منو

راهنمای خرید اسکوتر برقی + معرفی پرفروش ترین مدل ها

از سال های نه چندان دور، اسکوتر ها به عنوان یک وسیله سرگرم کننده وارد بازار شدند اما کم کم از یک وسیله تفریحی به یک وسیله حمل و نقل شهری نیز تبدیل شدند و انواع مختلفی از آنها با قابلیت های متفاوت ساخته شدند.

در واقع این وسیله شباهت زیادی به دوچرخه دارد اما دارای چرخ های کوچکتری است و فاقد رکاب می باشد و مانند اسکیت به وسیله تغییر جهت پا حرکت می کند. بنابراین بعد از دوچرخه اسکوتر یکی از معروف ترین وسایل سرگرمی میان کودکان و بزرگسالان است.

راهنمای خرید اسکوتر برقی

راهنمای خرید اسکوتر برقی

اگر به دنبال یک وسیله ورزشی تفریحی هستید که به وسیله آن علاوه بر ورزش تفریح هم داشته باشید، بدون شک این وسیله اسکوتر می باشد.

حرکت کردن با این وسیله نیاز به مهارت خاص دارد بنابراین شما باید مانند رانندگی و دوچرخه سواری این مهارت را یاد بگیرید. البته نگران نباشید زیرا راندن یک اسکوتر کار زیاد سختی نیست و شما با چند ساعت تمرین می توانید به راحتی این مهارت را بیاموزید. همچنین در مقاله جداگانه با عنوان (آموزش استفاده از اسکوتر) نحوه استفاده و سوار شدن به اسکوتر برقی را به شما آموزش داده ایم.

اگر شما هم از علاقه مندان به اسکوتر هستید و قصد خرید این وسیله را دارید، اما با توجه به تنوع زیاد مدل ها و قیمت ها با خرید این وسیله به مشکل برخورده اید، اصلا نگران نباشید. ما در این مطلب از طوطی کالا شما را با انواع اسکوتر آشنا کرده و به شما یک سری نکات مهم را که هنگام خرید اسکوتر برقی اورجینال باید به آن ها توجه داشته باشید را آموزش می هیم.

اسکوتر چیست؟

اسکوتر (Scooter) که با نام های هاوربرد، اسکوتر شارژی، اسکوتر هوشمند نیز شناخته می شود، از جذاب ترین وسیله های بازی و سرگرمی کودکان و نوجوانان است و نوع ساده و معمولی آن از نظر ظاهری شباهت زیادی به دوچرخه دارد. این وسیله طی سال های اخیر به قدری محبوب شده که حتی بزرگ ترها هم گاهی گریزی به آن می زنند و با اسکوتر سواری حال و هوای خوب بچگی را باز زنده می کنند.

اسکوترها عموما از یک صفحه، چرخ و دسته درست شده است. هر چند پیشرفت تکنولوژی توانسته روی این وسیله بازی کودکانه هم تاثیر بگذارد و امروز اسکوترهای مدرن و هوشمندی هم وارد بازار شده است. این دستگاه همچنین برای جابه جایی افراد نیز استفاده می شود. در برخی از مدل ها تنها با یک بار شارژ می توان مسافتی حدود 25 تا 30 کیلومتر را طی کرد!

اسکوتر ها از نظر طرح و رنگ می توانند به اسکوتر های دخترانه با رنگ های شاد و اسکوترهای پسرانه با رنگ های پر انرژی تقسیم شوند.

انواع اسکوتر

اسکوتر ساده و معمولی

اسکوترهای ساده و کلاسیک صفحه ای دارند که می توان روی آن ایستاد و با نیروی پا آن را به جلو هدایت کرد. این نوع اسکوتر دارای دو یا سه چرخ است و دسته ای دارد که می توان با آن جهت حرکت وسیله را مشخص کرد.

