منو

آموزش نحوه استفاده از اسکوتر برقی و روش حفظ تعادل روی اسکوتر

همیشه از ابتدای ورود این وسیله هیجان انگیز یعنی اسکوتر های هوشمند الکتریکی، یکی از نگرانی های مشتریان، یادگیری آموزش های اولیه استفاده از نحوه سوار شدن انواع اسکوتر برقی هوشمند بوده که در ادامه به نحوه سوار شدن بر روی این اسکوتر ها و راه های ایمنی حفظ تعادل روی این اسکوتر های تعادلی میپردازیم.

دفترچه راهنمای استفاده از اسکوتر برقی

پس از بیرون آوردن اسکوتر برقی از جعبه، اولین موردی که به سراغ آن می روید باید دفترچه راهنمای آن باشد نه خود هاوربرد. البته این موضوع نه تنها در مورد اسکوتر برقی بلکه در مورد هر وسیله دیگری هم باید صدق کند چون عمده اطلاعات لازم برای استفاده از آن در دفترچه راهنما قرار گرفته است. در صورتی که هاوربرد شما دفترچه راهنما ندارد نگران نباشید و به سراغ قدم بعدی بروید.

نحوه استفاده از اسکوتر برقی

راهنمای استفاده از اسکوتر برقی

روشن کردن اسکوتر

در این مرحله با استفاده از دکمه ای که عمدتا به رنگ نقره ای است و در بخش کناری اسکوتر قرار دارد وسیله را روشن کنید. این دکمه معمولا در کنار درگاه شارژ اسکوتر برقی قرار می گیرد.

میزان شارژ باتری

قبل از روشن کردن دستگاه و استفاده از ان حتما شارژ اولیه دستگاه را انجام دهید. کافیست قبل از استفاده دستگاه را به مدت 3 ساعت کامل داخل شارژ قرار دهید. به این نکته توجه داشته باشید که قبل از راه اندازی اسکوتر، به طور کامل شارژ داشته باشد.

اگر شارژ دستگاه از میزان حداکثر آن کمتر بود یا اینکه اصلا شارژ نداشت از شارژر مخصوص اسکوتر برای شارژ کامل باتری آن کمک بگیرید

استفاده اسکوتر برقی - جایگاه اسکوتر

اسکوتر را در نزدیکی دیوار یا جایی قرار دهید که بتوانید با تکیه بر آن روی هاوربرد قدم بگذارید. این کار بسیار راحت است پس نگران افتادن خود نباشید.

نحوه ایستادن روی اسکوتر برقی

چگونه از اسکوتر برقی استفاده کنیم

سوار شدن اولیه اسکوتر

برای سوار شدن بر روی اسکوتر های هوشمند کافیست مانند بالا رفتن از پله، روی این دستگاه ایستاد اما به همین سادگی ها هم نیست. از آنجایی که اسکوترهای برقی توسط سنسورهایی که در هر طرف از اسکوتر ها تعبیه شده زاویه را نسبت به سطح افق سنجیده و فرمان حرکت را به موتور ارسال میکنند، از این رو اگر ابتدا پای اول خود را با زاویه اشتباه یا در جای اشتباه (بیش از حد جلو یا عقبتر از پدالها) قرار دهید ممکن است اسکوتر حرکت نموده و اجازه ندهد فرد پای دیگر خود را روی اسکوتر قرار دهد.

معمولا این ایراد در روز اول بر این وسیله هوشمند برای افراد بالای 50 کیلوگرم وارد است اما برای افراد با وزن پایینتر از 50 - 60 کیلوگرم، عملا به دلیل کوتاه تر بودن قد و پایین بودن وزن تعادل به قدری است که عملا نیازی به یادگیری اولیه هم نبوده و در همان شروع میتوان با اسکوترهای اسمارت (تعادل هوشمند) به راحتی حرکت نمود.

