منو

برد هوشمند چیست، چه کاربردهایی دارد و چگونه عمل میکند؟

برد هوشمند چیست؟

برد هوشمند که با نام های مختلف تخته هوشمند، E-board، برد الکترونیکی، اسمارت برد، کپی برد و یا حتی وایت برد هوشمند مطرح می باشد، یک ابزار حرفه ای و در عین حال مدرن برای استفاده در سالن های کنفرانس و انواع کلاسهای آموزشی از قبیل کلاس های حضوری در دانشگاه ها، مدارس و موسسات آموزشی و همچنین برای ایجاد کلاس های آنلاین می باشد. برد هوشمند یک صفحه نمایش بزرگ است که از طریق اتصال به سیستم کامپیوتری یا لپتاپ و به کمک ویدئو پروژکتور امکان نمایش تصاویر و فایل های مورد نظر را برای کاربران فراهم می سازد.

کپی برد چیست

راهنمای خرید برد هوشمند مدارس

به طور معمول این بردهای هوشمند یا بر روی یک پایه روی زمین نصب شده یا روی دیوار آویخته می شوند. ایده اصلی استفاده از برد هوشمند این است که بتوان ارائه مطالب تصویری در موضوعات مختلف را با مشارکت فعال گروهی از مردم یا دانشجویان و دانش آموزان انجام داد. امروزه بردهای هوشمند جایگزین تخته های سیاه یا تخته وایت برد های قدیمی شده اند.

برد هوشمند، عمدتا به عنوان یک وسیله کمک آموزشی مورد استفاده قرار می گیرد. تخته هوشمند الکترونیکی به راحتی و با کیفیت و قدرت بالا، یک جایگزین بسیار مناسب برای تخته های وایت برد قدیمی و منسوخ شده می باشد.

قواعد کلی عملکرد برد های هوشمند

یک برد هوشمند وقتی با رایانه، دستگاههای نوشتاری، نرم افزار و بقیه لوازم جانبی ترکیب می شود یک سیستم کامل برد هوشمند را تشکیل می دهد که می تواند به خوبی یک جلسه آموزشی را هدایت کند.

یک سیستم برد هوشمند از چهار جزء اصلی تشکیل می شود: پروژکتور، رایانه، نرم افزار و صفحه نمایش. برد هوشمند با یک دیتا پروژکتور در ارتباط می باشد که به نوبه خود به یک رایانه شخصی یا لپ تاپ متصل است. این ارتباط توسط یک کابل کامپیوتری یا از طریق پورت usb حاصل می شود.

بردهای هوشمند وایرلس نیز می توانند به لوازم جانبی بی سیم توسط امواج بلوتوث یا اینفرارد متصل شوند. دیتا پروژکتور اطلاعات نمایش داده شده روی صفحه رایانه (نمودارها یا تصاویر، آمارها، اعداد، نمادها، نشانه ها و ...) را روی صفحه برد هوشمند ارسال می کند.

نحوه عملکرد برد هوشمند مدارس

تصویر نحوه عملکرد برد هوشمند و اتصال به کامپیوتر و پروژکتور

نرم افزار عامل برد هوشمند برای درست کردن تصاویر ارسال شده و منعکس کردن تغییرات ذخیره شده در رایانه استفاده می شود. بعضی از سیستم های برد هوشمند پیشرفته به جای پروژکتورها از صفحه های نمایش پلاسما استفاده می کنند. هر چند صفحات نمایش پلاسما بسیار گران هستند.

یک مطلب ارائه شده توسط برد هوشمند می تواند شامل کلیپ های ویدئویی، تصاویر رنگی یا مطالبی از اینترنت باشد. صفحه های نمایش برد هوشمند حساس به لمس انگشتان می باشند. از این رو، کاربری که مطلب را توسط برد هوشمند ارائه می دهد از دستگاههای اشاره مانند قلم تاچ یا از انگشت خود استفاده می کند که مانند یک ماوس عمل کرده و برنامه های دستگاه محاسباتی را کنترل می کند. کاربر میتواند مطالبی را اضافه کند و یا اطلاعات ارسال شده به برد هوشمند را ویرایش یا پاک کند، بنابراین اصلاحات ایجاد شده به کامپیوتر یا لپ تاپ منتقل و ذخیره می شوند.