عکس اسکوتر معمولی

عکس اسکوتر ساده و معمولی

اسکوترهای برقی

اسکوترهای برقی نوع دیگری از اسکوتر است که با استفاده از انرژی ذخیره شده در باتری های مخصوص می توان مسیرهای چند کیلومتری را با آن طی کرد. اسکوترهای برقی قدیمی تر دسته دار هستند و این در حالی است که نسل جدید این وسیله، بدون دسته و تنها شامل یک صفحه و چرخ هایی است که زیر آن قرار دارد.

اسکوترهای برقی با نام های اسکوتر شارژی، اسمارت، هوشمند و یا هاوربورد هم شناخته می شوند. قطعات به کار رفته در این نوع دستگاه قابلیت های مختلفی مانند نمایش میزان باتری، میزان سرعت و میزان دما را دارد.

اسکوترهای برقی دسته دار و بدون دسته چه فرقی دارند؟

اسکوتر برقی بدون دسته : این نوع اسکوتر برقی از رایج ترین و شناخته شده ترین نوع بین مردم است. این اسکوتر ها اینگونه کار میکنند که برای راندن آنها نیازی به چرخاندن دسته ندارید و با فشار پاها می توانید اسکوتر را به سمتی که می خواهید بچرخانید.

اسکوتر برقی دسته دار : با استفاده از این اسکوتر ها میتوانید جهت حرکت را مشخص کنید و به راحتی به راست یا چپ بروید. اسکوتر های برقی دسته دار بر خلاف اسکوتر های بدون دسته دارای نمایشگر سرعت و شارژ هستند. با استفاده از آنها می توانید به راحتی در خیابان برانید و لذت ببرید.

انواع اسکوتر برقی

تفاوت بین اسکوتر برقی دسته دار و بدون دسته

مزایای استفاده از اسکوتر برقی

اسکوترهای برقی وسیله هایی مناسب برای مسافرت های کوتاه مدت هستند. این وسایل به ویژه برای مناطق شهری مناسب هستند. هدایت و کنترل آنها بسیار آسان است و به لطف یک قاب تاشو می توانید برخی از آن ها را در هرجایی حمل کنید.

1 - حمل و نقل هوشمندانه

با یک اسکوتر برقی می توانید به همه جا را پیدا بروید! این یک مزیت بزرگ به ویژه در مناطق بزرگ تر شهری محسوب می شود.

2 - نوع جدیدی از سرگرمی

سوارشدن بر اسکوتر برقی نه تنها یک روش کاربردی برای جابجایی در یک شهر است بلکه یک روش عالی برای گذران اوقات فراغت نیز محسوب می شود. می توانید آن را برای خود و یا فرزندان خود خریداری کنید. با این کار لذت زیادی را هم برای خود و هم برای خانواده چه در خانه و چه در تعطیلات تضمین می کنید.

3 - حفاظت از محیط زیست

همان طور که از نامش پیداست اسکوتر برقی از طریق باتری کار می کند. باتری می تواند ظرف چند ساعت شارژ شود و سپس شما می توانید سواری دیگری را شروع کنید. سوارشدن بر اسکوتر برقی به شما در حفظ محیط زیست کمک می کند.

4 - استفاده راحت و آسان از اسکوتر

هرکسی به راحتی می تواند از اسکوتر برقی استفاده کند. تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که آن را روشن کنید و روی آن بایستید. با استفاده از صفحه نمایش برای خواندن تنظیمات سرعت و سیستم ترمز اسکوتر شما کاملاً تحت کنترل خواهد بود.

راهنمای خرید اسکوتر برقی

عکس ورزشکاران اسکوتر سوار در حال مسابقه دادن

در صورتی که قصد خرید اسکوتر ساده دسته دار برای کودک خود دارید، می توانید اطلاعات کافی در این زمینه را در مقاله مخصوص آن یعنی (راهنمای خرید اسکوتر کودک) پیدا کنید.

سایز انواع مدل های اسکوتر

1 - اسکوترهای با سایز ۴.۵ اینچ

در واقع این مدل برای کودکان تا وزن ۵۰ کیلو گرم مورد استفاده قرار می گیرد. داشتن چرخ های کوچک سبب راندن راحت تر این وسیله می شود. معمولا دور تا دور این وسیله با چراغ تزئین می شود. توجه داشته باشید که کوچک بودن اندازه چرخ ها آن را آسیب پذیر می کند و مناسب استفاده در هر مکانی نیستند.