اما برای افراد بزرگسال تا وزن حداکثر 120 – 130 کیلویی، برای اینکه در دقایق ابتدایی یادگیری حرکت با این اسکوترهای تعادلی، راه حل مناسب این است که ابتدا روی یک سطح نسبتا بلند (مانند دسته مبلهای بلند و مستحکم)، نشسته و پاهای خود را در حالی که اسکوتر در حالت آماده به کار است قرار دهیم و تا میزانی که دقت تیز بودن حرکت هر طرف از اسکوتر کاملا شناخته نشده (تا 1 الی 5 دقیقه) این کار را ادامه دهیم.

نحوه سوار شدن روی اسکوتر

نحوه حفظ تعادل روی اسکوتر به روایت تصویر

این کار باعث میشود تا دقت سنسورهای حرکتی اسکوتر به طور کامل در ذهن سوار بر اسکوتر شناخته شود تا در زمانی که فرد روی آن ایستاده، بتواند هرگونه حرکت و جابه جایی احتمالی را تخمین بزند. به همین ترتیب این عمل کمک میکند تا در کوتاهترین زمان به آرامش بسیار بیشتری سوار بر این اسکوتر شویم.

چگونگی حرکت با اسکوتر و حرکت با سرعت های متفاوت

پس از سوار شدن و حفظ آرامش بر روی اسکوتر برقی، باید کاملا راحت و آزادانه روی اسکوتر برقی خود بایستیم و پاهارا تا مچ پا کاملا رهای رها کنیم درست مانند زمانی که روی زمین ایستاده ایم. همچنین نکته مهم برای شروع حرکت با این اسکوتر برقی این است که وقتی روی آن ایستاده ایم بدنمان را کاملا شل کنیم و خاطرمان باشد که روی آن خم (اصطلاحا دولا) نشویم و خاطرمان باشد طی هر شرایط اگر در سرعت های کم یا زیاد هر زمان احساس نا امنی کردیم سریعا یک پایمان را از روی اسکوتر جدا و از عقب، روی زمین قرار دهیم.

با یادگیری و استفاده نکات یادآوری شده در بالا بدون هیچ نگرانی میتوانیم در هر نوع سطوحی اعم از شیبدار و غیر شیبدار و با دست انداز های دشوار و آفرود با اسکوتر خود حرکت کنیم و طی هیچ شرایط هیچگونه خطری فرد سوار بر اسکوتر را تهدید نمیکند.

در نهایت قسمت لذت بخش و جالب حرکت با اسکوتر های برقی اینطور است که تنها باید به محل مورد نظر خود فکر کرده و سپس شاهد خواهیم بود که چطور ناخود آگاه (غیر ارادی) تنها به وسیله فکر کردن میتوانیم به نقاط مختلف با اسکوتر برقی خود حرکت نماییم.

آموزش نحوه استفاده از اسکوتر برقی

نحوه حفظ تعادل در روی اسکوتر برقی

چرخش با اسکوتر

هنگامی که به خوبی یاد گرفتید بدون کمک دیگران به خوبی به سمت جلو حرکت کنید، چرخش به دور خود را تمرین کنید.

استفاده صحیح از پا برای چرخش اسکوتر برقی

برای چرخش در جهت عقربه های ساعت، پنجه پای راست را رو به پایین فشار دهید و خواهید دید که به آرامی می چرخید. پس از اقدام برای چرخش، پای چپ خود را در حالت افقی نگه دارید و فشاری به هاوربرد وارد نکنید در غیر این صورت چرخش به سمت راست متوقف شده و تعادل خود را از دست خواهید داد.

همچنین برای چرخش در خلاف جهت عقربه های ساعت پنجه پای چپ را رو به پایین فشار دهید.

حرکت رو به عقب هاوربرد

برای رفتن سمت عقب باید بر خلاف جرکت رو به جلو که پنجه پا را رو به پایین فشار می دادید، این بار باید با پاشنه پا به اسکوتر برقی فشار بیاورید.

