منو

کمپرسور باد چیست، انواع آن کدام است و چه کاربردهایی دارد؟

حتما تا به حال نام کمپرسور باد به گوش شما خورده است و از خود پرسیده اید، که کمپرسور هوا چیست، چه کاربردی دارد و در کجا ها مورد استفاده قرار می گیرد؟ کمپرسورهای باد، بیشتر از آن چیزی که شما تصور می کنید، در زندگی و فعالیت های شما نقش دارند.

راهنمای خرید کمپرسور هوا

راهنمای خرید انواع کمپرسور هوا

در این مقاله از طوطی کالا می خواهیم شما عزیزان را با انواع کمپرسور باد و نحوه عملکرد آنها آشنا کنیم، همچنین کاربردها و ویژگی های آنها را بررسی کرده و بهترین مدلهای کمپرسور هوا را خدمت تان معرفی کنیم، پس تا انتها با ما همراه باشید.

تاریخچه کمپرسور باد

اولین کمپرسور باد در سال ۱۷۶۲ میلادی توسط ویلکینسون ساخته و در کارگاه کوچکش نصب گردید. این کمپرسور فقط می توانست هوا را تا فشار ۱ بار متراکم سازد اما متراکم کردن هوا بیش از ۱ بار (۱۰۰ کیلو پاسکال) به وسیله این دستگاه مقدور نبود.

در سال ۱۸۵۷ برای ساخت تونلی در کوه های آلپ مجبور شدند که از کمپرسورهای قوی تر استفاده نمایند تا فشاری معادل با ۶ اتمسفر را برای چکش های بادی خود فراهم سازند. امروزه ساخت و تولید کمپرسور ها در سراسر جهان به وسیله کارخانه های کوچک و بزرگ فراگیر شده است و نیاز بشر را برای دسترسی به این دستگاه فراهم ساخته است.

کمپرسور باد چیست؟

کلمه کمپرس هوا Air Compressor به معنای فشردگی هوا می باشد. کمپرسور باد یک دستگاهی پنوماتیکی است هوا را فشرده کرده و در نتیجه هوا مانند فنر دارای انرژی پتانسیل می شود. حالا هوا دارای انرژی است و این انرژی پتانسیل می تواند به عنوان نیروی محرک تجهیزات پنوماتیک به کار رود.

کمپرسور باد بیشتر برای استفاده در کارخانه جات صنعتی، صنایع چوب و مبلمان، صنایع معدن، صنایع خودرو، مصارف خانگی و صنایع پزشکی به کار بسته می شوند. کمپرسور باد که با نام های متفاوت پمپ هوا، پمپ باد و کمپرسور هوا نیز شناخته می شود، در سایز ها و ظرفیت های مختلفی برای پاسخگویی به نیازهای مختلف، تولید می شود.

کاربردهای کمپرسور هوا

کاربرد کمپرسور باد در صنایع چوب و کابینت سازی

کاربردهای پمپ باد

  • باز کردن انواع پیچ ها توسط آچار بکس بادی
  • رنگ کاری بدنه اتومبیل یا مبلمان و ...
  • باد کردن لاستیک خودرو، موتور سیکلت، دوچرخه و یا توپ فوتبال
  • در خودروها برای نظافت موتور خودرو یا باد کردن چرخ ماشین

مهم ترین قطعات ساخت کمپرسور

  • موتور کمپرسور: به عنوان قلب کمپرسور باد عمل می کند و انرژی برقی را به انرژی مکانیکی تبدیل می کند.
  • مخزن و شاسی: مخزن برای ذخیره کردن هوای فشرده تا فشاربار مورد نظر به کار می رود. شاسی شامل بدنه و قطعات برای نصب و نگهداری قطعات و موتور است. در واقع، شاسی باید قوی و سازگار با قطعات برای جلوگیری از لرزش و سایش باشد.
  • پمپ هوا: پمپ هوا برای ساختن فشار مناسب برای انتقال هوا به مخزن ذخیره استفاده می شود.
  • شیرها: شیرها برای کنترل جریان هوا هنگام حمل و نقل بین قطعات و برای تغییر فشار هوا بین ظروف مختلف استفاده می شوند.
  • پرشرسوئیچ: پرشر سوئیچ به کمپرسور باد کمک می کند تا در هنگام کار خود سطح فشار مناسب را حفظ کند. کلید قطع کن می تواند در هنگام افت فشار هوای مخزن و نیاز به هوای بیشتر، کمپرسور شما را روشن کند. فشار روی مخزن تنظیم کنه.