2 - اسکوترهای با سایز ۶.۵ اینچ

این نمونه بیشتر برای کودکان و نوجوانان با وزن ۳۰ تا ۱۲۰ کیلوگرم مورد استفاده قرار می گیرد، بزرگتر شدن چرخ ها در این مدل سبب شده که شتاب بیشتری موقع حرکت بگیرند. چرخ های این مدل فاقد لاستیک بوده به همین دلیل سوراخ هم نمی شوند. در واقع می توان گفت این مدل طرفداران زیادی دارد چون هم وزن بیستری را تحمل می کند و هم سرعت بیشتری دارد.

3 - اسکوترهای با سایز ۸ اینچ

اندازه چرخ این اسکوترها از مدل های قبلی خود یعنی ۴.۵ اینچی و ۶.۵ اینچی بزرگتر است. بنابراین تحمل وزن بیشتری دارند و برای بزرگسالان مناسب می باشند. بزرگتر شدن اندازه چرخ ها سبب می شود موقع حرکت سرعت بیشتری داشته باشند. پد یا همان محل قرار گیری پاها روی این مدل به حدی بزرگ است که پاها به راحتی روی آن جا می شوند.

4 - اسکوترهای با سایز ۱۰ اینچ

بزرگترین اندازه چرخ را می توان به این اسکوترها نسبت داد، زیرا برای حمل کردن بزرگسالان سنگین وزن باید چرخ های بزرگتری داشته باشند. بر خلاف نمونه های قبلی چرخ های این اسکوترها بادی است که سبب نرم شدن حرکت شده و قابلیت عبور از هر مسیری را میسر می کند. لازم به ذکر است قیمت آن ها از نمونه های قبلی گران تر است زیرا دارای موتور الکتریکی بوده و با آن می توان با سرعت بیشتری حرکت کرد.

سایز اسکوترها

عکس سایز انواع اسکوتر بدون دسته برقی

نکات مهم در خرید اسکوتر برقی

اگر قصد خرید اسکوتر برای کودکان یا نوجوانان را دارید باید حتما چند نکته را به خاطر داشته باشید.

مهم ترین نکته این است که اسکوتری متناسب با رده سنی و جثه آن ها انتخاب کنید. اسکوترهای کوچک برای بچه های بزرگ تر دوام چندانی نخواهد داشت و طی مدت کوتاه تری فرسوده و از کار افتاده می شود. در مقابل اسکوترهای بزرگ برای کودکان و خردسالان ممکن است باعث شود این کودکان نتوانند تعادل خود را به خوبی حفظ کنند و آسیب جسمی ببینند.

اسکوترهای پیشرفته تر در سه سطح مبتدی، متوسط و حرفه ای تولید می شوند و باید هنگام خرید حتما میزان تسلط فرد در استفاده این وسیله حتما در نظر گرفته شود.

قیمت اسکوتر برقی

اساساً کیفیت و ویژگی ها با قیمت بهتر می شوند. عملکرد کلی اسکوترهای برقی مشترک است. تفاوت قیمت در اسکوترهای برقی معمولاً به علت امکانات دیگری است که برخی از آن ها دارند. مدل های گران قیمت تر معمولاً بدنه های قوی تری دارند. این دستگاه ها بهتر می توانند وزن زیاد سوارکار یا ضربات و فشارهای مسیر حرکت را تحمل کنند.

بعضی از این دستگاه ها قدرت و دامنه حرکت بیشتری دارند که به علت استفاده از دو موتور به طور هم زمان است. در برخی مدل ها نیز کنترل از راه دور امکان پذیر است (برای قفل کردن اسکوتر برقی از راه دور). همچنین قیمت برخی از این دستگاه ها به علت برخورداری از بلوتوث و پخش موسیقی در حال حرکت نیز افزایش می یابد.