مزایای برد هوشمند

  • امکان اتصال به کامپیوتر و نمایش فایل های پویا چندرسانه ای و نرم افزارها
  • کیفیت نمایش تصاویر با رزولوشن بالا
  • امکان لمسی شدن محیط کار با قلم یا دست
  • مکان ذخیره یا اشتراک اطلاعات
  • نصب آسان
  • صرفه جویی در وقت
  • کاهش آلودگی های زیست محیطی

انواع برد هوشمند (اسمارت برد)

برد هوشمند مگنتی

بردهای هوشمند مگنتی بردهایی تک کاربره هستند و از تکنولوژی الکترومگنت استفاده می کنند دارای سرعت بالای نوشتاری هستند این بردها تنها با قلم مخصوص قابل لمس هستند. به همین خاطر از ظرافت و دقت و سرعت بالایی نسبت به سایر بردها برخوردار است.

برد هوشمند مگنتی تخته های لمسی می باشند که سنسور های آن زیر صفحه وایت برد تعبیه شده است و با تماس نوک قلم و یا انگشت دست سنسور پشت صفحه مکان مورد نظر را تشخیص می دهد. بدنه این بردها به ترتیب از پشت به سطح رویی شامل ورق گالوانیکی در پشت، سطح میانی از فوم فشرده، ورق استیل با روکش پلاستیکی تشکیل شده است و روی سطح روی فریمی از جنس آلومینیومی قرار داده شده است.

از دیگر لوازم اصلی این برد می توان به کابل USB جهت اتصال کامپیوتر به برد هوشمند و سه قلم مخصوص اشاره کامپیوتر اشاره کرد.

نحوه عملکرد برد هوشمند یا اسمارت برد

نحوه ارتباط بین برد هوشمند و سایر وسایل ارتباطی و دستگاه های ورودی و خروجی

نقاط قوت

  • سرعت تایپ بالا
  • کیفیت بالا رزولوشن بالا
  • محبوبیت نسبت به بردهای لمسی
  • کنترل بهتر به دلیل اینکه تنها با قلم مخصوص کاری می کند و لمس اتفاقی دست اختلالی روی برد ایجاد نمی کند

نقاط ضعف

  • محدودیت تاچ تنها به قلم مخصوص
  • حساسیت صفحه نمایش به ضربه یا کشیده شدن ابزار تیز به آن
  • هزینه بالای تعمیرات ناشی از آسیب به صفحه نمایش

برد هوشمند لمسی (IR)

این بردها نیز مانند بردهای مگنتی از سطح پشتی گالوانیزه سطح میانی (فوم فشرده) و سطح پشتی گالوانیزه سطح میانی (فوم فشرده) و سطح رویی ورق استیل با قاب آلومینیومی فریم برد تشکیل شده است. همانند برد هوشمند مگنتی می باشند با این تفاوت که سنسور های آن در چارچوب و کناره برد تعبیه شده است که نقطه لمس شده را به راحتی تشخیص می دهند. در حقیقت یک تخته وایت برد معمولی بین این سنسور ها قرار داده شده که می توان روی آن عملیات نوشتن را انجام داد.

board hoshmand ir

عکس برد هوشمند لمسی و ساختار آن

نقاط قوت

این بردها که محبوب ترین بردهای هوشمند در حال حاضر هستند دارای نقاط قوطی نظیر:

  • قابلیت لمس با انگشتان دست و بی نیازی از قلم
  • مقاومت بالاتر نسبت به برد هوشمند مگنتی
  • تعمیرپذیر بودن و تعویض سطح برد با هزینه مناسب