اجرای مختلف کمپرسور هوا

اجزا مختلف کمپرسور هوا

  • شیر یکطرفه : شیر یک طرفه در کمپرسور هوا فقط یک وظیفه مهم دارد: اجازه می دهد هوا از یک طرف به طرف دیگر جریان یابد، در حالی که جریان هوا را در جهت مخالف مسدود می کند. اگر شیر یک طرفه را در دست خود نگه دارید و از یک طرف در آن بدمید، مشاهده می کنید که هوا به راحتی و بدون هیچ مشکلی از طرف دیگر خارج می شود.
  • درجه باد: یکی از این کاربرد ها، نمایش فشار هوا می باشد و به درجه باد یا گیج فشار باد معروف هستند. درجه باد پمپ باد بر روی مخزن نصب می شود و وظیفه نشان دادن میزان هوای فشرده داخل آن را دارد.
  • سوپاپ اطمینان: سوپاپ اطمینان کمپرسور باد مانع از سوراخ شدن یا نشتی مخزن کمپرسور شده و در نتیجه تا حد زیادی خسارات را کاهش می دهد. این سوپاپ به گونه ای طراحی شده است که با افزایش فشار و عبور آن از حد تعیین شده، مقدار هوای اضافی را از مخزن خارج کرده و در نتیجه از پیدایش تنش های فشاری بر روی پوسته مخزن جلوگیری می کند.

کمپرسور باد چگونه کار می کند؟

در شرح عملکرد یک کمپرسور این گونه گفته می شود که اگر یک محفظه بسته را در نظر بگیرید که به طور مداوم از محیط خارج به آن هوا وارد شود (به وسیله کمپرسور و از قسمت اپراتوار) و در مقابل هیچ هوایی از آن خارج نشود.

بدیهی است که رفته رفته فشار هوای داخل محفظه زیاد می شود و هوا از حجم زیاد به حجم کمتر تبدیل می شود (در این فرایند دمای گاز بسیار بالا می رود و همچنین عامل دیگری که در طی این فرایند بطور چشمگیری افزایش می یابد، فشار گاز است) و سپس هوا را با فشار و دمای بالا به قسمت کندانسور می فرستد.

انواع کمپرسور باد

کمپرسور های باد پیستونی

یکی از انواع کمپرسور باد که به کمپرسورهای رفت و برگشتی نیز معروف است و بیشترین استفاده را در صنعت دارد، مربوط به کمپرسورهای باد پیستونی می باشد.

کمپرسور باد پیستونی به این صورت عمل می کند که از محیط حجم هوای زیادی را گرفته، درون خود مسدود می کند و فشار آن را در فضای بسته ای بالا می برد. پیستون که قطعه اصلی این کمپرسور باد است، شروع به تولید انرژی و فشرده سازی هوا درون استوانه می کند.

کمپرسور باد پیستونی

کمپرسور باد پیستونی

کمپرسورهای باد پیستونی در دو مدل اویل فری و روغنی تولیده شده اند و همچنین به دو حالت هرمتیکی و باز در ظرفیت ها و فشارهای متفاوت تولید شده و روانه بازار می شوند.

کمپرسورهای پیستونی، از لحاظ چگونگی کارکرد و پیکربندی، به انواع مختلف تک مرحله ای، دو مرحله ای، بدون روغن و روغن کاری شده تقسیم بندی می شوند که اکثر کمپرسورهای پیستونی، به صورت روغن کاری شده ساخته و به بازار عرضه می شوند.

به این معنی که توسط روغن، دیواره های استوانه ای، یاتاقان ها و میل لنگ ها روانکاری می شوند. با وجود اینکه در کمپرسورهای پیستونی، روغن باعث کارکرد بهتر و روانکاری شده و از داغ شدن جلوگیری می کند ولی در بسیاری از دستگاه ها و تجهیزات حساس مانند کمپرسور دندانپزشکی، چون احتمال نشتی روغن وجود دارد، از مدل اویل فری استفاده می کنند.