دامنه حرکت (Range)

دامنه حرکت به مسیری که اسکوتر می تواند قبل از اتمام شارژ باتری خود طی کند اشاره دارد. دامنه اسکوتر برقی شما به عوامل مختلفی از جمله قدرت موتور، وزن موتور، وزن موتورسوار، وزن اسکوتر و آب وهوا بستگی خواهد داشت. مانند همه باتری ها، باگذشت زمان از ظرفیت باتری و دامنه اسکوتر شما کاسته می شود.

طبق آزمایشات انجام شده و نتایج حاصل از نظرسنجی اسکوتر برقی نشان می دهد که اکثر تولیدکنندگان در ادعاها دامنه خود را 30 درصد بیش ازحد تخمین می زنند. اکثر مدل ها 17 تا 24 کیلومتر حرکت روی سطح صاف را پشتیبانی می کنند. در برخی محصولات این دامنه تا بیش از 30 کیلومتر نیز گزارش شده است.

نحوه استفاده از اسکوتر

عکس سواری با اسکوتر برقی تعادلی بدون دسته

قدرت موتور اسکوتر برقی

اسکوتر های برقی باتوجه به مدل های متفاوتی که دارند قدرت موتور متفاوتی نیز دارند. برای اینکه بدانیم کدام اسکوتر برقی با کدام قدرت موتور مناسب مان است باید به وزن کاربر اسکوتر توجه کنید.

برای بزرگسالان بهتر است که اسکوتر برقی با توان کمتر از 250 وات استفاده نشود. اسکوتر های با توان 250 وات برای سطوح صاف و هموار و بدون شیب مناسب هستند.

اگر در منطقه ای که زندگی میکنید زمین، شیب دار و ناهموار است بهتر است از اسکوتر برقی با توان بالاتر (300 الی 500 وات) استفاده کنید. برای چنین مسیر هایی نیاز به اسکوتر های برقی قدرتمند تری دارید. موتورهای پرقدرت تر نه تنها به تأمین انرژی روی شیب ها کمک خواهند کرد بلکه باعث می شوند شما سریع تر به حداکثر سرعت برسید.

سیستم تعلیق

سیستم تعلیق که مشابه آن در اتومبیل نیز وجود دارد، ناهمواری و تورفتگی های جاده را صاف کرده و کیفیت سواری را بهبود می بخشد. بدون آن و به خصوص اگر لاستیک های جامد و بدون هوا داشته باشید، هر دست اندازی را که از آن عبور می کنید احساس خواهید کرد.

اگر رفت وآمد شما طولانی تر است یا زمین ناهمواری برای عبور دارید به شدت به فکر اسکوتر برقی با سیستم تعلیق باشید.

عکس بهترین مدل اسکوتر

عکس اسکوتر برقی دسته دار

وزن قابل تحمل انواع اسکوتر برقی

اکثر اسکوترهای موجود در بازار وزنی معادل 100 تا 120 کیلوگرم را می توانند تحمل کنند. تکنولوژی ساخت این اسکوترها به این شکل است، که موتور ها در داخل چرخ ها قرار دارند و اصطلاحا به براشلس معروف هستند.

این موتورها به شکل موتور سه فاز عمل می کنند و قدرت بسیار زیادی دارند. برای همین می توانند وزنی تا 150 کیلوگرم راهم جابجا نمایند. اما وزن استاندارد و قابل تحمل این اسکوترها تا 120 کیلوگرم مجاز می باشد.

همچنین چرخ های بزرگتر و یا چرخ های بادی باعث می شود اسکوتر در سطوح ناهموار بهتر حرکت کند و کمتر لرزش را به شما انتقال دهد. برای همین از اسکوتر سواری لذت بیشتری خواهید برد.

لاستیک های انواع اسکوتر

لاستیک ها دو نوع دارند: تایرهای جامد (بدون هوا) و لاستیک های پنوماتیک (پر از هوا).