حرکت با اسکوتر برقی

عکس اسکوتر برقی و آموزش نحوه استفاده از آن

حرکت در سطوح شیبدار با اسکوتر برقی

حرکت نمودن در شیبهای تند ( تا 30 درجه) برای این اسکوتر های برقی کوچک بسیار عجیب به نظر میرسد. اما باید در نظر داشت 70 درصد موتور های برقی موجود در شهرهایی مانند استکهلم، آمستردام (هلند) و شهر شنزن، با توان در حدود 350 وات قدرت در نظر گرفته شده؛ این در حالیست که کوچکترین نوع اسکوتر های هوشمند (اسمارت بالانس) از 2 موتور 350 وات مجموعا 700 وات تشکیل شده است که می شود حدود 0.6 اسب بخار، که خود قدرت قابل توجهی است.

در هنگام استفاده از اسکوتر برقی مواظب شیب های تند باشید. بسیاری از این وسیله ها می توانند شیب های تا ۱۵ الی 30 درجه را به خوبی طی کنند اما این مسئله به برند اسکوتر شما و البته مهارت شما هم مربوط است.

کنترل سرعت اسکوتر

به سرعتی که با آن حرکت می کنید دقت داشته باشید. در اکثر موارد هنگامی که به نهایت سرعت اسکوتر برقی خود برسید یک صدای بیپ کوتاه می شنوید که به شما هشدار نهایت سرعت می دهد. با شنیدن این صدا سرعت خود را کاهش دهید تا مشکلی برایتان پیش نیاید.

در پایان مطالعه مقاله مرتبط با موضوع یعنی (راهنمای خرید اسکوتر برقی خوب) را نیز به شما پیشنهاد می کنیم.

اسکوتر برقی

برای پیاده شدن از روی اسکوتر هوشمند از چه سمت و چگونه پیاده شویم؟

پیاده شدن از اسکوتر همانند سوار شدن بر روی آن مهم است. هنگامی که قصد پیاده شدن از روی اسکوتر را دارید توجه داشته باشید که سرعت اسکوتر به حداقل خود رسیده باشد و برای این منظور باید از سمت عقب اسکوتر یکی از پاهای خود را بر روی زمین گذاشته و سپس پای دیگر را از روی اسکوتر بردارید، به این شیوه تعادل شما بهتر حفظ می گردد. می توانید از تکیه گاه یا از یک همراه برای این منظور کمک بگیرید.

چند نکته برای آسان شدن یادگیری استفاده از اسکوتر برقی

  • در داخل خانه شروع کنید: اسکوترهای برقی روی فرش کمی آروم تر حرکت می کنند و برای کسانی که تازه کار هستند، بسیار بهتر تر از پیاده رو هستند. یافتن تعادل خود در داخل خانه راه خوبی برای شروع است.
  • با خاموش بودن آن تمرین کنید: این به شما احساس خوبی نسبت به آن می دهد و به شما کمک می کند تعادل خود را حفظ کنید.
  • از یک میز به عنوان تکیه گاه استفاده کنید: اگر میز محکم یا سطح دیگری در دسترس دارید، از آن برای به دست آوردن تعادل در هنگام شروع استفاده کنید. به خصوص هنگام سوار و پیاده شدن در حالی که برد روشن است.
  • جلوی راهتان را خالی کنید: اگر در داخل خانه تمرین می کنید، ارزش این را دارد که هر چیزی را از سر راه خود بردارید تا به خودتان فضای بیشتری برای تمرین بدهید.
  • با پای غالب خود قدم بردارید: با پایی که بیشتر استفاده می کنید به سوار و پیاده شدن از اسکوتر برقی اقدام کنید چرا که کمی تعادلتان بیشتر می شود.