کمپرسورهای پیستونی کاربرهای بسیار وسیعی دارند. پردازش گاز طبیعی، پالایشگاه های نفت و کارخانه های شیمیایی از جمله مهم ترین کاربردهای کمپرسورهای پیستونی هستند. این هوای فشرده در دندانپزشکی، کشاورزی،کارگاه های اتومبیل سازی و غواصی نیز کاربرد دارد.

کمپرسورهای باد اسکرو

کمپرسور باد اسکرو یا همان پیچ دوار یکی دیگر از انواع کمپرسور باد است که در دسته متوسط از لحاظ تولید فشار باد قرار دارد و هنگامی که نیاز در صنعت به تولید فشرده سازی هوا بیش از ۱۰ بار باشد می توان از این نوع کمپرسور استفاده نمود.
کمپرسور های اسکرو در بین کمپرسورهای رفت و برگشتی و کمپرسورهای گریز از مرکز قرار دارند.

این نوع کمپرسور نیز در دو مدل بدون روغن و روغنی ساخته می شود که باید با توجه به نوع ابزار و دستگاه، انتخاب و خریداری شوند.

کمپرسور باد اسکرو

عکس اجزاء مختلف کمپرسور باد اسکرو

مزایای این نوع از کمپرسور ها نسبت به انواع کمپرسور باد دیگر این است که هیچ گونه نوساناتی در فشرده سازی هوا ندارند و همچنین به دلیل کم بودن سایش و اصطکاک بین قطعات باعث شده که دستگاه در مدت زمان کوتاهی معیوب نشود و نیاز به تعمیر پیدا نکند. این نوع کمپرسورها با تولید صدای کمتر نسبت به انواع کمپرسور باد محبوبیت بیشتری دارند.

کمپرسور اسکرو کاربردها و مزایای گسترده ای دارد. عدم مصرف زیاد، تولید هوای فشرده با توان بالا و فشار باد دائمی از جمله مزایای فوق العاده این نوع کمپرسور است.

این مزایا سبب شده که مردم کمپرسور اسکرو را به دیگر کمپرسورها ترجیح دهند. با توجه به شیوه کارکرد کمپرسورهای اسکرو، در صنایع بهداشتی، دارویی و صنایع غذایی مورد استفاده قرار می گیرند. یکی از پر اهمیت ترین کاربردهای کمپرسور اسکرو بدون روغن، استفاده در دندانپزشکی است. این حرفه حساسیت بالا و ظریفی دارد؛ به همین دلیل هوایی که از کمپرسور خارج می شود باید به دور از آلودگی باشد.

کمپرسور باد فشار قوی

یکی دیگر از انواع کمپرسور باد پر استفاده و پر اهمیت، کمپرسور باد فشار قوی نام دارد که عموما در مصارفی که به فشار هوای حدود ۳۰۰۰ کیلو پاسکال (۳۰ بار) نیاز دارند، استفاده می شود. این کمپرسور، هوایی که از قبل فشرده شده بود را متراکم تر می کند. دلیل فشار بیشتر این کمپرسور، جبران فشاری می باشد که در طی طول خطوط کاهش یافته است.

کمپرسور فشار قوی طبق خواسته کاربر طراحی شده و نیاز او را کاملا بر طرف می کند. در صنایع تولیدی تهویه مطبوع و صنایع فلزات، نفت و گاز، از این نوع کمپرسور هوا، استفاده بیشتری صورت می گیرد.

کمپرسور باد فشار قوی

عکس کمپرسور باد فشار قوی

در کمپرسور فشار قوی، ممکن است ایجاد فشردگی در یک یا چند مرحله انجام شود. کمپرسور کمکی، باعث افزایش توان کمپرسور هوای فشار قوی می شود. کمپرسور فشار قوی، بسیار پر استفاده و مهم است که در آتش نشانی، کشتیرانی، غواصی و تولید باطری های پت، کاربرد بسیار زیادی دارد. جالب است بدانید کمپرسورهایی که جهت تولید باطری پت مورد استفاده قرار می گیرند، نیازمند هوای فشرده ۴۰ بار و همچنین حجم ۷۰۰ تا ۱۵۰۰ لیر در دقیقه هستند.

