منو

راهنمای خرید کیبورد بی سیم یا وایرلس + بررسی مزایا و معایب

چه کاربر ساده باشید و چه به عنوان یک گیمر حرفه ای وقتتان را پشت کامپیوتر صرف کنید، صفحه کلید یکی از نیازهای اصلی شما برای پیشبرد کارها است. به نظر می رسد کیبورد پرکاربردترین تجهیزات جانبی کامپیوتر باشد.

جدیدترین نسل صفحه کلیدها، کیبوردهای بی سیم هستند که به صورت پرتابل و بدون نیاز به سیم عمل می کنند.

شاید در نگاه اول کیبوردهای وایرلس برای گیمینگ و بازی حرفه ای مناسب باشند تا گیمر بدون دغدغه بازی کند؛ اما کیبوردهای وایرلس انواع و اقسام مختلفی دارند که می توانند برای مصارف روزمره و کامپیوترهای رومیزی معمول نیز مناسب باشند.

کیبورد وایرلس

راهنمای خرید کیبورد بی سیم یا وایرلس برند ردراگون

اساس کار این نوع از کیبورد کامپیوتر به این صورت است که قطعه کوچکی شبیه فلش را به درگاه کامپیوتر وصل می کنند تا سیگنال های ارسالی از کیبورد کامپیوتر را دریافت کند.

اگر سلیقه شخصی و کاری تان به گونه ای است که هنگام کار با کامپیوتر با فاصله زیاد از مانیتور کامپیوتر می نشینید و و نمی خواهید سیم های کیبورد جلوی دست و پایتان را بگیرد، پیشنهاد ما به شما خرید کیبورد بی سیم است. این کیبوردها همچون ماوس های بی سیم انرژی خود را از باطری تامین می کنند و عموما همراه با ماوس مخصوص خود در بازار یافت می شوند.

مزایای کیبورد بی سیم

از جمله مزایای کیبورد کامپیوتر بی سیم می توان به کیفیت و کارایی بالا، آزادی عمل مطلوب برای کاربر و امکانات مخصوص موجود در مدل های پیشرفته اشاره کرد. کیبورد های بی سیم در هر شرایطی در دسترس شما قرار می گیرند، به راحتی به هر وسیله ای متصل می شوند و اتصالات سیمی دست و پا گیر را از جلوی چشم شما دور می کنند.

البته مانند هر وسیله دیگری کیبوردهای بی سیم نیز معایبی دارند که به نوبه خود قابل تامل است.

معایب کیبورد های بی سیم

  • این کیبوردها قیمت های بسیار بالاتری دارند و برای کاربران بسیار حرفه ای و گیمرها مناسب هستند.
  • همچنین سبب ایجاد نویز در سایر وسایل و لوازم وایرلسی موجود در اطراف خود می شوند و تا یک فاصله ای فرکانس آن ها برای پرتو افکن قابل دریافت می باشد.
  • نیاز به استفاده از باتری های قلمی یا نیم قلمی برای کار کردن دارند

کیبوردهای بی سیم در سه نوع ژله ای، شیشه ای و لیزری در بازار موجود می باشند.

عکس استفاده از کیبورد بی سیم

عکس کاربر در حال استفاده از کیبورد و موسی بی سیم

کارایی کی بوردهای بی سیم

استفاده از کیبوردهای بی سیم برای کامپیوتر رومیزی

کامپیوترهای رومیزی هم می توانند کاندید استفاده از کیبورد وایرلس باشند. مدل های وایرلس برای مواقعی که فاصله زیادی بین کیس و کیبورد وجود دارد مناسب هستند. بنابراین حتی ادارات و شرکت ها هم می توانند با کیبوردهای بی سیم سیستم های جمع و جورتری داشته باشند و از اتصالات پیچیده سیم ها خلاص شوند.

استفاده از کیبورد وایرلس برای تلویزیون های هوشمند

اسمارت تی وی یا تلویزیون هوشمند به سادگی با انواع گوشی هوشمند جفت می شود. تلویزیون های معمولی هم با استفاده از انواع اندروید باکس به یک صفحه نمایش بزرگ برای مدیریت محتوا گوشی هوشمند تبدیل می شوند. در این حالت برای انجام امور به یک کیبورد پرتابل و بی سیم نیاز دارید که با تکنولوژی بلوتوث یا دانگل به تلویزیون هوشمند متصل شود.

