منو

بهترین مدلهای چراغ قوه دستی با برد بالا (2 و 5 کیلومتر)

حضور و انجام فعالیت در محیط های کم نور و تاریک می تواند فارغ از اتفاقات غیر مترقبه ای که ممکن است هر لحظه بر سر افراد نازل شود، بسیار سخت و مشکل نیز باشد! به همین خاطر همیشه توصیه شده است تا افراد در محیط های خانگی و یا محل کار خود از چراغ قوه هایی با کیفیت و مستحکم استفاده کنند تا به وقت خاموشی و نبودن نور کافی در فضا بتوانند حداقل با راحتی بیشتری امور مربوط به خود را انجام دهند.

راهنمای خرید چراغ قوه

راهنمای خرید انواع چراغ قوه دستی

همچنین طبیعت گردی و کمپ زدن در طبیعت و غار نوردی بدون داشتن یک منبع نور امکان پذیر نیست و چراغ قوه یکی از ضروری ترین تجهیزات این کارها به شمار می رود. اگر شما به دنبال این هستید که با انواع چراغ قوه بیشتر آشنا شوید و نیز قصد خرید چراغ قوه دارید، با طوطی کالا در ادامه مطلب همراه باشید.

چراغ قوه چیست؟

چراغ قوه (به آمریکایی تورچ Torch یا flash light) منبع نور قابل حمل دستی است که با انرژی الکتریکی کار می کند که می تواند با بهره گرفتن از یک لامپ رشته ای یا چند لامپ دیود نور افشان LED از خود نور ساطع کند، به عبارتی چراغی که به وسیله باتری روشن می شود چراغ قوه نام دارد.

یک چراغ قوه معمولی از یک پوشش شفاف برای محافظت از منبع نور و لامپ نصب شده در یک بازتابنده، یک یا دو باتری و یک کلید تشکیل شده است. باتری ها در محفظه ای در دسته چراغ، قرار می گیرند. جریان الکتریسیته از باتری ها به سمت لامپ می رود و این جریان با سوئیچی که بین باتری و لامپ تعبیه شده است، کنترل می شود.

چراغ قوه

تاریخچه ساخت چراغ قوه

در طول تاریخ افراد بسیاری به دنبال نور قابل حمل بودند. شمع ها و مشعل ها از منبع های اولیه نور قابل حمل بودند، اما پس از آن فانوس ها جایگزین شدند، که از طریق سوزاندن روغن های مختلف حیوانی و معدنی، نور تولید می کردند. در قرن نوزدهم از جریان الکتریسیته برای تولید نور استفاده شد.

چراغ قوه مجهز به باتری در سال 1898 توسط جوشوا لیوئل کاون Joshua Lionel Cowen، مالک اصلی شرکت باتری آمریکایی Eveready، ساخته شد. کاون در ابتدا یک وسیله روشنایی تزئینی برای گیاهان گلدانی ایجاد کرد. دستگاه او از یک لوله (تیوب) فلزی، یک لامپ و یک باتری ساخته شده بود.

کاون ایده اش را به یکی از فروشندگانش، کنراد هوبرت Conrad Hubert، منتقل کرد. کنراد تیوب فلزی، لامپ و باتری را به اولین چراغ قوه دنیا تبدیل و شروع به فروش باتری و چراغ قوه کرد. در صد سال گذشته، پیشرفت فن آوری منجر به تولید چراغ قوه ها در صدها سبک مختلف با ویژگی های متنوع شد. به عنوان مثال، چراغ قوه های امروزی با باتری های قابل شارژ ساخته می شوند. یا چراغ قوه هایی که مخصوص عملیات های ویژه، مانند کار در زیر آب یا شرایط دمایی بالا طراحی شده اند.

چرا از چراغ قوه استفاده می کنیم؟

چراغ قوه وسیله ای کاربردی و یکی از ملزومات برای سفر، کوهنوردی، نگهبانی، شکار و حوادث طبیعی و غیر مترقبه مثل زلزله است، در جایی که هیچ منبع نوری وجود ندارد، چراغ قوه به عنوان منبعی سیار به داد شما می رسد. این وسیله الکترونیکی برای تولید نور به کار می رود، باتری، لامپ، بدنه و کلید چهار قسمت اصلی چراغ قوه هستند.