لاستیک های جامد

انواع مختلفی از لاستیک های بدون هوا وجود دارد. لاستیک های جامد از هر لحاظ نسبت به پنوماتیک در رتبه کمتری قرار دارند جز اینکه عملاً به تعمیر و نگهداری نیاز ندارند. هنگام سوارشدن بر اسکوتری با لاستیک های جامد، به احتمال زیاد هر دست اندازی را احساس خواهید کرد.

لاستیک پنوماتیک

ما همیشه لاستیک پنوماتیک را توصیه می کنیم؛ زیرا کیفیت سواری بهتری دارد (حتی بدون سیستم تعلیق). این لاستیک ها در شرایط نامساعد جاده بسیار بهتر عمل می کنند.

بعضی از لاستیک های پر از هوا دارای لوله های داخلی هستند که در صورت خرابی می توانند تعویض شوند. لاستیک های پنوماتیک از مزیت جذب ضربه و هندلینگ بهتر (به ویژه در هوای بد) برخوردار هستند.

نکته منفی لاستیک های پنوماتیک این است که به نگهداری بیشتری نیاز دارند. لاستیک های پنوماتیک مستعد سوراخ شدن هستند و در صورت فشار کم باید با هوا پر شوند.

چرخ اسکوتر

عکس لاستیک اسکوتر برقی دسته دار

اسکوتر چه مارکی خوب است؟

با افزایش محبوبیت اسکوترها، شرکت های زیادی انواع مختلف این وسیله سرگرم کننده و کاربردی را در طرح و رنگ های مختلف تولید و وارد بازار می کنند.

اسکوترهای باکیفیت از مارک های معروف و شناخته شده که آزمایش خود را پس داده اند، ممکن است هزینه خرید آنها بیشتر باشد اما در دراز مدت باعث صرفه جویی در هزینه شما می شوند.

شما نیازی به تعویض قطعات یا به طور کل اسکوتر نخواهید داشت. برندهای باکیفیت دارای اسکوترهای بادوام و طیف گسترده ای از قطعات جایگزین هستند تا اطمینان حاصل شود که اسکوتر شما مادام العمر دوام می آورد.

در این میان کمپانی های اسکوتر شیائومی، پرو اسپرتز، شیاولیمینگ، پوپک، رجال، میکرو، سامیا تویز، ام بی اس، میتو، پرو، اکشن و لاین من اسکوترهایی تولید می کنند که کیفیت و دوام بیشتری دارد و تکنولوژی های به کار رفته در آن ها هم پیشرفته تر است.

نکات کلیدی برای نگهداری اسکوتر برقی

شارژ کردن اسکوتر برقی

قبل از استفاده، باتری اسکوتر برقی خود را بررسی کنید. اگر باتری آن کم است، بلافاصله آن را شارژ کنید. همیشه باتری خود را در حالت آماده نگه دارید (80٪ تا 100٪). اگر باتری آن به زیر 20 درصد و کمتر از 15 درصد برسد اسکوتر برقی به شما هشدار می دهد، یک علامت باتری کم رنگ ظاهر می شود. این زمانی است که باید آن را شارژ کنید. شارژ کامل باتری ها حدود 1.5 تا 3 ساعت طول می کشد (به نوع اسکوتر برقی بستگی دارد). به یاد داشته باشید که باتری را بیش از حد شارژ نکنید زیرا این کار می تواند عمر آن را ضعیف کند.

شارژ اسکوتر برقی

عکس شارژ کردن اسکوتر برقی

تمیز کردن اسکوتر برقی

در حالی که بیشتر اسکوترهای برقی برای سوار شدن به سطوح مسطح سخت نیاز دارند، برخی از آن ها قادر به رفتن روی چمن و حتی برف هستند. به یاد داشته باشید که اسکوتر برقی خود را همیشه تمیز و عاری از هرگونه کثیفی نگه دارید. هنگام تمیز کردن آن مطمئن شوید که از برق جدا شده و برق آن خاموش است. سپس از یک پارچه مرطوب نرم برای تمیز کردن آن استفاده کنید.

