منو

بهترین مدلهای چراغ نئونی دیواری جدید برای تزئین اتاق

حین عبور از خیابان اصلی شهر در هنگام شب، انواع چراغ های رنگی را شیشه و سر در ورودی فروشگاه ها و پوستر های آگهی می بینیم، آن ها را بعنوان چراغ نئون می شناسیم. البته امروزه استفاده از این نوع چراغ های نئون برای تابلو مغازه ها کمتر شده است و جای خود را به تابلو های LED داده است.

اما استفاده از چراغ های دیواری نئون برای تزئین اتاق، کافی شاپ ها و رستوران ها همچنان طرفداران خاص خود را دارد و جزوء انتخاب های اول برای دکوراسیون دیوار می باشد.

خرید چراغ نئون

راهنمای خرید انواع چراغ نئون دیواری برای اتاق

در این مقاله از طوطی کالا می خواهیم شما را با انواع چراغ نئون و نحوه عملکرد آنها آشنا کنیم و در انتها چند نمونه از پرفروش ترین مدل های چراغ دیواری نئونی برای تزئین و دکور اتاق یا کافی شاپ ها خدمت تان ارائه دهیم، پس با ما تا انتها همراه باشید.

عنصر نئون چیست؟

نئون در کلمه به معنی گاز جدید است و ریشه این کلمه یونانی می باشد. نئون عنصری است که در جدول تناوبی به صورت NE و با عدد اتمی 10 نشان داده می شود.

گاز نئون گازی است که در طبیعت و جو زمین به صورت طبیعی وجود دارد ولی به نسبت کم. نسبت ۱ واحد نئون در ۶۵۰۰۰ هوا و می شود طی فرآیندی آن را به دست آورد. نئون با مایع سازی هوا به دست می آید و با تقطیر جزء به جزء از گازهای دیگر جدا می شود. گاز نئون در حالت عادی بی اثر و گاهی بی رنگ است اما با اضافه کردن فسفر و حبس کردن آن رنگ های جالبی میگیرد.

لامپ نئون چگونه کار میکند؟

لامپ نئون شامل یک لوله شیشه ای است که با مقدار کمی گاز نئون کم فشار پر شده است و یک الکترود در دو انتهای لوله شیشه ای وجود دارد که با استفاده از جریان متناوب یا جریان مستقیم کار می کند.

چراغ نئون طرح دسته بازی پلی استیشن

چراغ نئون طرح دسته بازی پلی استیشن

اکثر لامپ های نئونی که مشاهده می کنید از جریان AC استفاده می کنند چون اگر از جریان DC استفاده شود درخشش فقط در اطراف یک الکترود دیده می شود. به این صورت که با حبس شدن گاز داخل محفظه شیشه ای و وصل شدن جریان الکتریسته به آن گاز موجود یونیزه شده و از این اتفاق رنگ قرمز جذابی به وجود می آید. با اضافه کردن فسفر و جیوه میشود رنگ داخل این لامپ تبدیل به نور آبی و سبز هم بشود؛ به همین راحتی.

مزیت های اصلی لامپ نئون

از مزایای اصلی لامپ های نئون می توان به نور یک دست آن اشاره کرد که لایت و چشم نواز است. معمولا کسانی که سبک تبلیغات خاص و کلاسیک را دوست دارند با یک طراحی زیبا از آن استفاده می کنند و باید گفت که بسیار شیک است.

از مزایای دیگر آن جنبه نور پردازی و دیزاین تبلیغاتی است که با استفاده از آن می توانید شغل و یا محصول خود را به طور منحصر به فردی به مخاطب معرفی کنید. سایر مزایای عبارتند از :

  • درخشش فوری
  • قابل کاربرد در پیکربندی مینیاتوری
  • محدوده عملیاتی وسیع
  • مصرف برق کم
  • از نظر هزینه ارزان

بهترین طرح های چراغ نئون دیواری

عکس نمونه طرح های چراغ نئون دیواری تزئینی

معایب لامپ نئون

از معایب این لامپ می توان به جنس بدنه شیشه ای آن اشاره کرد که ممکن است با کوچک ترین ضربه و فشاری بشکند، پس دقت کنید که این لامپ ها نیاز به مراقبت دارد. ضعف دیگری که متاسفانه در قدیم داشت ایجاد آتش سوزی بود که با رعایت نکردن نکات فنی توسط افراد ناشی این اتفاق می افتاد.