کیبورد بی سیم

عکس کیبورد و موس وایرلس برند جی پلاس

انواع کیبوردهای بی سیم

انواع کیبوردهای بی سیم موجود در بازار در دو مدل ممبران و مکانیکی طراحی می شوند. هنگام خرید ممکن است با عنوان مکانیکی یا ممبران روبرو شوید و بد نیست با جزئیات و تفاوت های این دو مدل آشنا شوید:

کیبوردهای ممبران و کاربردهای آن

حالا که کم حجم شدن، سبکی و طراحی اسلیم و باریک در مدل های مختلف گوشی هوشمند، لپ تاپ و تبلت باب شده کبوردها هم با همین رویکرد طراحی می شوند. به طراحی باریک، تخت و فلت صفحه کلیدها ممبران گفته می شود.

طراحی خاص این نوع کیبوردها باعث شده تا هنگام کار کردن با آن ها کم ترین فشار را روی انگشتان احساس کنید. طوری که تایپ کردن با این کیبوردها تفاوتی با فشردن دکمه کنترل تلویزیون ندارد! مدل های ممبران به سبب طراحی خاص محبوب تر هستند و استفاده از آن ها متداول تر شده است.

به سبب طراحی تخت این نوع صفحه کلید، تایپ کردن با آن ها راحت تر است و صدای کلیک روی دکمه ها به حداقل خود می رسد. بنابراین برای کسانی که در طول روز زیاد تایپ می کنند و با تمام دکمه های کیبورد سروکار دارند مناسب است.

انواع کیبورد و موس بی سیم

عکس انواع کیبورد و موس بی سیم

کیبوردهای مکانیکی و تفاوت آن ها

مدل های مکانیکی همان کیبوردهای نسل قدیم هستند که سر و صدای زیادی هنگام تایپ کردن ایجاد می کنند. دکمه های موجود بر این کیبوردها قابلیت جا به جایی دارند و سرعت تایپ کردن با آن ها علی رغم سر و صدای بیش تری که ایجاد می کنند بیش تر است.

استفاده از کیبوردهای مکانیکی میان گیمرها و تایپیست های حرفه ای متداول تر است. ضمن این که ماندگاری و قیمت بیش تری نسبت به مدل های ممبران دارند.

همچنین جهت کسب اطلاعات کامل تر درباره انواع کیبورد های مکانیکی می توانید مقاله مرتبط با آن یعنی (کیبورد مکانیکی چیست؟) را مطالعه فرمائید.

کیبورد وایرلس با برند ناشناخته نخرید!

در مورد کیبورد بی سیم باید به مقوله آنتن دهی و عمر باتری نیز توجه کرد. البته مصرف باتری کیبوردها معمولاً کمتر از موس های دقت بالا و سرعت بالا است اما موضوع آنتن دهی را باید جدی گرفت.

شاید کیبوردهای بسیار ارزان چینی برای کارهای عمومی مناسب باشند و بیش از هزینه پرداخت شده کار کنند اما اگر قصد دارید که کیبورد وایرلس بخرید، بهتر است سراغ برندهایی بروید که امتحان خود را پس داده اند تا با مشکل روبرو نشوید.

کیبوردهای بی سیم از جهت باتری به ۴ دسته تقسیم می شوند:

  • برخی از موس و کیبوردهای بی سیم، باتری داخلی قابل شارژ دارند که با استفاده از کابل USB شارژ می شود.
  • در برخی دیگر ۱ یا ۲ باتری شارژی معمولی با سایز AA یا AAA و به عبارت دیگر قلمی و نیم قلمی قرار می گیرد و با استفاده از کابل USB شارژ می شود.
  • در برخی مدل های ارزان تر نیز می توانید ۱ یا ۲ باتری معمولی قرار دهید. البته در صورت استفاده از باتری شارژی در این مدل ها، باید شارژر مجزا برای شارژ کردن خریداری کنید.
  • برخی مدل های خاص مجهز به باتری خورشیدی است که البته تعداد و تنوعشان کم است.

