کرده است. با این وجود باید نکاتی را در حین خرید چراغ دیواری در نظر گرفت:

کاربرد چراغ دیواری

اگر فقط به دنبال جنبه تزیینی هستید، پس باید سبک دکوراسیون خود را در نظر بگیرید و ترجیحا مدلی از چراغ دیوارکوب را تهیه کنید که یا شبیه به لوسترتان باشد، یا اینکه دقیقا با آن ست شود. ولی اگر برای مطالعه، چراغ خواب یا تکمیل روشنایی منزل به دنبال خرید چراغ دیواری هستید، کارایی آن از لحاظ روشنایی نیز اهمیت پیدا می کند.

جنس بدنه چراغ دیواری

بدنه چراغ دیواری می تواند از مواد مختلفی ساخته شود که هر کدام دارای ویژگی های متفاوتی هستند. برخی از موادی که برای ساخت بدنه چراغ دیواری استفاده می شوند عبارتند از:

  1. فلز: برخی از چراغ های دیواری با بدنه فلزی ساخته می شوند. فلز می تواند شامل آلومینیوم، استیل، مس و ... باشد. چراغ های دیواری با بدنه فلزی معمولاً مقاومت بالایی دارند و در برابر شرایط آب و هوایی و ضربه مقاومت خوبی دارند.
  2. شیشه: برخی از چراغ های دیواری بدنه شیشه ای دارند. چراغ های دیواری با بدنه شیشه ای معمولاً دارای طرح های زیبا و جذابی هستند و نور را به طور مساوی منتشر می کنند.
  3. پلاستیک: چراغ دیواری با بدنه پلاستیک می تواند از موادی شامل PVC، پلی کربنات و ... ساخته شود. چراغ های دیواری با بدنه پلاستیکی معمولاً سبک و قابل حمل هستند و مناسب برای استفاده در محیط های داخلی یا حتی محیط های مرطوب می باشند.
  4. سنگ: برخی از چراغ های دیواری با بدنه سنگی ساخته می شوند. سنگ می تواند شامل سنگ های مختلفی مانند مرمر، گرانیت و ... باشد. چراغ های دیواری با بدنه سنگی معمولاً دارای طرح های زیبا و جذابی هستند و به راحتی با دکوراسیون داخلی سازگار هستند. البته ممکن است که این جنس چراغ قیمت بالاتری نسبت به موارد فوق داشته باشد.

ارتفاع نصب چراغ دیواری

ارتفاع ایده آل برای نصب چراغ دیواری با توجه به ارتفاع دیوار، سبک نورپردازی و نسبت اتاق می تواند متفاوت باشد. اما به عنوان یک قاعده کلی بهتر است چراغ های دیواری در فاصله 152 تا 170 سانتی متر بالاتر از سطح زمین قرار بگیرند. البته این ارتفاع در فضاهای اتاق خواب یا حمام می تواند متفاوت باشد.

نحوه خاموش و روشن کردن

با توجه به کاربردی که در نظر گرفته اید، حتما ببینید که آیا می توان چراغ دیوارکوب را با کنترل خاموش کرد یا فقط با کلید برق قابل کنترل است. این نکته خصوصا در مورد اتاق خواب و شب خواب اهمیت بیشتری پیدا می کند. داشتن ریموت حتما در افزایش قیمت چراغ دیواری تاثیرگذار خواهد بود.

خرید اینترنتی بهترین مدلهای چراغ دیواری

جمع بندی

چراغ دیواری بهترین ابزار روشنایی برای نمای داخلی ساختمان و حتی فضای خارجی ساختمان است. چراغ دیواری در انواع رنگ ها و طرح ها موجود می باشد. استفاده درست و اصولی از چراغ دیواری این امکان را به شما می دهد تا بتوانید فضایی جذاب و مدرن خلق نمایید. طرح های گوناگون چراغ دیواری باعث شده است تا مورد پسند تمام سلیقه ها باشد.

از چراغ دیواری می توان جهت نورپردازی نمای ساختمان های مسکونی و اداری، هتل ها، حیاط و ویلاهای شخصی استفاده نمود. جنس بدنه چراغ های دیواری بسته به نوع کاربردهای آن می تواند از پلاستیک مقاوم یا پلی کربنات یا آهن آلومینیوم باشد. ویژگی های بارز چراغ دیواری می توان به مقاومت آن در برابر رطوبت، بارش باران، تابش نور خورشید و گرد و غبار اشاره کرد.

پاسخ کوتاه به سوالات پر تکرار
قیمت چراغ دیواری چند است؟
قیمت انواع چراغ دیواری به عوامل مختلفی همچون برند شرکت تولید کننده، توان مصرفی، ابعاد و وزن، طرح چراغ دیواری، جنس و کیفیت متریال های مصرفی، تعداد سرپیچ ها و ... بستگی دارد اما در حالت کلی قیمت انواع چراغ دیواری از 20 هزار تومان تا 5 میلیون تومان می باشد
انواع چراغ دیواری کدام است؟
چراغ های دیواری در طرح ها و مدلهای مختلفی تولید می شوند از آن جمله می توان به چراغ دیواری شاخه دار، چراغ دیواری لوکس، چراغ دیواری مدرن، چراغ دیواری نور پایین، چراغ دیواری نور بالا، چراغ دیواری نور بالا و پایین اشاره کرد
تاریخ به روز رسانی : 1402/06/25
محصولات مرتبطمحصولات مرتبط
چراغ دیواری مجلل دو شعله شیشه ای لوکس
چراغ دیواری مجلل دو شعله شیشه ای لوکس
چراغ دیواری حلقه ای ریموت دار مدل مینیفر
چراغ دیواری حلقه ای ریموت دار مدل مینیفر
چراغ دیواری لوکس و مدرن سیلا نور مدل لنا پلاس آلومینیومی
چراغ دیواری لوکس و مدرن سیلا نور مدل لنا پلاس آلومینیومی
چراغ دیواری اژین جنس بدنه فلزی مدرن
چراغ دیواری اژین جنس بدنه فلزی مدرن
چراغ دیواری جنس چوب ام دی اف با روکش ملامینه و نور مخفی
چراغ دیواری جنس چوب ام دی اف با روکش ملامینه و نور مخفی
چراغ دیواری طرح بیضی با محفظه حبابی پلاستیکی
چراغ دیواری طرح بیضی با محفظه حبابی پلاستیکی
چراغ دیواری گایار مدل پرتو
چراغ دیواری گایار مدل پرتو
چراغ دیواری مدل شیدا جنس پلاستیک
چراغ دیواری مدل شیدا جنس پلاستیک
چراغ دیواری مدل چوبین جنس چوب طرح چراغ گرد سوز
چراغ دیواری مدل چوبین جنس چوب طرح چراغ گرد سوز
چراغ دیواری افتخار جنس چوب و فلز با دو سرپیچ
چراغ دیواری افتخار جنس چوب و فلز با دو سرپیچ
چراغ دیواری مدل چوبین جنس چوبی
چراغ دیواری مدل چوبین جنس چوبی
چراغ دیواری لوستر ماد مدل D1p101
چراغ دیواری لوستر ماد مدل D1p101
نظرات ارسال نظر، پیشنهاد و تجربه شخصی شما درباره مطلب بالا
کلیه حقوق متعلق به وب سایت طوطی کالا است و کپی برداری با ذکر منبع مانعی ندارد