بهترین مدلهای چراغ قوه

بهترین مدلهای چراغ قوه 2 کیلومتر و 5 کیلومتر

چراغ قوه به خاطر حجم، اندازه و وزن کم در خانه، باغ، سفر، طبیعت و گردشگری، کمپینگ، کوهنوردی، اقامت شبانه، وضعیت های اضطراری و غیر مترقبه و ... مورد استفاده قرار می گیرد، به سادگی در کیف و کوله جا می گیرد و به آسانی حمل می گردد، هم در مکان های باز و هم در محیط های بسته کاربرد دارد.

انواع چراغ قوه از نظر کاربرد

متداول ترین طراحی چراغ قوه، نور ساده ای است که از یک محفظه لوله ای شکل که شامل باتری ها نیز می شود، خارج می شود. چراغ قوه های معمولی، با استفاده از باتری های استاندارد کار می کنند و در خروجی نوری معمولی ایجاد می کنند.

در کاربردهای صنعتی و یا حرفه ای به طراحی های خاص نیاز است. چراغ قوه های حرفه ای از مواد سنگین تری ساخته شده اند و دوام بالاتری دارند و نور قوی تری می تابانند. چراغ قوه های قوی توسط پلیس، آتش نشانان و ارتش استفاده می شوند.

نوع متداول دیگر، چراغ های کمپینگ هستند که ابعاد بزرگتری دارند و نیاز به باتری های قوی تری دارند. در این چراغ ها از لوله های فلورسنت یا ال ای دی برای تولید نور با بازدهی بیشتر استفاده می شود. البته ابعاد بزرگ و وزن این چراغ ها باعث سخت شدن حمل آنها می شود.

امروزه حتی چراغ هایی مناسب کودکان طراحی شده است. این مدل ها از پلاستیک سبک ساخته می شوند و از لحاظ بصری، طراحی زیبایی دارند و بدنه آنها با روکش هایی تزئین شده است که باعث افزایش جذابیت آنها برای کودکان می شود و از شخصیت های کارتون ها و کتاب های محبوب استفاده می شود. در ادامه چند مدل از انواع چراغ قوه از نظر کاربرد را معرفی خواهیم کرد.

1 - چراغ قوه دستی

متداول ترین نوع چراغ قوه که تقریبا در خانه همه وجود دارد، چراغ قوه های دستی است. این چراغ ها معمولا دارای یک منبع نور بزرگ هستند که بسته به نوع و مدل برخی از آنها دارای دسته و برخی بدون دسته هستند. کاربرد این چراغ ها خیلی زیاد است و می توانند برای روشنایی خانه در مواقع قطعی برق یا برای شکار و نگهبانی به کار روند.

چراغ قوه دستی

چراغ قوه دستی معمولی پر نور

2 - چراغ قوه پلیسی

این چراغ قوه شارژی که به چراغ قوه حرفه ای و نگهبانی هم معروف است، کیفیتی بالا و نور بیشتر و قوی دارد. لازم به ذکر است که انواع چراغ قوه پلیسی با متمرکز کردن نور و نیز حالت های مختلف نوردهی، در بین پلیس، ماموران نجات، کوهنوردان، کشاورزان و ... مورد استفاده قرار می گیرند.

چراغ قوه پلیسی

عکس چراغ قوه پلیسی یا چراغ قوه حرفه ای

زوم بالا، ضدآب، ضربه و رطوبت، بدنه مقاوم و با استحکام، نور قوی و داشتن لامپ های LED از ویژگی های آن است. چراغ قوه پلیسی با دو نوع باتری یک بار مصرف و قابل شارژ کار می کند.

3 - چراغ قوه زنون

در واقع همان چراغ قوه پلیسی است که بر خلاف نامش، لامپ زنون هم ندارد و این اسم صرفا یک عنوان تبلیغاتی است. لامپ های LED با نور زیاد و قدرت بالا در آن تعبیه شده اند.