عکس موس و کیبورد وایرلس لاجی

عکس موس و کیبورد وایرلس لاجی

نکات مهم هنگام خرید کیبورد وایرلس

شکل و طراحی : کیبورد و ماوس در انواع مختلفی از شکل، وزن و طراحی وجود دارند. بسیاری از این اقلام اندازه های معمولی و طراحی ساده ای دارند، اما برخی دیگر دارای بافت های شیک و نور پس زمینه هستند. هنگام انتخاب ماوس و صفحه کلید عالی، باید میزان استفاده خود را بررسی کنید.

یکی دیگر از موارد مهم در انتخاب کیبورد بی سیم توجه به ارگونومیک بودن طراحی آن است، زیرا این قابلیت می تواند از صدمه دیدن دست ها جلو گیری کند.

عمر باتری : بیشتر ماوس و کیبورد ها با باتری های قلمی عرضه می شوند، تعداد کمی از آنها نیز قابل شارژ هستند. عمر متوسط ​​باتری حدود ۱ تا ۲ سال است. اگر ماوس و صفحه کلید را به هدف بازی می خرید، باید مطمئن شوید که بهترین عمر باتری را دریافت خواهید کرد.

سرعت کیبورد بی سیم : سرعت از جمله مهم ترین فاکتور برای خرید کیبورد بدون سیم است در حقیقت اگر کیبورد شما سرعت کمی داشته باشد هیچ کاربردی نخواهد داشت. پس پیشنهاد می شود از مراکز معتبر اقدام به تهیه کیبورد بدون سیم نمایید.

شعاع پشتیبانی : معمولا موس ها و کیبورد های بدون سیم از شعاع 10 الی 12 متری قابل استفاده هستند. (در هنگام خرید به میزان شعاع پشتیبانی آن توجه کنید.)

ویژگی های کلیدی : بسیاری از ماوس های دکمه ای برای انتخاب سرعت برای سهولت مورد استفاده قرار می گیرند، در حالی که کیبورد حاوی کلیدهای میانبر برای تنظیم میزان روشنایی است. پس ویژگی هایی را بررسی کنید که کاملاً با نیاز کاری شما مطابقت دارد.

پاسخ کوتاه به سوالات پر تکرار
قیمت کیبورد بی سیم چند است؟
قیمت انواع کیبورد بی سیم یا وایرلس به عوامل مختلفی همچون برند شرکت سازنده، وزن و ابعاد کیبورد، تعداد کلید ها، برد صفحه کلید، همراه موس بودن و ... بستگی دارد، اما در حالت کلی قیمت کیبورد بی سیم از 250 هزار تومان تا 10 میلیون تومان می باشد.
بهترین مارک کیبورد بی سیم کدام است؟
موس و کیبورد های هوری، سادیتا، فیلیپس، اپل، تسکو، اپل، ماکروسافت، رپو، ای نت، جنیوس و ... از جمله بهترین مارک های موس و کیبورد بی سیم هستند.
تاریخ به روز رسانی : 1402/01/28
محصولات مرتبطمحصولات مرتبط
کیبورد گرین بی سیم با طراحی ارگونومیک مدل GK306W
کیبورد گرین بی سیم با طراحی ارگونومیک مدل GK306W
کیبورد و ماوس وایرلس تسکو مدل TKM 7022W
کیبورد و ماوس وایرلس تسکو مدل TKM 7022W
کیبورد فوق حرفه ای بی سیم اچ پی مدل HSA-S001K
کیبورد فوق حرفه ای بی سیم اچ پی مدل HSA-S001K
کیبورد و ماوس بی سیم شیائومی مدل WXJS01YM
کیبورد و ماوس بی سیم شیائومی مدل WXJS01YM
کیبورد و ماوس بی سیم ای فورتک مدل 9200F
کیبورد و ماوس بی سیم ای فورتک مدل 9200F
کیبورد مخصوص بازی ردراگون مدل K621 HORUS-TKL RGB
کیبورد مخصوص بازی ردراگون مدل K621 HORUS-TKL RGB
کیبورد بی سیم مایکروسافت مدل All-in-One Media
کیبورد بی سیم مایکروسافت مدل All-in-One Media
کیبورد بی سیم گرین مدل GK-102W با حروف فارسی
کیبورد بی سیم گرین مدل GK-102W با حروف فارسی
نظرات ارسال نظر، پیشنهاد و تجربه شخصی شما درباره مطلب بالا
کلیه حقوق متعلق به وب سایت طوطی کالا است و کپی برداری با ذکر منبع مانعی ندارد