مثلا افتادن سیم ترانس بر روی شیشه نئون ممکن است به سیم شوک وارد کند و با ایجاد جرقه موجب سوختن روکش سیم شود و آتش به نقاط دیگر سرایت کند. خوشبختانه به تازگی ترانس هایی وارد بازار شده است که الکترونیکی هستند و با ایجاد کوچک ترین اتصالی برق را از مدار خارج می کند و از خطر آتش سوزی جلوگیری می کنند.

چگونه رنگ های لامپ نئون تولید میشود؟

اساساً در سطح شهر و جاده ها از علائم و تابلوهای مختلفی در رنگ های مختلف استفاده شده است که درد این لامپ ها از گاز نئون استفاده شده است؛ اما گاز نئون می تواند رنگ نارنجی و قرمز نئونی را تولید کند. توجه کنید که برای تولید رنگ ها از مخلوط کردن گازها با هم استفاده می شود؛ در واقع هر گاز نجیبی منجر به تولید یک رنگ مشخصی می شود که می توان از رنگ آن برای لامپ ها استفاده کرد. در حالت کلی رنگ LEDهای نئونی وابسته به گاز داخل آن خواهد بود که ممکن است رنگ هایی همچون صورتی و سبز و آبی و قرمز و نارنجی را تولید کنند.

  • گاز نئون: نسبت به گازهای نجیب این گاز بیشترین کاربرد را دارد، لذا بخشی از هواست و به سادگی می توان آن را تصفیه کرد و هزینه آن بسیار ارزان است. در واقع نئون رنگ قرمز درخشانی تولید می کند که تنها مقدار بسیار کمی از این گاز برای تولید کردن لامپ نئون احتیاج است.
  • گاز آرگون: رنگ نور تولید شده در لامپ توسط این گاز آبی روشن است، اما اگر قسمت داخلی لوله شیشه ای آن با فسفرهای حساس به اشعه ماورا بنفش پوشانده شود می توانید سایر رنگ ها را تولید کنید.
  • گاز هلیوم: رنگ نور تولید شده این گاز قرمز مایل به صورتی است؛ این مدل گاز در لامپ های رنگی بیشتر از آرگون یا نئون مورد استفاده قرار می گیرد.
  • گاز زنون: برای این که رنگ های درخشان بنفش تولید شوند از گاز زنون استفاده می شود که در واقع به تنهایی استفاده نمی شود.
  • گاز کریپتون: دو رنگ سفید و زرد دیگر توسط گاز کریپتون تولید می شوند.

چراغ های تزئینی نئون

انواع مدلهای چراغ تزئینی ایستاده نئون

انواع لامپ نئون و کاربرد آنها

خب حالا که با لامپ نئون و کارکردشون آشنا شدید وقتش رسیده درباره انواع لامپ نئون هم آشنا باشید پس در ادامه همراه ما باشید.

لامپ نئون تبلیغاتی یا تابلوی نئون

همان طوری که قبلا گفتم کارکرد لامپ نئون به این صورت است که با حبس کردن گاز نئون داخل لوله و بستن ابتدا و انتهای آن و وصل کردن جریان برق به آن لوله روشن می شود. نئون به خاطر خاصیتی که دارد بعد از یونیزه شدن با وصل شدن الکتریسیته به رنگ قرمز جالب و خیره کننده ای شبیه به آتش در می آید. برای همین اولین بار که این لامپ به آمریکا رفت و مردم آن را دیدن به آن آتش حبس شده می گفتند.

و به خاطر همین رنگ جالب و خیره کننده و شکل ظاهری استوانه و لوله ای کم کم وارد صنعت تبلیغات شد و تابلوی نئونی ابداع شد. لوله های شیشه ای با گرم شدن و رسیدن به درجه بالا خاصیت انعطاف پذیری پیدا میکنند و می شود با خم کاری آنها به آنها شکل داد و شبیه به حروف یا اشکال کرد.

حالا شما تصور کنید که با خم کاری شیشه لوله ای اسم برند شما را بگیره و با قرار دادن این لوله روی یه تابلو و وارد کردن گاز نئون شما تابلوی قرمز رنگی را دارید که هر چشمی را به خودش خیره میکند.