نقاط ضعف

  • اندازه ثابت برد باعث می شود تا مجبور باشیم تصویر دیتا پروژکتور خود را فقط به اندازه برد تنظیم کنیم.
  • در بسیاری از این نوع بردها به علت حساسیت نامناسب سنسور های آن عمل نوشتن بلافاصله پس از کشیدن دست از روی وایت برد قطع نمی شود به طور مثال وقتی می خواهیم کلمه "مرحمت" را بنویسیم حرف "ت" ناخواسته به نقطه هایش می چسبد برای کاربرد درست باید دست خود را به طور کامل از روی برد برداشته و مجدداً اقدام به نقطه گذاری کنیم.
  • امکان خرابی در صورت ضربه وارد شدن به سنسور های کناری برد وجود دارد.
  • با توجه به حساس به لمس بودن سطح تخته برد ها اگر در حین نوشتن شی دیگری مانند گوشه کت یا آستین روی برد قرار گیرد همانند تاچ عمل کرده و در مکان مورد تاچ عمل نوشتن یا کلیک انجام میگیرد و یا در هنگام نوشتن اگر به برد تکیه داده شود عمل نوشتن قطع میگردد و این در حالی است که دانش آموزان ابتدایی برای نوشتن روی برد معمولاً به برد تکیه می دهند که موجب اختلال در سیستم لمسی تخته برد می شود.
  • با توجه به حجم و وزن زیاد تخته برد های هوشمند هزینه حمل و نقل آن ها بیشتر بوده و به همین دلیل این برد ها گرانتر به دست مدارس می رسند و در صورت خرابی و نیاز به ارسال برد برای تعمیر یا گارانتی هزینه باربری و حمل آن برای مدرسه بسیار زیاد می باشد.

کپی برد

در تمامی مراکز آموزشی نظیر مؤسسات مدارس و دانشگاه ها؛ همواره نت برداری یا جزوه نویسی ازروی تخت های وایت برد معمولی با مشکلاتی نظیر زمان بر بودن و خستگی دانشجویان یا دانش آموزان و یا سایر افراد حاضر در جلسات بوده است. همچنین این مشکل برای افرادی که دارای ضعف بینایی و یاد دست چپ بودن است دوچندان می شود. تا جایی که سبب اشتباه و یا نقض در واردکردن اطلاعات و یا ترسیم اشکال با جزئیات می شود.

کپی برد

امروزه کپی بردها به راحتی این مشکل را حل کرده ، کپی بردها بردهایی هستند با صفحاتی مشابه به بردهای معمولی با قابلیت نوشتن با ماژیک وایت برد معمولی است با این تفاوت که این صفحه در کپی بردها متحرک است پس از تمام و پرشدن کپی برد با زدن دکمه پرینت صفحه کپی برد به حرکت در امده و توسط پرینتر روی برگه چاپ و یا در حافظه ذخیره می کند. از برندهای معروف کپی برد DITOSS و PLUSS است.

مدل های اولیه این کپی بردها به این گونه بود که هر کپی برد یک پرینتر مخصوص داشت و تنها با آن پرینتر اقدام به چاپ نوشته ها روی برگه می کرد و امکان اتصال پرینتر دیگری نداشت و در صورت خراب شدن پرینتر مخصوص کپی برد دیگر امکان چاپ نداشتیم.

اما در نوع جدید کپی بردها به کامپیوتر متصل می شوند پس از نوشتن متن یا قراردادن هر کاغذ عکس یا ... روی برد با حرکت صفحه کپی برد، مطالب اسکن شده روی کامپیوتر ذخیره می شود و با هر نوع پرینتری چاپ می شود.

اسمارت کپ

اسمارت کپ تخته هایی هوشمندی هستند که به امکان هرگونه تبادل نظر ایده دادن را می دهد. مانند وایت برد معمولی می توان بروی آن نوشت و پاک کرد. می توان گفت اسمارت کپ نسخه پیشرفته تر از کپی برد هست.

به این صورت که پس از نوشتن متن به جای چاپ روی برگه، با اسکن QR code و یا نزدیک کرد. گوشی یا تبلت هوشمند خود به تگ NFC دستگاه از طریق بلوتوث به اسمارت کپ متصل شده و پس از اتصال هر تغییری حاصل از نوشتن یا ترسیم شکل و ... در جا روی صفحات گوشی ها و تبلت های هوشمند IPADها و لب تاب و سایر مدل کامپیوترها نشان داده می شود و می توان با دیگران به اشتراک گذاشت.