عملکرد کمپرسور فشار قوی بدین صورت است که هوا را جذب می کند و تا زمانی که فشار داخلی کمپرسور به ۴۰ بار برسد، در مخزن ذخیره می کند.

کمپرسور فندکی

بعد از آشنایی کامل با کمپرسور چیست بهتر است بگوییم که کمپرسور فندکی یکی از انواع کمپرسور ها است که کاربرد وسیع و گسترده ای در خودرو برای باد کردن تایر و موارد مشابه به آن را دارد و به خاطر اندازه کوچکی که دارد اصطلاحا به آن مینی کمپرسور نیز گفته می شود و چون که در داخل مخزن آن باد ذخیره و فشرده می شود به این وسیله پمپ باد نیز گفته می شود.

دلیل نامگذاری به این اسم به خاطر این است که این ابزار به برق خودور متصل می شود و عملیات فشرده سازی هوا را انجام می دهد و عمده کاربرد آن نیز در خوردو است. کمپرسور باد فندکی مانند دیگر کمپرسور ها هوا را فشرده کرده و در مخزن نگه می دارد که دارای لیتر ها و ظرفیت های مختلفی است و در مواردی که می خواهیم تایر خوردو و دوچرخه را باد کنیم و یا ابزار های بادی مانند میخکوب و منگنه کوب را راه اندازی و استفاده کنیم کمپرسور فندکی یک ابزار مناسب و راحت برای این کار است.

عکس کمپرسور باد فندکی ماشین

عکس کمپرسور فندکی ماشین

کمپرسور های فندکی دارای دو مدل است که تفاوت آنها در تعداد سیلندر های آن است و در ادامه این بخش به معرفی هر کدام از انها می پردازیم.

  • کمپرسور فندکی تک سیلندر: این مدل از کمپرسور از وزن کم برخوردار است و به خاطر اینکه دارای یک سیلندر است فشار باد کمی را می تواند تولید کند و از آن برای باد کردن لاستیک های خودرو و دوچرخه استفاده می شود.
  • کمپرسور فندکی دو سیلندر: کمپرسور فندکی دو سیلندر به خاطر اینکه توسط دو سیلندر هوا را فشرده می کند از قدرت فشار هوای بیشتری برخودار است و از آن عمدتا در باد کردن لاستیک کامیون ها و ماشین های سنگین استفاده می شود.

انواع پمپ باد بر اساس مصرف

به طور کلی پمپ های باد بر اساس مصرف را می توان در سه دسته ای که در ادامه شرح می دهیم طبقه بندی کرد.

کمپرسورهای خانگی (مصرف کننده)

این دسته از کمپرسورهای باد شامل پمپ باد کمپرسورهایی هستند که برای مصارف سبک و غیر حرفه ای مورد استفاده قرار می گیرند. مصارف کمپرسورهایی که در این دسته قرار دارند، عموما ساده بوده و از جمله آن ها می توان به باد کردن لاستیک دوچرخه اشاره کرد. از جمله این نوع کمپرسور های می توان به کمپرسور فندکی که در قسمت های قبل توضیح دادیم، اشاره کرد.

کمپرسورهای حرفه ای

این دسته شامل کمپرسورهای حرفه ای است که از کمپرسورهای خانگی قدرتمندتر بوده و توانایی فشرده سازی هوا با فشار بالاتری را دارند.

عکس کمپرسور باد حرفه ای

عکس کمپرسور باد حرفه ای

امروزه ساخت پمپ باد پیستونی از رونق بسیار زیادی برخوردار است. در دنیای صنعتی امروز، پمپ های حرفه ای که از نوع پیستونی هستند، بسیار محبوب بوده و قدرت لازم برای راه اندازی همزمان چندین پنوماتیک سبک را دارا می باشند. لازم به ذکر است که اغلب کمپرسورها در این دسته قرار می گیرند.

کمپرسورهای صنعتی

این دسته شامل انواع پمپ باد صنعتی بوده و پمپ باد صنعتی بزرگ از محبوب ترین اعضای این دسته است. کمپرسورهایی که در این دسته قرار می گیرند، بسیار قدرتمند بوده و به نحوی طراحی و تولید شده اند تا با شرایط کاری سخت کارخانه ها و مراکز صنعتی بزرگ سازگار باشند.