بین چرخ ها و بدنه را بررسی کنید تا هرگونه پرز یا زباله پاک شود. از استفاده از هر گونه مواد شیمیایی قوی خودداری کنید، صابون یا مواد شوینده رقیق شده در آب را می توان با برس برای تمیز کردن لاستیک ها استفاده کرد و از ورود آب به داخل موتورهای توپی چرخ جلوگیری کرد. بهتر است از پاک کننده های لاستیک استفاده کنید.

لیست پرفروش ترین و جدیدترین مدلهای اسکوتر برقی

1 -

اسکوتر برقی آیم نات ربات مدل Auto Balance

اسکوتر برقی آیم نات ربات مدل Auto Balance
اسکوتر برقی فول آپشن آفرود آیم نات ربات مدل joker یکی از پرفروش ترین مدل های شرکت اسمارت بالانس ویل با نام اختصاصی آیم نات ربات می باشد. لاستیک های این اسکوتر از نوع آفرود تو پرُ با قطر 8/5 اینچ و رینگ آلومینیومی می باشد که قابلیت حرکت در مسیر های ناهموار اعم از شن و ماسه و آب و سنگ ریزه را دارا هست.،
بدنه این اسکوتر از آلومینیوم آلیاژی با قاب پلاستیک فشرده و مقاوم می باشد که قابلیت تحمل وزن تا 120 کیلوگرم را دارا است. سرعت این اسکوتر در حالت استاندارد 15 و حداکثر 18 کیلومتر در ساعت می باشد.،
با هربار شارژ کامل می توانید 18 کیلومتر مسیر را پیمایش کنید. از آپشن های این اسکوتر به اسپیکر بلوتوثی قدرتمند، کامپیوتر سخنگو هنگام روشن شدن و کانکت اسکوتر، ریموت چند کاره هوشمند، سیستم اتوبالانس یا همان تعادل خودکار حرفه ای، چراغ های قدرتمند در جلوی اسکوتر و چراغ های راهنما در عقب اسکوتر اشاره نمود.
مشخصات محصول
  • وزن
    ۱۴ کیلو گرم
  • ظرفیت وزنی
    ۱۲۰ کیلوگرم
  • جنس
    آلومینیوم با قاب پلاستیک مقاوم
  • جنس چرخ
    آلومینیوم
  • قطر چرخ
    ۲۲۰ میلی متر
2 -

اسکوتر برقی مدل هوشمند دسته دار

اسکوتر برقی مدل هوشمند دسته دار
مشخصات محصول
  • وزن
    ۱۴ کیلو گرم
  • ظرفیت وزنی
    ۱۴۰ کیلوگرم
  • قطر چرخ
    ۱۰ اینچ
3 -

اسکوتر برقی شیائومی دسته دار مدل PRO 2 SUN3510

اسکوتر برقی شیائومی دسته دار مدل PRO 2 SUN3510
مشخصات محصول
  • وزن
    ۱۴ کیلو گرم
  • ظرفیت وزنی
    ۱۰۰ کیلوگرم
  • جنس
    آلومینیوم
  • جنس چرخ
    رابر
4 -