اسمارت کپ

عکس دستگاه اسمارت کپ و نحوه استفاده و کارکرد آن

مراحل کار با اسمارت کپ

  • اسکن QR با ضربه زدن به تگ NFC
  • هدایت به صفحه google play یا app store برای دانلود اپلیکیشن smart kapp
  • اتصال به وایت برد و تماشای محتویات نوشته شده روی برد

لازم به ذکر است این دستگاه دارای حافظه ۵۰ مگابایتی و همچنین می توان با اتصال یک فلش مموری به آن موارد نگارش شده رو تخته را به صورت pdf ذخیره کرد.

برد هوشمند بدون نیاز به کامپیوتر و پروژکتور All in one

برای آموزش هوشمند حداقل به سخت افزار زیر نیاز داریم:

  • پروژکتور: این وسیله برای ایجاد تصویر به کاربرد می شود
  • کامپیوتر: برای اجرای برنامه ها و سیستم عامل ها و پردازش داده ها
  • برد هوشمند: برای ایجاد محیطی لمسی و تعاملی

همان طور که در بالا دیدید؛ تنها امکان لمس هست که با انگشت یا قلم الکترونیکی یا هر دو توسط برد هوشمند به ما داده می شود.

smart board all in one

عکس برد هوشمند آل این وان All In One

اما در میان انواع بردهای هوشمند نسخه کامل (همه چیز در یک جا!) به نام اسمارت برد بدون نیاز به کامپیوتر و پروژکتور به چشم می خورد. محصول جدیدی از بردهای هوشمند که جایگزین بردهای هوشمند قدیمی زمان بر که نیاز به هزینه های زیاد برای تعمیر و نگهداری دارند شده است؛ داخل این بردها کامپیوتری که معمولاً توسط شرکت INTEL طراحی و ساخته می شود.
با مشخصات سخت افزاری خوب گنجانده شده است که قادر به اجرا و نمایش کلیه نرم افزارها و فایل های چندرسانه ای و تعاملی است.

کامپیوتر به کاررفته در این نوع بردها معمولاً دارای چنین سخت افزاری است:

  • پردازنده: چهار هسته ای
  • رم: ۴ گیگ
  • سیستم عمل: ویندوز
  • امکانات: بلوتوث وای فای رم ریدر

لازم به ذکر است که این تخته ها مشکلاتی نظیر کالیبره کردن بازو بسته کردن پرده نمایش تنظیم در محیط و ایجاد سایه روی تصویر، ندارد که موجب ازدست رفتن زمان می شود.

از جمله ویژگی های این تخته هوشمند

اتصال از طریق وای فای داخلی به اینترنت و یا شبکه شدن با سایر کامپیوترها و تخت های هوشمند دیگر و دریافت و ارسال اطلاعات به دیگر سیستم ها و حتی دیدن یا نمایش دادن برنامه یا فایل از یک سیستم به سیستم دیگر را امکان پذیر می کند.

به عنوان مثال:

در یک مدرسه معلم می تواند با استفاده از وای فای اقدام به اتصال به اینترنت و یا شبکه کردن با سایر تخته های هوشمند کلاس های دیگر اقدام به تبادل فایل و اطلاعات کند و یا می تواند سیستم های دانش آموزان رو چک یا تصویر برد را روی سیستم های به اشتراک بگذارد. همچنین مدیر مدرسه نیز می تواند با همین سیستم شبکه تمامی صفحات بردهای هوشمند تمامی کلاس ها رو ببیند. یا در یا فایل یا برنامه ای روی آن ها اجرا کند. (مثلاً در مناسبت ها بتواند تصاویری مرتبط با این روی تمام بردهای هوشمند اجرا کند)

  • نمایش تصویر: نمایش تصویر در تخته های هوشمند All in One یا بدون نیاز به کامپیوتر و لپ تاپ به واسطه نمایشگر LED FULL انجام می شود.
  • پنل لمسی: پنل لمسی به کاررفته در این تخته ها از نوع پنل لمسی مادون قرمز ده کار بره است.