تابلو نئون

عکس چراغ دیواری نئون در طرح های مختلف

حالا فرض کنید که با اضافه شدن جیوه و یا فسفر رنگ این لوله های روشن به آبی یا سبز تغییر کند. لامپ نئونی تبلیغاتی تا همین چند سال پیش هم مورد استفاده قرار میگرفت و بازار داغی هم در تبلیغات داشت امروزه هم به صورت فانتزی و یا نوستالژیک استفاده میشود. امروزه بیشتر از تابلوها ال ای دی برای تبلیغات استفاده می شود و تابلو نئونی منسوخ شده اند.

زیبایی و خیره کننده بودن این نوع لامپ به همین جا ختم نشد و نسخه های جالبی شبیه به لامپ رشته از لامپ نئون ابداع شد که بیشتر برای تزیین فضا مورد استفاده قرار میگرفت.

لامپ نئون فازمتر

یکی دیگه از کاربرد های لامپ های نئونی استفاده اونها توی صنعت و تولیده و امروزه بیشتر مصرف لامپ نئون توی همین زمینه است. لامپ نئون فازمتر کارکردی شبیه به همون لامپ های قبلی و نئون معمولی داره و توی فازمتر برای تشخیص جریان برق مورد استفاده قرار میگیره.

وقتی شما سر فازمتر رو داخل پریز میکنید برق وارد مدار فازمتر میشه، به مقاومت میرسه و قدرت برق کم میشه. بعد از مقاومت برق وارد لامپ نئون فازمتر میشه و بعد از اتصال دست به انتهای فازمتر لامپ روشن میشه. اگه با دقت به لامپ نئون فازمتر نگاه کنید می بینید که دوتا استوانه مانند با فاصله از هم کنار هم هستند و اون دوتا الکترود هستند و برای روشن نیاز به اختلافت پتانسیل دارند.

چراغ نئون فازمتر

چراغ نئون استفاده شده بر روی فازمتر و کلید چند راهی

این اختلاف پتانسیل (در لامپ نئون فازمتر) حدودا باید بیشتر از ۷۰ ولت باشه تا لامپ فازمتر روشن بشه و اگر کمتر باشه روشن نمیشه. بعد از وارد شدن برق به این لامپ گاز توی لامپ نئون فازمتر یونیزه میشه و لامپ روشن میشه. یکی از دلایلی که از این لامپ استفاده میشه اینه که این لامپ به خاطر نور قرمز و چشم گیری که داره و برای هشدار توی فازمتر مناسبه.

شاید شما هم دیده باشید که روی یکسری از کلیدهای برق چراغ کوچیکی وجود داره و کاربرد اون اینه که توی تاریکی بتونیم کلید رو پیدا کنیم. اون لامپ کوچک که روی کلید برق تعبیه شده همون لامپ نئون فازمتره و یکی دیگه از کارایی های لامپ نئون توی تولید همینه.

لامپ نئون فلکسی

نسل جدید و به روز شده لامپ های نئون قدیمی لامپ نئون فلکسی است که به خاطر خاصیت انعطاف پذیری این نوع لامپ ها به آن فلکسی می گویند. به اشتباه نیافتید کارکرد این نوع لامپ ها شبیه به لامپ نئون نیست و توی لامپ نئون فلکسی از تکنولوژی ال ای دی استفاده شده.

چراغ نئون فلکسی

لامپ نئون فلکسی با قابلیت انعطاف پذیری بالا

لامپ های نئون تبلیغاتی را یادتان است؟ به خاطر شباهت شکل ظاهری لامپ نئون فلکسی با تبلیغاتی و همچنین چون توی مصارف تبلیغاتی و تابلو سازی هم از آنها استفاده می شود بهشون نئون فلکسی می گویند.

همون طور که گفتیم داخل این نوع لامپ از تکنولوژی ال ای دی استفاده میشود که باعث میشود مصرف برق خیلی پایینی داشته باشند و توی رنگ ها متنوع ساخته بشوند. لامپ نئون فلکسی برای ساخت تابلو، تزیین کافه ها و رستوران ها، نور پردازی مخفی خونه ها و اداره ها و خیلی جاهای دیگه کاربرد دارد.

همانطوری که گفتیم استفاده از این محصول در محیط های تجاری مانند کافی شاپ، کافه رستوران، استدیوهای عکاسی، دفتر کار، ویترین مغازه، بالکن و بسیاری اصناف دیگر و مراسم عروسی یا مهمانی ها و حتی اداره جات و یا مکانهای آموزشی مانند مدارس و مهدکودک ها قابل استفاده است. همچنین نصب نئون فلکسی در محیط های خانگی مانند اتاق خواب، اتاق کودک، اتاق کار، آشپزخانه و سرویس بهداشتی انتخابی فوق العاده خواهد بود.