4 - چراغ قوه شکاری

این نوع چراغ قوه طرفداران فراوانی دارد، نسبت به انواع قدیم و سنتی کیفیت و کاربرد بیشتری دارد. نور قوی، قابلیت زوم، بدنه فلزی و محکم امتیازات آن است.

چراغ قوه شکاری

تصویر چراغ قوه شکاری پر قدرت با بدنه فلزی طلایی

5 - چراغ قوه حرفه ای

این چراغ قوه برای مصارف خانگی، کوهنوردی، غار نوردی و امداد و نجات گزینه ای مناسب است، نور زیاد، عملکرد مطلوب، کیفیت، دوام، قابلیت استفاده نسبتا طولانی و ضدآب بودن از خصوصیات آن به شمار می روند.

چراغ قوه حرفه ای

تصویر چراغ قوه حرفه ای در حال شارژ گوشی همراه

البته خوب است که بدانید: این نوع چراغ قوه می تواند به عنوان یک پاوربانک گوشی شما را هم شارژ نماید، نوعی از آنها مجهز به چراغ چشمک زن برای درخواست کمک یا اعلام خطر است.

6 - چراغ پیشانی Head Lamp

چراغ قوه پیشانی یا چراغ پیشانی نوع دیگری از چراغ قوه است که دارای بند است و به صورت ثابت روی پیشانی قرار می گیرد. این نوع چراغ برای شرایطی مانند کوهنوردی و غارنوردی و یا آبیاری که نمی توان از یک چراغ قوه دستی استفاده کرد، مناسب هستند. افراد زیر می توانند از آن استفاده نمایند:

چراغ قوه پیشانی

تصویر چراغ قوه پیشانی

  • کسانی که بنا به ضرورت باید از دستان خود نهایت بهره برداری را به عمل آورند، چون چراغ پیشانی نیاز به حمل با دست ندارد.
  • کسانی که قصد دارند مدت طولانی از چراغ قوه استفاده نمایند.
  • افرادی که به شکل مستمر کاری را انجام می دهند.
  • اشخاصی که پیاده روی، کوهنوردی، غارنوردی، دوچرخه سواری، ماهیگیری، شکار، ورزش های هیجانی و … انجام می دهند.

جهت کسب اطلاعات کامل تر درباره انواع چراغ قوه پیشانی و کاربردهای آن می توانید مقاله مرتبط با آن یعنی (راهنمای خرید چراغ قوه پیشانی) را مطالعه فرمائید.

7 - چراغ قوه اضطراری

این چراغ قوه ها همانطور که از نامشان پیداست برای مواقع اضطراری کاربرد دارند و دارای نور قوی و باتری با ظرفیت بالا هستند تا در شرایط اضطراری از آنها استفاده شود. چراغ های اضطراری بیشتر به صورت عمودی و ثابت استفاده می شوند و اکثر آنها دارای یک دسته یا آویز برای آویخته شدن هستند تا در مواقعی مانند قطعی برق از آن برای تامین برق اتاق یا خانه استفاده شود.

عکس چراغ اضطراری

عکس چراغ اضطراری ایستاده و عمودی

8 - چراغ قوه فانوسی

این نوع چراغ به علت شباهت ظاهری به چراغ های فانوسی به این اسم معروف شده اند. این چراغ هم قابلیت تنظیم میزان نور را دارا می باشد. این چراغ دارای دو دسته یکی برای نگه داشتن هنگام راه رفتن و دیگری برای آویز کردن در چادر می باشد. چراغ های فانوسی به علت داشتن باتری بسیار قوی قادر هستند مدت زمان خیلی طولانی روشن بمانند.

چرغ قوه فانوسی

عکس چراغ قوه فانوسی

انواع چراغ قوه با توجه به حالت و مدل نور

مدل پرتو نور چراغ قوه، معیار بعدی است که در زمان خرید چراغ قوه و با توجه به زمینه کاری و هدف مورد نظر باید به آن دقت کرد. همان طور که در قسمت انواع لامپ هم اشاره شد در بعضی از انواع چراغ قوه ها می توان برای تغییر مدل و حالت روشنایی از یک کلید سوئیچ استفاده کرد و در شرایط مختلف نور را به دلخواه تنظیم نمود. در ادامه برخی از حالت های روشنایی در چراغ قوه بیان شده اند:

1 - حالت flood (پراکنده): این حالت در واقع نور پردازی پراکنده بوده و اغلب برای کمپ های شبانه، کوهپیمایی های شبانه، و برای روشنایی حجم وسیعی از منطقه مورد استفاده قرار میگیرد و معمولا برد طولی کمتری دارد.