راهنمای خرید برد هوشمند

عکس تخته هوشمند آل این وان all in one

کاربرد بردهای All in one

  • در استودیوهای پخش به عنوان نمایش محتوا چندرسانه ای
  • دفاتر وزرا و مدیران اجرائی
  • سالن ترمینال و مترو و فروشگاه ها
  • کلاس های آموزشی
  • سالن کنفرانس و جلسه
  • غرفه های نمایشگاهی

برد هوشمند با نمایشگر لمسی چه تفاوتی دارد؟

نمایشگر لمسی از سخت افزارهای ویژه برخوردار شده اند. برای نمونه، این سیستم ها دارای پردازنده بوده و یا حافظه و رم دارند. با استفاده از این امکانات، این تجهیزات می توانند یک سیستم عامل مانند ویندوز را پیاده سازی و اجرا کنند. وبه تنهایی مورد بهره برداری قرار بگیرند.این در حالی است که برد هوشمندو یا تخته وایت برد قلم نوری برای کار کردن به ابزارهایی دیگر از قبیل ویدئو پروژکتور و کامپیوتر نیازمندند.

بهترین مدلهای تخته هوشمند یا اسمارت برد

1 -

برد هوشمند دانش آوران مدل T86

برد هوشمند دانش آوران مدل T86
مشخصات محصول
  • ابعاد با پایه
    ۱۷۵۵x۱۲۶۰x۶۰
  • وزن با پایه
    ۱۸ کیلو گرم
  • ابعاد برد
    ۱۷۶۰x۱۲۸۰x۶۰

برد هوشمند پارس یک محصول کاملا ایرانی تولید شرکت دانش آوران می باشد که به هوشمندتر شدن مدارس و کلاس های آموزشی کمک شایانی می کند که از یک تخته با قابلیت تشخیص 10 نقطه لمس همزمان، یک کامپیوتر و یک عدد دیتاپروژکتور تشکیل می شود.

این محصول برای کلاس های درس مدارس و آموزشگاه ها مناسب است و تمامی امکانات آموزشی مانند فرمول های ریاضی، وسایل آزمایشگاهی فیزیک و شیمی، انواع شکل ها و آناتومی ها و غیره را در اختیار دانش آموزان و معلمان قرار می دهد در ادامه باید گفت که این محصول برای مدیران و افرادی که می خواهند در جلسات و ارائه های خود از تکنولوژی روز دنیا و انواع داده ها برای تفهیم بهتر مطالب استفاده نمایند ،نیز کاربرد عالی دارد.

برد هوشمند پارس دارای ویژگی هایی از قبیل : نرم افزار کاملا فارسی، وزن سبک قابل حمل توسط یک نفر، مقاوم در برابر ضربه، صفحه ضد بازتاب نور از جمله ویژگی های خاص برد هوشمند پارس می باشد.

بیشتر
2 -

برد هوشمند اسمارت ویژن مدل IR103N

برد هوشمند اسمارت ویژن مدل IR103N
مشخصات محصول
  • ابعاد برد
    ۲۰۶۰x۱۲۳۰ میلیمتر
  • ابعاد قابل استفاده
    ۲۰۵۰x۱۲۲۰ میلیمتر
  • سازگار با سیستم عامل های
    Win ۲۰۰۰-XP-Vista-Win ۷-۸-۸.۱-۱۰
  • منبع تغذیه
    از طریق USB کمتر از ۱ وات

این محصول 103 اینچ، با استفاده از تکنولوژی اینفرارد و تشخیص 10 نقطه همزمان دارای بالاترین سرعت و دقت تاچ بوده و امکان نوشتن 10 کاربر بصورت همزمان را نیز فراهم می آورد. به همین دلیل سرعت نوشتن در این وایت برد هوشمند لمسی بسیار بالاتر از سایر مدلها که حداکثر قابلیت تشخیص 6 نقطه را دارا می باشند است.