اسکوتر برقی اسپیکر و بلوتوث دار مدل 8BRMAuHLD12

اسکوتر برقی اسپیکر و بلوتوث دار مدل 8BRMAuHLD12
شاسی این اسکیت برقی از آلومینیوم آلیاژی ساخته شده که می تواند 100 کیلوگرم وزن را روی خود تحمل کند. باتری بیست سلولی اسکوتر از نوع لیتیومی یونی 4400mAh - 36V است. با هر بار شارژ کامل حدود 15 کیلومتر می توان از آن استفاده کرد.
قطر چرخ های این اسکوتر هوشمند 6.5 اینچ برابر 165 سانتیمتر است. به دلیل توپر بودن لاستیک پنچر نمیشود و نیازی به باد ندارد موتور این اسکوتر داخل چرخ از نوع براشلس است. 350 وات قدرت برای هرموتور و بطور کلی 700 وات نیروی پیشرانه مورد نیاز را حتی در شیب 30 درجه فراهم میکند.
این اسکیت برقی دارای بلوتوث و ریموت و اسپیکر جهت گوش دادن به موزیک است. این اسکوتر هوشمند دارای دو چراغ در عقب دستگاه برای ایمنی در شب و دو ال ای دی بر روی گلگیر، دو عدد در رینگ و دو عدد روی دستگاه می باشد که بر زیبایی این اسکوتر می افزاید.
این اسکوتر دارای قابلیت اتوبالانس برای حفظ بیشتر تعادل هنگام سوار شدن و دستگیره ای برای حمل آسان تر دستگاه است.
مشخصات محصول
  • وزن
    ۹۸۰۰ گرم
  • ظرفیت وزنی
    ۱۰۰ کیلوگرم
  • جنس
    ABS
  • جنس چرخ
    فلزی
  • قطر چرخ
    6.5 اینچ
  • عرض
    ۲۰ سانتی متر
5 -

اسکوتر برقی وینر اسکای مدل تاشو چراغ دار موتور 1200 وات

اسکوتر برقی وینر اسکای مدل تاشو چراغ دار موتور 1200 وات
اسکوتر تاشو برقی 1200 وات است. مدل E10 T13 pro-winner sky است. ماکزیمم سرعت 60 الی 66 کیلومتر بر ساعت است. در حالت ایده آل زمانی که باتری فول و شارژ باشد مسافت 54 کیلومتر را طی میکند.
صفحه نمایشگر دیجیتالی سرعت، میزان شارژ باتری و کیلومتر دارد سه نوع حالت سرعت دارد. ترمز دیسکی است. جفت کلید است. جفت ریموت کنترل دارد. کمک فنر جلو دارد. کمک عقب دارد. زین فنری است. لوله زین کمک دار است.
دزدگیر هوشمند داردکه بصورت اتوماتیک چرخی که موتور الکتریکی روی ان نصب است قفل میشود. جک بغل دارد. لاستیک آفرود دارد. سه چراغ جلو دارد. بوق دارد. چراغ راهنما دارد. نمایش کیلومتر دارد.
نورپردازی زیر تخته دارد. چراغ استاپ عقب دارد. کیف ابزار دارد. باتری 48 ولت - 13 امپر دارد. شارژر فن دار دارد. تنظیم ارتفاع فرمان و زین دارد. شلگیر عقب و جلو دارد. باتری لیتیومی دارد.
مشخصات محصول
  • وزن
    ۲۰۰۰۰ گرم
  • ظرفیت وزنی
    ۱۶۰ کیلوگرم
  • جنس
    آلومینیوم - آهن آلیاژی
  • جنس چرخ
    آلومینیوم
  • عرض
    ۲۵ سانتی متر
6 -

اسکوتر برقی کوگو دسته و صندلی دار مدل KIRIN M4

اسکوتر برقی کوگو دسته و صندلی دار مدل KIRIN M4
اسکوتر برقی کوگو M4 یکی از جذاب ترین، لوکس ترین و در عین حال کاربر پسند ترین اسکوترهای برقی موجود است که پیشتر به علت توانایی خای منحصر بفرد خود نسبت به سایر کالاهای مشابه متمایز گردیده.
اما آنچه یک جایگاه برتر را به این اسکوتر برقی می دهد مشخصات فنی آن است بطوریکه این اسکوتر با داشتن قدرت مانور بالا، لوکس بودن، پیمایش 30 کیلومتری با هر بار شارژ 5 ساعته، سرعت 40 کیلومتری در ساعت و ترمزهای دیسکی هر دو چرخ یک وسیله کاربردی و شیک را بوجود آورده.
مشخصات محصول
  • وزن
    ۱۷۰۰۰ گرم
  • ظرفیت وزنی
    ۱۵۰ کیلوگرم
  • جنس
    آلیاژ آلومینیم
  • جنس چرخ
    لاستیک
  • عرض
    34 سانتی متر
7 -