خرید چراغ قوه

چراغ قوه با نور پراکنده و گسترده

2 - حالت (spot) نقطه ای: این حالت در واقع نورپردازی نقطه ای و یا لیزری بوده که اغلب برای شناسایی مسیر در شب ها، شکار در شب ها و فعالیت هایی که نیاز به سرعت بالایی دارند مورد استفاده قرار میگیرد. و معمولا برد طولی بیشتری دارد.

چراغ قوه با نور نقطه ای

چراغ قوه با نور نقطه ای

3 - حالت (Adjustable) قابل تنظیم: حالت قابل تنظیم پرتو در چراغ قوه ها بسیار عالی بوده. و شما میتوانید با توجه به نوع نیازتان نوع پرتو چراغ قوه تان را تنظیم کنید. چراغ قوه های قابل تنظیم به دلیل این کاربردشان دارای محبوبیت بسیار زیادی میباشند.

4 - چشمک زن: نور در این حالت به طور پیاپی تغییر کرده و اغلب از حالت فلش برای اعلام شرایط اورژانسی و سیگنال دهی استفاده می کنند.

5 - حالت SOS یا اضطراری: در این حالت LED به صورت چشمک زن به دو رنگ آبی و قرمز تغییر حالت پیدا می کند و جهت علامت دادن، کد مورس و موارد اضطراری مورد استفاده قرار می گیرد.

انواع باتری چراغ قوه

نوع باتری نیز یکی از فاکتور های اصلی میباشد که قبل از خرید چراغ قوه باید مورد بررسی قرار بگیرد. امروزه چراغ قوه ها با انواع باتری ها تولید میشوند که در ادامه به شما معرفی میکنیم.

  1. باتری های یکبار مصرف: باطری های یک بار مصرف از رایج ترین باتری ها می باشند و همچنین دارای قدرت بیشتی نیز میباشند. اما به دلیل بالا بودن قیمت و مناسب نبودن برای تمام چراغ قوه ها محبوبیت خاصی در میان مصرف کنندگان ندارند.
  2. باتری های شارژی: باتری های شارژی نیز از رایج ترین باتری های چراغ قوه می باشند که به راحتی و با کمک پریز برق ، کابل یو اس بی و اتصال به پاور بانک قابل شارژ هستند. از این جهت چراغ قوه های شارژی دارای محبوبیت بسیار زیاد هستند.
  3. باتری های تجدید پذیر: باتری های تجدید پذیر دارای پنل خورشیدی بوده و به راحتی با کمک نور خورشید و انرژی پاک قابل شارژ شدن هستند. این نوع باتری ها نیز به دلیل کاربرد جذابشان دارای محبوبیت بسیار زیادی در میان مصرف کنندگان می باشند.

نکات مهم هنگام خرید چراغ قوه

شرایط استفاده : اینکه بخواهید از چراغ قوه ها در چه شرایط مکانی و یا اینکه در چه وضعیتی استفاده نمایید، سوال بسیار مهمی است که باید پیش از اقدام برای خرید این محصول به آن پاسخ دهید. چراغ قوه ها بسته به نوع آنها در شرایط مکانی و وضعیت های مختلف قابل استفاده اند، شما باید حسب نیاز و مکان استفاده، انتخاب و خرید نمایید.

وزن و سایز چراغ قوه : مزیت چراغ قوه ها، قابل حمل بودن آنهاست بنابراین محصولی سبک با ابعاد مناسب که به راحتی جابجا شود، حائز اهمیت است.

بهترین مدلهای چراغ قوه دستی

سایز های مختلف انواع چراغ قوه

قدرت روشنایی محصول : واحد روشنایی چراغ قوه لومن است، این وسایل توانایی روشنایی متفاوتی دارند، برای مثال: چراغ قوه ای با توان روشنایی ۲۰۰ لومن، قادر است محدوده ای تا شعاع ۲۵۰ متر را روشن کند.

