منو

بهترین مدلهای دستگاه صحافی فنر زن + راهنمای خرید دستگاه صحافی

دستگاه صحافی سیمی کن مارپیچ مدل ax-528
دستگاه صحافی سیمی کن مارپیچ مدل ax-528
دستگاه صحافی سیمی کن برقی فلوز مدل GALAXY E500
دستگاه صحافی سیمی کن برقی فلوز مدل GALAXY E500
دستگاه صحافی مارپیچ ۳۲۸ AX۱۱۰ به صورت پانچ دستی
دستگاه صحافی مارپیچ ۳۲۸ AX۱۱۰ به صورت پانچ دستی
دستگاه صحافی مناسب کاغذ A۴ مدل ax-8080
دستگاه صحافی مناسب کاغذ A۴ مدل ax-8080
دستگاه صحافی مارپیچ با فنرانداز دستی مدل 110ax
دستگاه صحافی مارپیچ با فنرانداز دستی مدل 110ax
دستگاه صحافی مارپیچ با دسته U شکل مدل s20a
دستگاه صحافی مارپیچ با دسته U شکل مدل s20a
دستگاه صحافی فلوز سیمی کن فنر پلاستیکی مدل GALAXY 500
دستگاه صحافی فلوز سیمی کن فنر پلاستیکی مدل GALAXY 500

صحافی کردن، عملی است که به وسیله آن از برگه های چاپ شده، کتاب و جزوه تهیه می شود. در صحافی کردن، شما با قراردادن صفحات در کنار یکدیگر و محکم کردن آن ها به هم، یک کتاب می سازید.

صحافی کردن علاوه بر اینکه کتاب ها و جزوات شما را سالم نگه می دارد، سبب می شود تا آن ها همیشه منظم باقی بمانند و خواندن آن ها برای شما آسان تر شود. صحافی کردن روش های مختلفی دارد که استفاده از دستگاه صحافی یکی از آنها است.

راهنمای خرید دستگاه صحافی

راهنمای خرید دستگاه صحافی فنر زن

ما در این مطب از طوطی کالا سعی داریم شما را با انواع دستگاه صحافی و ویژگی های آن ها آشنا کنیم تا بتوانید مناسب ترین و بهترین دستگاه صحافی یا دستگاه سیمی کن را با توجه به نوع کسب و کار و نیاز خود انتخاب و خریداری کنید.

دستگاه صحافی فنر زن چه دستگاهی است؟

دستگاه فنر زن (binding machine) یا فنرانداز یا سیمی کن یا صحافی سیمی، دستگاهی است جهت پانچ و سیمی کردن جزوه و کتاب و در انواع دستی، نیمه برقی و تمام برقی موجود است. فنر یا سیم مورد نیاز دستگاه ها به انواع مختلفی تقسیم بندی میشود.

انواع دستگاه صحافی

دستگاه صحافی چسب گرم

این نوع دستگاه صحافی از جدید ترین و با کیفیت ترین دستگاه های صحافی موجود در بازار است، این دستگاه یک دسته کاغذ را با چسب حرارتی به هم متصل می کند. چسب گرم از مواد مصرفی در این دستگاه می باشد، آثار صحافی ایجاد شده توسط این دستگاه بسیار تمیز و مرتب است به همین خاطر صفت تمیز ترین و قوی ترین دستگاه صحافی را به خود اختصاص داده است.

دستگاه صحافی چسب گرم دارای قیمت گران تری نسبت به سایر دستگاه های صحافی می باشد و هزینه صحافی در آن نیز گران تر است در این روش نیازی به پانچ ورقه ها نیست. این دستگاه یکی از پرکاربردترین دستگاه های صحافی برای آماده سازی کتب درسی است. دستگاه صحافی چسب گرم به چهار گروه دستی، برقی رومیزی، برقی ایستاده و برقی صنعتی تقسیم می شود.

دستگاه صحافی چسب گرم

عکس دستگاه صحافی چسب گرم

انواع دستگاه صحافی چسب گرم

1 - دستگاه صحافی چسب گرم دستی

این دستگاه از از سایر دستگاه های چسب گرم ارزان تر است. همه فعالیت ها در آن به صورت دستی انجام می شود جز گرم کردن چسب که توسط المنت صورت میگیرد. استفاده از این دستگاه مشکلی برای کاربر ایجاد نمی کند و بسیار کارامد است اما به دلیل دستی بودن زمان بیشتری نسبت به سایر دستگاه برای عمل صحافی می طلبد.