جنس فریم از آلمینیوم بسیار ظریف و سبک ساخته شده و در پنل وسط برد از جنس آهن و آلومینیوم و از رنگ مقاوم الکترواستاتیک استفاده شده که در مقابل ضربه و خش بسیار مقاوم می باشد.

استفاده از این تکنولوژی در مراکز آموزشی باعث فراگیری مهارت ها و مفاهیم مهمو سخت با روش های متنوع و جذاب می گردد و موجب مشارکت دانش آموزان در درس ها شده است و یک فضای هیجان انگیز و اشتیاق آوری را ایجاد کرده و یادگیری درس ها را لذت بخش تر مینماید و همچنین امکان انجام آزمایشات مختلف را بصورت مجازی در کلاس فراهم میکند.

برخی از امکانات نرم افزار : نرم افزار کاملا فارسی، شناسایی هوشمند دست خط و تصحیح اشکال شناسایی قالبهای مختلف رسانه ای، ضبط و ذخیره سازی محتوا و صدا در کلیه مراحل تدریس، امکانات آزمایشگاهی برای انجام آزمایش بصورت عملی، دارا بودن معادلات و اشکال ریاضی و فیزیک، قابلیت ذخیره سازی با فرمتهای WORD-EXCEL-POWER POINT-PDF، امکان اتصال به اینترنت و شبکه های داخلی، قرار دادن لینک بر روی اشکال، طبقه بندی دروس، مترجم آنلاین

بیشتر
3 -

برد هوشمند جی پلاس مدل GDS 43Ku45

برد هوشمند جی پلاس مدل GDS 43Ku45
مشخصات محصول
  • نوع صفحه بندی
    افقی
  • منبع روشنایی صفحه
    RGB LED
  • پورت شبکه
    LAN RJ-۴۵ ۱۰/۱۰۰/۱۰۰۰
  • رزولوشن
    3840 در 2160
  • ابعاد
    98×56 سانتی متر

برد هوشمند جی پلاس مدل GDS-43KU45 با قابلیت اتصال به لپ تاپ، پروژکتور، تلویزیون، تبلت و دیگر دستگاه های دیجیتال یک اسمارت برد کامل برای محیط های کاری و آموزشی است. این محصول دارای 6 دکمه فیزیکی کاربردی و درگاه های متعددی از جمله USB ،HDMI ،SPDF و DP است. بنابراین احتیاجی به تهیه مبدل نخواهید داشت.

این برد هوشمند از صفحه نمایش لمسی با کیفیت 4K و رزولوشن 3840 در 2160 تولید شده که برای یک اسمارت برد کیفیت بالا و قابل قبولی محسوب می شود. حافظه داخلی 16 گیگابایتی به همراه رم 2 گیگابایتی با پردازنده مرکزی ARM A73+A53 با فرکانس 1.5 گیگاهرتز و پردازنده گرافیکی : MaliG51 پاسخگوی تمام نیازهای شما برای پخش و نمایش داده ها خواهند بود.

پنل 4 لایه یکی از مهم ترین ویژگی های این دستگاه است که باعث می شود تاچ دستگاه در معرض آسیب نباشد و به خوبی عمل کند.

درگاه های ارتباطی : USB ۲.۰ - Touch USB - بلوتوث داخلی - Wi-Fi - VGA - Bluetooth - LAN - HDMI

بیشتر
4 -

برد هوشمند جی پلاس مدل GDS49 KU45

برد هوشمند جی پلاس مدل GDS49 KU45
مشخصات محصول
  • منبع روشنایی صفحه
    RGB LED
  • پورت شبکه LAN
    RJ-۴۵ ۱۰/۱۰۰/۱۰۰۰
  • ابعاد
    49 اینچ

برد هوشمند جی پلاس مدل GDS49-KU45 با قابلیت اتصال به لپ تاپ، پروژکتور، تلویزیون، تبلت و دیگر دستگاه های دیجیتال یک اسمارت برد کامل برای محیط های کاری و آموزشی است. این محصول دارای 6 دکمه ی فیزیکی کاربردی و درگاه های متعددی از جمله USB ،HDMI ،SPDF و DP است، بنابراین احتیاجی به تهیه مبدل نخواهید داشت.