نوع لامپ : اگر قصد خرید بهترین چراغ قوه را دارید نوع لامپ نیز یکی دیگر از نکات مهمی می باشد. که در زمان خرید باید مورد بررسی قرار بگیرد. امروزه لامپ های ال ای دی به دلیل نور بسیار زیاد، صرفه جویی در انرژی و مقاوم بودن دربرابر ضربه جزو بهترین لامپ ها چراغ قوه می باشند. هرچند در بعضی از چراغ قوه ها لامپ های کریپتون مشاهده میشوند. اما رفته رفته محبوبیتاشان را از دست داده اند.

منبع تغذیه چراغ قوه : همانطوری که در قسمت های قبل به صورت کامل توضیح دادیم، چراغ قوه ها با سه منبع باتری یک بار مصرف، باتری قابل شارژ و باتری تجدید پذیر تغذیه می شوند، قطعا نیاز شما تعیین کننده نوع باتری است ضمن اینکه کیفیت و نور دهی خوب نباید فراموش گردد.

حالات نوردهی : حالت های مختلف نوردهی از مزایای چراغ قوه است، چشمک زن، ثابت، تک لامپ و چند لامپ از حالات نوردهی این وسیله است.

استحکام و ضدآب بودن : یک چراغ قوه خوب باید در مقابل ضربه مقاوم باشد، البته ضد آب بودن آن هم باید مد نظر باشد.

رنگ نور چراغ قوه : این وسیله با تولید نور سفید و زرد در دسترس است، بد نیست بدانید که نور سفید جزئیات بیشتری را در شب نشان می دهد.

قیمت چراغ قوه : موارد بسیار زیادی بر روی قیمت چراغ قوه ها تاثیر می گذارد اما خوب نکته مهم همانطور که در این مقاله نیز به آن اشاره کردیم، برطرف کردن نوع نیاز شما و همچنین سهولت در استفاده از آن توسط شما خریداران گرامی می باشد که باید پیش از پرداخت هرگونه وجهی برای محصول مورد نظرتان به آن توجه داشته باشید.

خرید اینترنتی بهترین مدلهای چراغ قوه

عکس چراغ قوه پلیسی

بهترین مارک چراغ قوه برای شکار

برند های معتبر به دلیل حفظ اعتبار خود هیچگاه اقدام به تولید محصولاتی بی کیفیت و نامناسب نمی کنند از این رو شما هم باید در حین خرید چراغ قوه به برند آن توجه کافی را داشته باشید از این رو در این قسمت قصد داریم بهترین و خوشنام ترین برند های سازنده انواع چراغ قوه ها را به شما معرفی کنیم.

  • اسمال سان (small sun)
  • ویداسی
  • کملیون (camelion)
  • کامی سیف (kamisfe)
  • پتزل (ptzle)
  • جی دی لایت
  • نایت کر
  • جی پاس
  • اس تی ای
  • بلک اند دکر

خرید بهترین مدلهای چراغ قوه

معرفی پرفروش ترین مدلهای چراغ قوه دستی

1 -

چراغ قوه دستی اسمال سان مدل ZY1001

چراغ قوه دستی اسمال سان مدل ZY1001
چراغ قوه اسمال سان مدل ZY-1001 کاری با کیفیت دارای لامپ T6 که با قابلیت زوم بردی بیش از 300 متر را دارا می باشد و دارای شارژر برق 220 می باشد از طرفی دارای باطری شارژی 2400 میلی امپر می باشد که تا 5 ساعت مداوم قابلیت روشنایی دارد که کاری قابل حمل برای مسافرت، کوهنوردی و کمپینگ می باشد.
مشخصات محصول
  • ابعاد
    115x28x28 میلی متر
  • برد
    300 متر
  • تعداد باتری
    1
  • تعداد لامپ
    1 عدد
  • جنس
    آلومینیوم
  • وزن
    75 گرم
  • نوع باتری
    لیتیومی
  • قابلیت های مقاومتی
    مقاوم در برابر آب
2 -