2 - دستگاه چسب گرم برقی رومیزی

این دستگاه تمام مراحل صحافی کردن را به صورت اتوماتیک انجام می دهد و دارای سرعت مناسبی هم می باشد. این دستگاه رومیزی بوده و برای تیراژ های متوسط کار آمد است و در عملکرد های با ظرفیت بالا پاسخگو نیاز کاربران نمی باشد.

3 - دستگاه صحافی چسب گرم برقی ایستاده

دستگاه چسب گرم برقی ایستاده برای کارهایی با تیراژ بالا طراحی شده و دارای قدرت بالاتری نسبت به نمونه رومیزی است و عملکردی همانند دستگاه چسب گرم رومیزی دارد.

4 - دستگاه صحافی چسب گرم برقی صنعتی

این دستگاه نسبت به سایر دستگاه های چسب گرم دارای کیفیت کامل تر و عملکرد تخصصی تر می باشد. این دستگاه علاوه بر سرعت بالایی که دارد دارای ویژگی های پیشرفته تری مانند داشتن کنترل پنل به صورت lcd، امکان بغل چسب کردن کتاب و افزایش تعداد غلطکهای چسب می باشد. به همین دلیل این دستگاه گران قیمت ترین دستگاه چسب گرم می باشد.

در دستگاه چسب گرم یک مخزن برای گرم کردن چسب وجود دارد و دارای یک شلنگ مخصوص که دمای چسب را در طول شلنگ یکسان نگه می دارد. دستگاه چسب گرم برای کتاب ها، پایان نامه ها، مجلات، بروشور ها و ... مورد استفاده قرار میگیرد.

دستگاه صحافی فنر زن

این دستگاه صحافی یکی از پر فروش ترین و پر طرف دار ترین دستگاه های صحافی موجود در بازار است که دارای انواع مختلفی می باشد که شامل برقی و دستی و نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک می باشد.

عکس دستگاه صحافی فنر زن

عکس دستگاه صحافی فنر زن

در صحافی کردن به روش فنر زن به پانچ ورقه ها نیاز داریم انواع فنر های پلاستیکی و فلزی از لوازم مصرفی در این دستگاه می باشند. تنوع در این نوع دستگاه صحافی بسیار زیاد است و افراد در زمینه های مختلفی می توانند از این محصول کاربردی استفاده کنند. در ادامه این مقاله در مورد همین مدل توضیح بیشتری خواهیم داد.

دستگاه صحافی سیمی کن

یکی دیگر از انواع دستگاه صحافی که نسبت به سایر دستگاه ارزان تر و مقرون به صرفه تر می باشد و همچنین هزینه صحافی نیز در آن ارزان تر است دستگاه صحافی سیمی کن است در این دستگاه نیز برای انجام فرایند صحافی به پانچ ورقه های نیاز خواهیم داشت و مواد مصرفی در این دستگاه سیم های مفتولی می باشند.

این محصول دارای انواع برقی و دستی است و لازم به ذکر است که کیفیت صحافی در این دستگاه نسبت به نمونه های دیگر کمی کم تر است.

انواع دستگاه های صحافی فنر زن

دستگاههای صحافی فنرزن (این دستگاهها در اصطلاح عامیانه با عناوینی مانند پانچ، صحافی، سیمی کن و فنرانداز نیز شناخته می شوند) شامل دستگاه صحافی فنر پلاستیک، فنر مارپیچ، فنر دوبل، صحافی دوکاره می باشند.

عکس انواع صحافی کتاب

مدل های مختلف صحافی کتاب و جزوه

دستگاه صحافی فنر پلاستیک : دستگاههای فنرپلاستیک به علت قدیمی بودن و کم شدن کاربری از دایره مصرف خارج شده است. سوراخ پانچ این نوع دستگاه مربع می باشد.

دستگاه صحافی مارپیچ : جهت صحافی کتاب و جزوات با تعداد تا 500 برگ مورد استفاده قرار می گیرد. سوراخ پانچ این نوع دستگاه گرد می باشد.

دستگاه صحافی دوبل : این دستگاه برای برای صحافی با استفاده از فنر های فلزی دوبل مورد استفاده قرار می گیرد و از جمله دستگاه های کاربردی در صنعت صحافی می باشد. این دستگاه برای پانچ کردن اوراق فلزی مورد استفاده قرار می گیرد و فلز مورد استفاده در این دستگاه از دولایه فنر کم ضخامت تشکیل شده است.