این برد هوشمند از صفحه نمایش لمسی با کیفیت 4K و رزولوشن 3840 در 2160 تولید شده که برای یک اسمارت برد کیفیت بالا و قابل قبولی محسوب می شود.حافظه داخلی 16 گیگابایتی به همراه رم 2 گیگابایتی با پردازنده مرکزی ARM A73+A53 با فرکانس 1.5 گیگاهرتز و پردازنده گرافیکی: MaliG51 پاسخگوی تمام نیازهای شما برای پخش و نمایش داده ها خواهند بود.

پنل 4 لایه یکی از مهم ترین ویژگی های این دستگاه است که باعث می شود تاچ دستگاه در معرض آسیب نباشد و به خوبی عمل کند.

بیشتر
5 -

برد هوشمند جی پلاس مدل GSB 65JB

برد هوشمند جی پلاس مدل GSB 65JB
مشخصات محصول
  • وزن با پایه
    ۴۲ کیلوگرم
  • پورت شبکه LAN
    RJ-۴۵ ۱۰/۱۰۰/۱۰۰۰ مگابیت بر ثانیه
  • سایز به اینچ
    ۶۵ اینچ

برد هوشمند نسل جدید وایت بردهای آموزشی و یکی از تجهیزات نوین کمک آموزشی است. این برد دیجیتال جایگیزین وایت برد های معمولی و در کلاسهای آموزشی و سالنهای کنفرانس شده است. در پروسه هوشمندسازی، پس از اتصال بردهای هوشمند به کامپیوتر و انعکاس تصویر کامپیوتر روی صفحه بردهای هوشمند، امکان نوشتن با انگشت، قلم روی صفحه بردهای هوشمند در اختیار کاربران قرار می گیرد.

برد هوشمند جی پلاس مدل GSB-65JB دارای ابعاد 65 اینچ و امکان نصب روی دیوار و یا استفاده از پایه ایستاده را دارد و کاربر می تواند در کنار بردهای هوشمند قرار گرفته و عملیات رایج در ویندوز را روی سطح تخته هوشمند با انگشت یا قلم اجرا کند.

برد هوشمند جی پلاس مدل GSB-65JB با صفحه مات که مانع از انعکاس نور به چشمان حضاران شده تا بتواند با تمرکز بیشتری به ارائه مطالب بپردازد. این برد دارای پورت های ارتباطی بسیار متنوعی است که می توانید دستگاه های زیادی را به آن متصل کنید.

بیشتر
6 -

برد هوشمند جی پلاس مدل GSB 75JB

برد هوشمند جی پلاس مدل GSB 75JB
مشخصات محصول
  • ابعاد برد
    ۱۷۳۵.۹۸x۱۰۳.۷۵x۱۰۳۴.۵۲
  • درگاه‌های ارتباطی
    USB ۲.۰ - پورت شبکه ۱۰/۱۰۰
  • ابعاد صفحه نمایش
    ۷۴.۵ اینچ
  • رزولوشن
    ۳۸۴۰x۲۱۶۰

اقلام همراه: ریموت کنترل، کابل USB، کابل HDMI، قلم نمایشگر، پایه دیواری، دانگل Wifi، سیم برق صفحه نمایش ۷۴.۵ اینچی، نوع صفحه: D-LED رزولوشن: ۳۸۴۰x۲۱۶۰ فرکانس بازیابی: ۶۰ هرتز نرخ کنتراست: ۱۲۰۰:۱ زاویه دید: ۱۷۸ درجه پردازنده: ARM A۷۳+A۵۳ با فرکانس ۱.۵ گیگاهرتز پردازنده گرافیکی: MaliG۵۱ حافظه: ۱۶ گیگابایت سیستم عامل: اندروید ۸

7 -

برد هوشمند جی پلاس مدل GSB86JB

برد هوشمند جی پلاس مدل GSB86JB
مشخصات محصول
  • وزن با پایه
    ۷۷ کیلوگرم
  • پورت شبکه LAN
    RJ-۴۵ ۱۰/۱۰۰/۱۰۰۰ مگابیت بر ثانیه
  • سایز به اینچ
    ۸۶