چراغ قوه کری طرح پلیسی مدل پاور اسیتایل

چراغ قوه کری طرح پلیسی مدل پاور اسیتایل
چراغ قوه کری مدل پاور استایل یک چراغ قوه ی کامل و تمام عیار است؛ چرا که هر انتظاری از چراغ قوه دارید، برای شما فراهم خواهد ساخت. این چراغ قوه برد (پرتاب نور) 1 کیلومتر و قابلیت زوم تا 2000 برابر را دارد. جنس بدنه آن آلیاژ آلومینیوم مقاوم بوده و از یک باطری شارژی 3٫7 ولتی استفاده می کند. از ویژگی های این چراغ قوه طراحی قابلیت استفاده فانوسی آن و یا استفاده به عنوان یک چراغ قوه معمولی و فوق العاده پر نوراست. چراغ قوه پاور استایل بسیار کم مصرف بوده و همچنین دارای حالت های مختلف نور از قبیل پرنور، نور ملایم، نور کم و چشمک زن یا حالت خطراست.
مشخصات محصول
  • ابعاد
    50×120×190 میلی متر
  • برد
    1000 متر
  • تعداد باتری
    1
  • تعداد لامپ
    1 عدد
  • جنس
    آلومینیوم
  • وزن
    80 گرم
  • نوع باتری
    قلمی
  • قابلیت های مقاومتی
    مقاوم در برابر آب و دما
  • میزان روشنایی
    25000 لومن
3 -

چراغ قوه شارژی مدل AB

چراغ قوه شارژی مدل AB
مشخصات محصول
  • ابعاد
    95x25x25 میلی متر
  • تعداد باتری
    1
  • تعداد لامپ
    1 عدد
  • جنس
    فلزی
  • وزن
    50 گرم
  • نوع باتری
    لیتیومی
  • قابلیت های مقاومتی
    مقاوم در برابر آب
  • سایر توضیحات
    دارای جعبه پلاستیکی، قابل شارژ از طریق کابل micro usb
4 -

چراغ قوه دستی ویداسی مدل WD9936

چراغ قوه دستی ویداسی مدل WD9936
مشخصات محصول
  • ابعاد
    126x48x48 میلی متر
  • تعداد باتری
    1
  • تعداد لامپ
    1 عدد
  • جنس
    پلاستیک
  • وزن
    80 گرم
  • قابلیت های مقاومتی
    مقاوم در برابر آب
5 -

چراغ قوه دستی فنیکس مدل WF11E

چراغ قوه دستی فنیکس مدل WF11E
فنیکس یکی از بزرگترین و قوی ترین تولید کنندگان محصولات روشنایی در دنیا می باشد که محصولات آن همواره به کم مصرف بودن و در عین حال داشتن قدرت نوردهی فوق العاده بالا معروف می باشند. ضد آب، ضد گرد و غبار و ضد ضربه بودن محصولات این برند، به شما این اطمینان را می دهند که با خیال راحت به هر مکان و در هر شرایط آب و هوایی به ماجراجویی خود ادامه دهید. چراغ قوه WF11E کاملا ایمن است که برای استفاده در محل کار استفاده می شود.
گیره مغناطیسی و گیره بدنه به شما امکان می دهد تا نور کار خود را به کاپوت اتومبیل ، تیر فلزی ، داربست یا ماشین آلات سنگین متصل کنید تا به عنوان منبع روشنایی از راه دور استفاده شود. ویژگی اصلی Fenix WF11E رتبه بندی ایمن آن است که توسط IECEx ، ATEX و CSA تأیید شده است. این نور را می توان در مناطق 0 ، 1 و 2 ، در اطراف مخلوط های گاز قابل انفجار متعلق به IIA ، IIB ، و IIC و در مناطق گرد و غبار قابل احتراق 20 ، 21 و 22 استفاده کرد.
مشخصات محصول
  • ابعاد
    167.5x24x49 میلی متر
  • برد
    185 متر
  • تعداد باتری
    3
  • تعداد لامپ
    1 عدد
  • جنس
    پلی کربنات
  • وزن
    160 گرم
  • نوع باتری
    قلمی
  • قابلیت های مقاومتی
    مقاوم در برابر آب
  • میزان روشنایی
    200 لومن
6 -