کمپرسور باد صنعتی در صنعت هوای فشرده همیشه دارای جایگاه ویژه ای بوده است و امروزه با پیشرفت تکنولوژی اهمیت این دستگاه، به عنوان عضو مهم سیستم چرخه هوای فشرده شناخته می شود. کمپرسورهای صنعتی ابزاری هستند که نیرو را توسط موتور الکتریکی، موتور بنزینی یا دیزل به انرژی ذخیره شده که همان هوای فشرده می باشد، تبدیل می نماید.

کمپرسور با روش های متنوعی حداکثر هوا را در مخزن ذخیره می نماید و باعث افزایش فشار هوا می گردد. کمپرسورهای صنعتی با رسیدن به نقطه ماکسیمم فشار هوای درون مخزن، خاموش می شود و سپس همین هوا را تا تایم استفاده در مخزن نگه داری می نماید. انرژی پتانسیل ناشی از این ذخیره سازی در موارد گوناگون کاربرد داشته است.

کمپرسور باد صنعتی عمدتاً از نوع کمپرسور باد پیستونی و اسکرو بوده که در آن هوا توسط پیستون و مارپیچی فشرده می شود. از دیگر اجزای آن می توان به موتور، مخزن، پمپ هوا، شیر یکطرفه و ... اشاره کرد.

عکس کمپرسور باد صنعتی

عکس کمپرسور باد صنعتی

کاربرد کمپرسور باد صنعتی

کمپرسور باد صنعتی در صنایع مختلفی مانند ایستگاه های تقویت فشار گاز، کارخانجات شیمیایی، کارخانجات غذایی و بطری سازی، کارخانجات نفت و گاز و صنایع فلزی و ... مورد استفاده قرار می گیرد. از جمله کاربردهای آن می توان به تأمین انرژی برای ایستگاه های گاز، کاربرد در سیستم های تهویه مطبوع، کنترل سیستم های تولید و تعمیر ماشین آلات و موارد دیگر اشاره کرد.

کاربرد این دستگاه در هر صنعت با توجه به شرایط خاص و منظور، متفاوت است، اما مهمترین کاربردهای آن عبارتند از:

  1. تبدیل انژی باد به انرژی مکانیکی: برای تامین انرژی برای ماشین آلات صنعتی در کارخانجات بزرگ
  2. ماشین آلات: برای پر کردن از هوا و راه اندازی ماشین آلات
  3. پتروشیمی: برای تست لوله ها، فشار مواد شیمیایی و ایجاد فشار برای حرکت مواد در خطوط لوله های شیمیایی
  4. نفت و گاز: برای استفاده در حفاری چاه نفت و گاز
  5. کشاورزی: برای اجرای پاشش سموم شیمیایی
  6. معدن: در استخراج مواد زیر زمینی، برای فرایند تمیز کردن مواد معدنی و ...
  7. خودروسازی: برای مقاوم سازی تایر ها، آبرسانی، تهویه موتور و جلوگیری از خوردگی در قطعات فلزی و ...
  8. صنایع دریایی: برای شستشوی ناوها و شستشوی دیگ های تولید غذایی و ...

به طور کلی، کمپرسور باد صنعتی یکی از ابزارهای ضروری در هر صنعتی است که برای تولید انرژی باد و تامین هوای فشرده برای ماشین آلات و دستگاه های صنعتی استفاده می شود.

آیا کمپرسور باد می تواند خطرناک باشد؟

باد یک منبع انرژی است و کمپرسور باد یکی از ابزارهای است که این انرژی را در معرض نمایش گذاشته است. همانند تمام ابزار ها و انرژی ها کمپرسور هوا نیز می تواند، خطرناک باشند از این رو پیشنهاد می شود، افرادی که از این ابزارها استفاده می کنند از گوش گیر و عینک ایمنی استفاده کنند. چند مورد از خطرات کمپرسور هوا را در زیر آورده ایم.