لازم به ذکر است که این دستگاه برای صحافی دفاتر کم حجم مورد استفاده قرار می گیرد و در بسیاری از کتاب ها، دفتر ها، دفترچه ها و ... شاهد این نوع فنر هستیم.

برای جزوات و دفاتر با تعداد برگ حداکثر 140 برگ و تقویم های رومیزی و دفترچه یادداشت استفاده می شود. سوراخ پانچ این نوع دستگاه مربع می باشد. تعدادی از دستگاههای دوبل دارای پانچ گرد می باشند که همزمان به عنوان دستگاه مارپیچ هم می توان از آن استفاده کرد.

دستگاههای صحافی دوکاره دوبل و پلاستیک به طور همزمان می توانند صحافی دوبل و پلاستیک را انجام دهند. سوراخ پانچ این نوع دستگاه مربع می باشد.

انواع دستگاه سیمی کن بر اساس نوع کاربری

مهمترین موضوع در خرید دستگاه صحافی نوع و حجم کار است که بر اساس ظرفیت پانچ دستگاه و استحکام بدنه تعیین می شود. بر این اساس استفاده کنندگان از دستگاه به سه دسته تقسیم می شوند:

  1. مصارف خانگی و اداری با حجم کار بسیار کم : این دسته از دستگاهها با ظرفیت پانچ دستی بین 8 تا 12 برگ بوده و معمولا فاقد فنرانداز برقی و دکمه خلاص کن می باشد و برای حجم کار پایین طراحی شده است.
  2. دفاتر فنی و لوازم التحریر با حجم کار متوسط : ظرفیت پانچ دستی این مدل از دستگاهها 15 تا 20 برگ بوده و دارای فنرانداز برقی می باشد. تعدادی از این دسته دستگاهها دارای دکمه خلاص کن می باشند.
  3. دفاتر فنی با حجم کار بالا : پانچ این دستگاهها بالای 20 برگ و به صورت دستی یا برقی می باشد. دارای فنرانداز برقی و دکمه خلاص کن می باشند و برای حجم کار روزانه بالا و مداوم طراحی شده است.

عکس دستگاه صحافی فنر مارپیچ

عکس دستگاه صحافی فنر مارپیچ

کدام مدل دستگاه صحافی برای چه کسب و کاری مناسب است؟

دقت داشته باشید که تمامی دستگاه های صحافی موجود در بازار دارای ویژگی و قابلیت های منحصر به فردی هستند که افراد باید با توجه به نیاز و کسب و کار خود به انتخاب و خرید دستگاه صحافی مناسب خود اقدام کنند.

دستگاه صحافی مناسب لوازم تحریری

لوازم تحریری ها از جمله مشاغلی هستند که از انواع دستگاه صحافی استفاده می کنند و بیش ترین فعالیت این کسب و کار ها در صحافی جزوه و کتاب دانش آموزان و دانشجویان می باشد. از این رو این مشاغل باید از دستگاهی استفاده کنند تا ضمن کیفیت و کاربرد مناسب دارای قیمت ارزانی بوده و هزینه صحافی در آن ها نیز ارزان باشد.

با توجه به ویژگی هایی گفته شده دستگاه صحافی چسب گرم هرگز نمی تواند انتخاب مناسبی برای این کسب و کار ها باشد که دلیل اصلی آن قیمت گران این دستگاه بوده که هزینه زیادی به خود کاربر و همچنین افراد دانش آموز و دانشجو می شود از این رو بهتر است در این کسب و کار ها از انواع دستگاه فنر زن و دستگاه سیمی کن استفاده کنید.

دقت داشته باشید که ما دارای انواع دستگاه صحافی برقی و دستی هستیم چنان چه اگر میزان فعالیت شما زیاد است و لازم است در طول روز حجم زیادی از ورقه ها را صحافی کنید بهتر است از نمونه های برقی و اتوماتیک دستگاه صحافی استفاده کنید اما اگر میزان فعالیت شما کم می باشد دستگاه های صحافی دستی می تواند به راحتی پاسخگوی نیاز شما باشد.

دستگاه صحافی مناسب دانشگاه

دانشگاه ها از جمله مراکزی هستند که استفاده زیادی از انواع دستگاه صحافی دارند به طوری که این مراکز در فعالیت های مختلفی به این دستگاه نیاز خواهند داشت. با توجه به قیمت گران دستگاه صحافی چسب گرم دستگاه های صحافی سیمی کن و دستگاه صحافی فنر زن می توانند انتخاب مناسبی برای این مراکز باشند. البته با توجه به میزان فعالیت می توانید از انواع دستی و برقی دستگاه صحافی در دانشگاه ها استفاده کنید.