چراغ قوه دستی ال ای دی لنزر مدل P7 Core Git Box

چراغ قوه دستی ال ای دی لنزر مدل P7 Core Git Box
P7 Core یک چراغ قوه کاملاً جدید است که کاملاً در برابر گرد و غبار و آب مقاوم است. طراحی براق آن، فناوری پیشرفته ای را فراهم می کند که نماهای درخشانی را ارائه می دهد. P7 Core با فناوری نوآورانه Smart Light قابل تنظیم است و می تواند با سیستم شارژ مغناطیسی شارژ شود. همچنین این سیستم دارای سیستم تمرکز پیشرفته ثبت اختراع شده همراه با فناوری جدید چند هسته ای نوری است که یک پرتو نور ثابت را در حالت نقطه ای و در صورت لزوم ، حتی در زیر آب ارائه می دهد. و اگر می خواهید دستان خود را آزاد نگه دارید و یک مکان را روشن کنید ، چراغ قوه را می توان به راحتی روی قلاب آویزان کنید.
مشخصات محصول
  • ابعاد
    130x40x40 میلی متر
  • برد
    300 متر
  • تعداد لامپ
    1 عدد
  • جنس
    فلزی
  • وزن
    175 گرم
  • قابلیت های مقاومتی
    مقاوم در برابر آب
  • میزان روشنایی
    450 لومن
  • سایر توضیحات
    دارای نور سفید و سه رنگ اصلی، کشور مبدا برند : آلمان
7 -

چراغ قوه حرفه ای نووا مدل NTL3033

چراغ قوه حرفه ای نووا مدل NTL3033
مشخصات محصول
  • برد
    300 متر
  • نوع باتری
    لیتیومی
  • میزان روشنایی
    280 لومن
8 -

چراغ قوه الکتریک تورچ مدل FFE01

چراغ قوه الکتریک تورچ مدل FFE01
مشخصات محصول
  • ابعاد
    245x70x25 میلی متر
  • تعداد باتری
    1
  • تعداد لامپ
    3 عدد
  • جنس
    فلزی
  • وزن
    138 گرم
  • نوع باتری
    Lead Acid قابل شارژ
9 -

چراغ قوه اسمال سان مدل ZYR871

چراغ قوه اسمال سان مدل ZYR871
مشخصات محصول
  • ابعاد
    190x90x50 میلی متر
  • برد
    250 متر
  • تعداد باتری
    2
  • تعداد لامپ
    1 عدد
  • جنس
    آلومینیوم
  • وزن
    325 گرم
  • نوع باتری
    لیتیومی
  • میزان روشنایی
    1000 لومن
  • نوع استفاده
    نگهبانی، کشاورزی، آتش نشانی و سایر فعالیت ها
10 -

چراغ قوه دستی ویداسی مدل WD327U

چراغ قوه دستی ویداسی مدل WD327U
مشخصات محصول
  • ابعاد
    5x5x17 میلی متر
  • تعداد لامپ
    14 عدد
  • جنس
    پلاستیک
  • نوع باتری
    Lead Acid قابل شارژ
11 -

چراغ قوه دستی حرفه ای نایت کر مدل TM10K

چراغ قوه دستی حرفه ای نایت کر مدل TM10K
کمپانی مطرح Nitecore چراغ قوه حرفه ای و هیولای خود، مدل TM10K از سری محصولات Tiny Monster را با 10000 لومن قدرت روشنایی در ابتدا سال 2019 به علاقه مندان معرفی کرده است.
این چراغ قوه حرفه ای مجهز به 6 لامپ قدرتمند CREE XHP35 HD است و ابعادی کوچک تر از گوشی های هوشمند معمولی را دارد. چراغ قوه در داخل یک فوم سخت محفاظت می شود و لوازم جانبی مثل کیف کمری چرمی، کابل Micro USB Type C، طناب و یک کتابچه راهنمای چند زبانه هم در بسته بندی قرار داده شده است.
چراغ قوه حرفه ای Nitecore TM10K رابط کاربری برای مدیریت روشنایی Nitecore TM10K سه دکمه فلزی که به نظر می رسد از تیتانیوم طراحی شده بر روی بدنه قرار دارد. دکمه Power و Mode (حالات روشنایی) و دکمه ای که در انتهای چراغ قوه برای دسترسی سریع به حالت نور خیلی زیاد طراحی شده است.
TM10K دارای 5 سطح روشنایی است. نور خیلی زیاد (10000 لومن) به مدت 7 ثانیه نور زیاد (1000 لومن) حدود 2 ساعت نور متوسط (300 لومن) حدود 7 ساعت نور کم (100 لومن) حدود 14 ساعت نور خیلی کم (5 لومن) برای حدود 200 ساعت.
مشخصات محصول
  • ابعاد
    ۱۱۰x۴۰x۲۵ میلی متر
  • وزن
    ۵۰۰ گرم
  • نوع باتری
    شارژی
12 -