برد هوشمند نسل جدید وایت بردهای آموزشی و یکی از تجهیزات نوین کمک آموزشی است. این برد دیجیتال جایگزین وایت برد های معمولی و در کلاسهای آموزشی و سالنهای کنفرانس شده است. در پروسه هوشمندسازی، پس از اتصال بردهای هوشمند به کامپیوتر و انعکاس تصویر کامپیوتر روی صفحه بردهای هوشمند، امکان نوشتن با انگشت، قلم روی صفحه بردهای هوشمند در اختیار کاربران قرار می گیرد.

برد هوشمند جی پلاس مدل GSB-86JB دارای ابعاد 86 اینچ و امکان نصب روی دیوار و یا استفاده از پایه ایستاده را دارد و کاربر می تواند در کنار بردهای هوشمند قرار گرفته و عملیات رایج در ویندوز را روی سطح تخته هوشمند با انگشت یا قلم اجرا کند.

برد هوشمند جی پلاس مدل GSB-86JB با صفحه مات که مانع از انعکاس نور به چشمان حضاران شده تا بتواند با تمرکز بیشتری به ارائه مطالب بپردازد. این برد دارای پورت های ارتباطی بسیار متنوعی است که می توانید دستگاه های زیادی را به آن متصل کنید.

بیشتر
8 -

برد هوشمند جی پلاس مدل GSB 98JB

برد هوشمند جی پلاس مدل GSB 98JB
مشخصات محصول
  • وزن با پایه
    ۱۳۷.۵ کیلوگرم
  • ابعاد برد
    ۲۲۴۴.۹mmx۱۰۸.۲mmx۱۳۴۰.۴mm
  • پورت شبکه LAN
    RJ-۴۵ ۱۰/۱۰۰/۱۰۰۰ مگابیت بر ثانیه

برد هوشمند جی پلاس مدل GSB-98JB دارای ابعاد 98 اینچ و امکان نصب روی دیوار و یا استفاده از پایه ایستاده را دارد و کاربر می تواند در کنار بردهای هوشمند قرار گرفته و عملیات رایج در ویندوز را روی سطح تخته هوشمند با انگشت یا قلم اجرا کند.

برد هوشمند جی پلاس مدل GSB-98JB با صفحه مات که مانع از انعکاس نور به چشمان حضاران شده تا بتواند با تمرکز بیشتری به ارائه مطالب بپردازد. این برد دارای پورت های ارتباطی بسیار متنوعی است که می توانید دستگاه های زیادی را به آن متصل کنید.

بیشتر
پاسخ کوتاه به سوالات پر تکرار
قیمت برد هوشمند چند است؟
قیمت انواع برد یا تخته هوشمند به عوامل مختلفی همچون برند شرکت سازنده، نوع، وزن، ابعاد، حساسیت صفحه نمایش، نوع قلم، درگاه های ورودی و ... بستگی دارد اما در حالت کلی قیمت انواع برد هوشمند از 5 میلیون تا 150 میلیون تومان می باشد.
بهترین برندهای سازنده برد هوشمند کدامند؟
از بهترین و با سابقه ترین برندهای سازنده انواع تخته هوشمند می توان به برند های جی پلاس، سی تاچ، دیتوس، لگامستر، اسمارت ویژن، ونتک، هیتاچی، پروگرس و ... اشاره کرد.
برد هوشمند برای استفاده چه تجهیزاتی لازم دارد؟
برد هوشمند در پکیج ارائه شده شامل قلم، تخته پاک کن، اشاره گر برای استاد و CD نرم افزاری می باشد.و تجهیزات جانبی مورد نیاز برد هوشمند شامل لپتاپ یا کامپیوتر و دیتا پروژکتور می باشد.
تاریخ به روز رسانی : 1401/10/29
نظرات ارسال نظر، پیشنهاد و تجربه شخصی شما درباره مطلب بالا
کلیه حقوق متعلق به وب سایت طوطی کالا است و کپی برداری با ذکر منبع مانعی ندارد