نحوه سوار شدن روی هواربرد

نحوه سوار شدن روی هاوربرد

پاسخ کوتاه به سوالات پر تکرار
آیا سوار شدن روی اسکوتر برقی سخت است؟
سوار شدن بر روی اسکوتر برقی کار سختی نیست و شما می توانید در کمتر از 10 دقیقه اصول اولیه را بیاموزید! ممکن است در اولین تلاش خود برای سوار شدن بر روی اسکوتر برقی کمی تکان بخورید، پس از چند بار حرکت، ذهن و بدن شما متوجه خواهد شد که چه کاری باید انجام دهد و شما آن را احساس خواهید کرد.
آیا یادگیری اسکوتر برقی برای کودکان آسان است؟
اسکوتر های برقی معمولا فری استایل هستند اما کودکان در یادگیری اسکوتر برقی نسبت به بزرگسالان برتری دارند. آنها بسیار پایین تر از زمین هستند و به غیر از فاصله کمتری برای افتادن، مرکز ثقل پایین تری دارند که می توانند آن را بهتر کنترل کنند. هر کودکی بالای 3 سال می تواند استفاده از اسکوتر برقی را بیاموزد.
تاریخ به روز رسانی : 1401/12/27
محصولات مرتبطمحصولات مرتبط
اسکوتر برقی آیم نات ربات مدل Auto Balance
اسکوتر برقی آیم نات ربات مدل Auto Balance
اسکوتر برقی اسمارت مدل 6.5
اسکوتر برقی اسمارت مدل 6.5
اسکوتر برقی اسمارت مدل SMT-8
اسکوتر برقی اسمارت مدل SMT-8
اسکوتر برقی مدل Mini Self-Balance car
اسکوتر برقی مدل Mini Self-Balance car
اسکوتر برقی کوگو دسته و صندلی دار مدل KIRIN M4
اسکوتر برقی کوگو دسته و صندلی دار مدل KIRIN M4
اسکوتر برقی وینر اسکای مدل تاشو چراغ دار موتور 1200 وات
اسکوتر برقی وینر اسکای مدل تاشو چراغ دار موتور 1200 وات
اسکوتر برقی اسپیکر و بلوتوث دار مدل 8BRMAuHLD12
اسکوتر برقی اسپیکر و بلوتوث دار مدل 8BRMAuHLD12
اسکوتر برقی شیائومی دسته دار مدل PRO 2 SUN3510
اسکوتر برقی شیائومی دسته دار مدل PRO 2 SUN3510
اسکوتر برقی مدل هوشمند دسته دار
اسکوتر برقی مدل هوشمند دسته دار
نظرات ارسال نظر، پیشنهاد و تجربه شخصی شما درباره مطلب بالا
کاربر عرفان
02:27 - 1402/07/25
خوبه من این مقاله عالی رو دوست دارم
کاربر ملیسا
13:37 - 1402/03/28
واقعا پیشنهاد میدم که این مقاله رو بخونین به درد میخوره کاملا دقیق و به زبان ساده توضیح داده واقعا دستت هرکسی که این مقاله رو نوشته درد نکنه
کاربر بهار
10:24 - 1401/02/23
سلام من یه اسکوتر برقی خریدم یه مشکلی داره صداش درست بود یهو شروع کرد خش خش کردن و ... مشکلش چیه؟ یک سوال دیگه داشتم روش میرفتم یهو مثل اینکه خاموشش کنی شل و ول بشه دیگه صاف واینسه ها اونجور شد و ور شد ولی خاموش نشد و لامپاش روشن بود، باز صاف نشد تا اینکه خاموش روشنش کردیم😐 میشه توضیح بدینن؟؟

پاسخ : متاسفانه اطلاعاتی در مورد مشکلات فنی انواع دستگاه اسکوتر نداریم ... دوستان اگر علت رو می دونند خوشحال میشیم این دوستمون رو راهنمایی کنند

کلیه حقوق متعلق به وب سایت طوطی کالا است و کپی برداری با ذکر منبع مانعی ندارد