استفاده از دستگاه صحافی فنر زن

صحافی کردن با دستگاه صحافی سیمی کن

نکات مهم برای خرید دستگاه صحافی

نکات مهمی وجود دارد که افراد در خرید دستگاه صحافی باید به آن توجه داشته باشند در ادامه شما را با مهم ترین نکاتی که افراد باید در زمان خرید انواع دستگاه صحافی به آن توجه داشته باشند آشنا می کنیم تا با رعایت این نکات افراد به راحتی بتوانند به خرید محصول مورد نیاز خود و مناسب شغل خود اقدام کنند.

بودجه خرید صحافی

بودجه، اولین نکته ای است که کاربر باید در زمان خرید دستگاه صحافی به آن توجه داشته باشید، به طوری که با تعیین بودجه بازه انتخاب شما محدود تر شده و راحت تر می توانید دستگاه صحافی مورد نیاز خود را انتخاب و خریداری کنید.

میزان فعالیت

دومین نکته ای که در انتخاب و خرید دستگاه صحافی باید به آن توجه داشته باشید میزان فعالیت شما می باشد به طوری که اگر میزان فعالیت شما زیاد است بهتر است از دستگاه های صحافی اتوماتیک استفاده کنید تا به راحتی بتوانید به امورات خود رسیدگی کنید و اگر میزان فعالیت شما متوسط است بهتر است از دستگاه های صحافی نیمه اتوماتیک استفاده کنید و در استفاده های کم نیز دستگاه های صحافی دستی می تواند انتخاب مناسبی برای شما باشند.

ظرفیت دستگاه صحافی

ظرفیت صحافی از مهمترین ویژگی های دستگاه های صحافی است. ظرفیت دستگاه های صحافی که بر حسب تعداد برگ بیان می شود ،بیانگر حداکثر تعداد برگه هایی است که دستگاه می تواند برای شما صحافی کند. هرچه این مقدار بیشتر باشد، تعداد برگه های بیشتری را در هر نوبت می توانید صحافی کنید.

عکس دستگاه صحافی

عکس دستگاه صحافی کن

سرعت صحافی

سرعت صحافی دستگاه های سیمی کن معمولا به صورت برگ در دقیقه بیان می شود و بیانگر تعداد برگ هایی است که در هر دقیقه می توانید توسط دستگاه صحافی کنید. این سرعت بیشتر برای دستگاه های صحافی برقی به کار می رود. به هر نسبت که این سرعت بیشتر باشد، سرعت کار شما نیز بالاتر خواهد رفت.

ظرفیت پانچ

پانچ کردن به معنای ایجاد تعداد زیادی سوراخ متوالی روی کاغذ است، همان سوراخ هایی که سیم را از آن ها عبور می دهند. ظرفیت پانچ عبارت است از تعداد برگ کاغذی که در هر دوره می توان توسط دستگاه های صحافی پانچ کرد. این ظرفیت می تواند بین 10 تا 50 برگ در هر نوبت باشد.

برند و شرکت های سازنده دستگاه صحافی

با توجه به ایکنه صحافی کردن امروزه بسیار رایج است، شرکت های زیادی در زمینه تولید دستگاه های صحافی فعالیت می کنند. به عنوان مثال سوپر بایند (Super bind)، رایسون (rayson)، آکس (AX)، اون (oven) و ... از برند های مطرح در زمینه تولید دستگاه های سیمی کردن هستند.

پاسخ کوتاه به سوالات پر تکرار
دستگاه صحافی فنر زن چیست؟
دستگاه فنر زن یا فنرانداز یا سیمی کن یا صحافی سیمی، دستگاهی است جهت پانچ و سیمی کردن جزوه و کتاب و در انواع دستی، نیمه برقی و تمام برقی موجود است.
قیمت دستگاه صحافی چند است؟
قیمت انواع دستگاه صحافی کن از 4 میلیون تومان تا 23 میلیون تومان می باشد و به عوامل مختلفی همچون برند شرکت سازنده، وزن و ابعاد، کیفیت ساخت، ظرفیت برش، تعداد صحافی و پانچ دستگاه بستگی دارد.
تاریخ به روز رسانی : 1402/08/17
نظرات ارسال نظر، پیشنهاد و تجربه شخصی شما درباره مطلب بالا
کلیه حقوق متعلق به وب سایت طوطی کالا است و کپی برداری با ذکر منبع مانعی ندارد