اسکوتر برقی مدل Mini Self-Balance car

اسکوتر برقی مدل Mini Self-Balance car
مشخصات محصول
  • وزن
    ۱۳۵۰۰ گرم
  • ظرفیت وزنی
    ۲۵ تا ۱۲۰ کیلوگرم
  • جنس
    بدنه فلزی و زیرپایی لاستیکی
  • جنس چرخ
    لاستیک
  • عرض
    ۲۴.۵ سانتی متر
8 -

اسکوتر برقی اسمارت مدل SMT-8

اسکوتر برقی اسمارت مدل SMT-8
اسکوتر برقی 8 اینچی مدل (SMART-8 (2022 ، نسبت به مدل های قبلی خود ارتقا پیدا کرده و یکی از پر فروش ترین مدلهای اسکوتر برقی در جهان شناخته میشود. شاسی این اسکوتر از آلومینیوم آلیاژی ساخته شده که می تواند 80 کیلوگرم وزن را روی خود تحمل کند.
باتری بیست سلولی دستگاه از نوع لیتیومی یونی است که با هر بار شارژ کامل بسته به نوع استفاده (وزن، سطح مورد استفاده، بلوتوث و صدای اسپیکر) حدود 20 کیلومتر (40 تا 60 دقیقه) می توان از آن استفاده کرد.
قطرچرخ های این اسکوتر 8 اینچ برابر 20.32 سانتیمتر است. به دلیل توپر بودن لاستیک پنچر نمیشود و نیازی به باد ندارد موتور این اسکوتر داخل چرخ از نوع براشلس است. 350 وات قدرت برای هرموتور و بطور کلی 700 وات نیروی پیشرانه مورد نیاز را حتی در شیب 30 درجه فراهم میکند.
این اسکوتر هوشمند دارای دو چراغ در عقب دستگاه برای ایمنی در شب و دو ال ای دی بر روی گلگیر، می باشد که بر زیبایی این اسکوتر می افزاید. این محصول اتوبالانس می باشد، این ویژگی باعث می شود زمان سوار شدن بر روی اسکوتر ژیرسکوپ های زیر پا به حالت تعادل و موازی سطح زمین قرار بگیرند و اسکوتر در زمان سوار شدن به صورت ناگهانی حرکت نکند و سوار شدن را بسیار آسان می کند.
مشخصات محصول
  • وزن
    ۸۷۰۰۰ گرم
  • ظرفیت وزنی
    ۸۰ کیلوگرم
  • جنس
    پلاستیک مقاوم ABS
  • جنس چرخ
    پنوماتیک تو پر
  • عرض
    ۲۷ سانتی متر
9 -

اسکوتر برقی اسمارت مدل 6.5

اسکوتر برقی اسمارت مدل 6.5
مشخصات محصول
  • وزن
    ۷۵۰۰ گرم
  • ظرفیت وزنی
    ۸۰ کیلوگرم
  • جنس
    پلاستیک مقاوم ABS
  • جنس چرخ
    پنوماتیک تو پر
  • عرض
    ۲۷ سانتی متر
پاسخ کوتاه به سوالات پر تکرار
اسکوتر چیست؟
اسکوتر (Scooter) از جذاب ترین وسیله های بازی و سرگرمی کودکان و نوجوانان است و شباهت زیادی به دوچرخه دارد. اسکوترها عموما از یک صفحه، چرخ و دسته درست شده است. این دستگاه عموما برای جابه جایی افراد استفاده می شود.
قیمت انواع اسکوتر چند است؟
قیمت اسکوتر برقی به عوامل مختلفی همچون برند شرکت سازنده، نوع اسکوتر، توان موتور، سرعت، وزن قابل تحمل، امکانات جانبی و سایر موارد بستگی دارد، اما در حالت کلی قیمت اسکوتر برقی از 5 میلیون تا 40 میلیون می باشد.
تاریخ به روز رسانی : 1401/12/27
نظرات ارسال نظر، پیشنهاد و تجربه شخصی شما درباره مطلب بالا
کلیه حقوق متعلق به وب سایت طوطی کالا است و کپی برداری با ذکر منبع مانعی ندارد