لامپ نئون ماشین

یکی دیگر از کاربرد های لامپ نئون در صنعت چراغ اتومبیل و موتور سیکلت سازی می باشد. این نوع چراغ ها بیشتر برای اسپورت کردن چراغ ماشین استفاده میشود. شرکت های بزرگ اتومبیل سازی خودشان از لامپ نئون توی طراحی چراغ هاشون استفاده میکنند.

چراغ نپون ماشین

انواع چراغ نئون ماشین برای تزئین چراغ جلو و عقب اتومبیل و موتورسیکلت

اما این نوع چراغ ها هم مثل لامپ نئون فلکسی از تکنولوژی ال ای دی استفاده میکنند و مصرف خیلی پایینی دارند. تفاوت لامپ نئون ماشین با لامپ نئون فلکسی این است که، لامپ نئون ماشین از قبل طراحی و ساخته شده و جنس خشکی دارد و نمی شود آن را خم کرد.

بهترین مدلهای چراغ نئونی دیواری

پاسخ کوتاه به سوالات پر تکرار
چراغ نئونی دیواری کجاها کاربرد دارد؟
چراغ های نئونی در تمامی محیط ها به خصوص اتاق گیمینگ، اتاق خواب، ویترین و دکور فروشگاه ها، مراکز خرید، تزیین کافه ها و رستوران ها و هر جای دیگری که بشود، به عنوان یک عنصر دکوراتیو خیره کننده و خاص استفاده می شود.
قیمت انواع چراغ نئونی دیواری چند است؟
قیمت انواع چراغ نئونی به عوامل مختلفی همچون برند شرکت سازنده، طول و ابعاد چراغ، وزن، کیفیت ساخت و پیچیدگی طرح چراغ، نوع آداپتور و ... بستگی دارد اما در حالت کلی قیمت چراغ نئونی از 200 هزار تومان تا 2 میلیون تومان می باشد.
تاریخ به روز رسانی : 1402/08/21
محصولات مرتبطمحصولات مرتبط
چراغ دیواری مدل نئون قلبی فانتزی و تزئینی
چراغ دیواری مدل نئون قلبی فانتزی و تزئینی
چراغ دیواری مدل نئون یونیکورن یالدار
چراغ دیواری مدل نئون یونیکورن یالدار
چراغ دیواری مدل نئون پلکسی باب اسفنجی کودکانه
چراغ دیواری مدل نئون پلکسی باب اسفنجی کودکانه
چراغ تزئینی مدل نئون لوگو یوتیوب
چراغ تزئینی مدل نئون لوگو یوتیوب
چراغ نئونی دیواری جنس فلکسی طرح پروانه
چراغ نئونی دیواری جنس فلکسی طرح پروانه
چراغ دیواری مدل نئون اسکلت آتشی جنس پلکسی
چراغ دیواری مدل نئون اسکلت آتشی جنس پلکسی
چراغ دیواری مدل نئون فضانورد با شاسی ام دی اف
چراغ دیواری مدل نئون فضانورد با شاسی ام دی اف
چراغ دیواری مدل نئون فلکسی طرح ماه و ابر
چراغ دیواری مدل نئون فلکسی طرح ماه و ابر
چراغ نئونی دیواری طرح آتش
چراغ نئونی دیواری طرح آتش
چراغ نئونی دیواری طرح درخت نخل
چراغ نئونی دیواری طرح درخت نخل
چراغ نئونی دیواری طرح صاعقه
چراغ نئونی دیواری طرح صاعقه
چراغ نئونی دیواری طرح کاکتوس
چراغ نئونی دیواری طرح کاکتوس
چراغ نئونی دیواری طرح آیکون دسته پلی استیشن
چراغ نئونی دیواری طرح آیکون دسته پلی استیشن
چراغ نئونی دیواری طرح موج سوار
چراغ نئونی دیواری طرح موج سوار
چراغ نئون لایت دیواری طرح سیاره
چراغ نئون لایت دیواری طرح سیاره
چراغ نئونی دیواری طرح فلامینگو
چراغ نئونی دیواری طرح فلامینگو
نظرات ارسال نظر، پیشنهاد و تجربه شخصی شما درباره مطلب بالا
کلیه حقوق متعلق به وب سایت طوطی کالا است و کپی برداری با ذکر منبع مانعی ندارد