چراغ قوه دستی طلایی با نور مهتابی مدل 8812

چراغ قوه دستی طلایی با نور مهتابی مدل 8812
مشخصات محصول
  • ابعاد
    ۹۰x۹۰x۲۵۰ میلی متر
  • وزن
    ۲۵۸ گرم
  • رنگ نور
    مهتابی
  • جنس
    بدنه از جنس آلیاژ آلومنیوم
13 -

چراغ قوه دستی پر قدرت دی پی مدل 7045

چراغ قوه دستی پر قدرت دی پی مدل 7045
چراغ قوه (نورافکن) دی پی مدل 7045 دارای باطری شارژی با کیفیت و معتبر سامسونگ است تا عمر این نور افکن به حداکثر برسد. باطری این نورافکن اسیدی هست و قابلیت شارژ با حجم شارژ 2800 میلی آمپر ساعت دارد.
به طور کل باطری های اسیدی دارای جثه کوچکتر، قیمت بالاتر، مدت نگهداری شارژ بیشتر و درصورت استفاده نکردن طولانی مدت خیلی دیرتر خالی می شود. به طور کلی باطری های اسیدی نسل جدید تر باتری ها با کارایی بیشتر است.
این چراغ قوه دارای قابلیت نوردهی در دو حالت پرنور و کم نور جهت استفاده بهینه شارژ را دارد. در حالت پرنور، قابلیت استفاده مداوم به مدت 3.5 ساعت و در حالت کم نور قابلیت استفاده مداوم به مدت 18 ساعت را دارا است.
این چراغ قوه دارای لامپ ال ای دی LED با تکنولوژی SMD جهت ایجاد بالاترین حد روشنایی تا شعاع 500 متر را دارد. بدنه این چراغ قوه ساخته شده از مواد ABS و پلاستیک مقاوم جهت افزایش مقاومت در برابر ضربات هست.
مشخصات محصول
  • ابعاد
    220x120x1۵۰ میلی متر
  • وزن
    300 گرم
پاسخ کوتاه به سوالات پر تکرار
قیمت انواع چراغ قوه چند است؟
قیمت چراغ قوه از 15 هزار تومان تا 13 میلیون می باشد و به مواردی همچون برند شرکت سازنده، نوع باتری، نوع چراغ قوه، قدرت روشنایی، جنس بدنه، کیفیت ساخت و طراحی، حالت های نوری و سایر قابلیت های آن بستگی دارد.
بهترین برند های چراغ قوه کدامند؟
بهترین و خوشنام ترین برند های سازنده انواع چراغ قوه ها عبارتند از : اسمال سان (small sun)، ویداسی، کملیون (camelion)، کامی سیف (kamisfe)، پتزل (ptzle)، دی پی (DP)، رونیکس (Ronix)، جی دی لایت، نایت کر، جی پاس، اس تی ای و بلک اند دکر
تاریخ به روز رسانی : 1402/05/13
نظرات ارسال نظر، پیشنهاد و تجربه شخصی شما درباره مطلب بالا
کاربر سجاد
08:43 - 1402/05/13
آیا نور چراغ قوه برای چشمها مضر است؟

پاسخ : بله، در صورتی که به صورت مستقیم، با فاصله کم به چشمها تابانده شود ممکن است برای چشمان شما مضر باشد

کلیه حقوق متعلق به وب سایت طوطی کالا است و کپی برداری با ذکر منبع مانعی ندارد