  • صدای حاصل از هوای فشرده در دراز مدت و به صورت مداوم می تواند باعث کم شنوایی شود.
  • هوای حاصل از کمپرسور باد در صورت دمیده شده در دهان می تواند ریه ها یا معده را پاره کند. پس جدا از شوخی با این وسیله اجتناب کنید.
  • هوای فشرده، کمپرسور هوا می تواند وارد جریان خون شده و از طریق آسیب به رگ ها باعث مرگ شود.
  • تنها ۱۲ پی سی فشار هوا می تواند چشم را از کاسه در بیاورد، پس هنگام کار با واتر جت یا سند بلاست از شوخی های خطرناک اجتناب کنید.

نحوه استفاده از کمپرسور باد خانگی

نحوه استفاده از کمپرسور خانگی برای میخکوب بادی

چه عواملی به کمپرسور باد آسیب می رساند؟

1 - رطوبت

هوا به طور طبیعی دارای رطوبت است، اما میزان رطوبت بسته به شرایط متغیر می باشد. مثلا در کویر لوت رطوبت نزدیک صفر است در حالی که این مقدار در گیلان بیشتر می شود، موتور و قطعات کمپرسورباد همگی، از آهن هستند که رطوبت به مرور زمان به آن ها آسیب می رساند. در کمپرسور هایی که خنک کننده به طور مستقیم در ارتباط با آب است، استفاده از خشک کن در کنار فیلتر هوا ضروری است. ولی به طور کلی رطوبت را نمی توان حذف کرد.

2 - آلودگی هوا

هوای آلوده دارای انواع ریزگردها است و این ریزگردها می تواند به مرور زمان باعث انسداد خطوط انتقال، کاهش توان موتور، افزایش هزینه های نگهداری و تعمیرات، کاهش عمر و بهره وری و در بدترین شرایط کاهش کیفیت کارکرد شود. این وضعیت در کمپرسور های روغنی بسیار مخرب تر از کمپرسور های فری اویل است و مالکین حدالمقدور بهتر است از فیلتر هوا استفاد کنند.

بهترین مدلهای کمپرسور هوا

نتیجه گیری

در این مقاله کوشش کردیم تا به بررسی کمپرسور باد بپردازیم. این دستگاه که از جمله پرکاربردترین دستگاه ها در صنایع کوچک و بزرگ محسوب می شود و در مدل ها و انواع مختلفی تولید می شود. البته برند های سازنده انواع کمپرسور های باد این دستگاه ها را با کیفیت های مختلف تولید.

پاسخ کوتاه به سوالات پر تکرار
قیمت کمپرسور باد چند است؟
قیمت انواع کمپرسور باد یا هوا از 1 تا 23 میلیون تومان می باشد و به عواملی همچون ظرفیت فشار، وزن و ابعاد، نوع کمپرسور، حجم هوا، قدرت موتور، سرعت پمپاژ و بازدهی، توان خروجی، سیستم خنک کننده و قابلیت های ایمنی آن بستگی دارد.
بهترین مارک های کمپرسور هوا کدام است؟
از بهترین مارک و برندهای کمپرسور هوا می توان به برند رونیکس، هیوندای، نووا، توسن، استرانگ، دوو، اکتیو تولز، کرون، شیلدر، متابو، آروا، فینی و کنزاکس اشاره کرد.
تاریخ به روز رسانی : 1402/05/18
محصولات مرتبطمحصولات مرتبط
کمپرسور هوا کنزاکس ظرفیت 50 لیتری مدل AR-KAC00-150
کمپرسور هوا کنزاکس ظرفیت 50 لیتری مدل AR-KAC00-150
کمپرسور باد فندکی ایکس وان دو سیلندر توان ۳۰۰ وات مدل BOHO
کمپرسور باد فندکی ایکس وان دو سیلندر توان ۳۰۰ وات مدل BOHO
کمپرسور باد سامکو ظرفیت 50 لیتری توان ۱۵۰۰ وات مدل YPF-50L
کمپرسور باد سامکو ظرفیت 50 لیتری توان ۱۵۰۰ وات مدل YPF-50L
کمپرسور هوا رونیکس مخزن 50 لیتری توا ۱۴۹۰ وات مدل RC-5010
کمپرسور هوا رونیکس مخزن 50 لیتری توا ۱۴۹۰ وات مدل RC-5010
پمپ باد ادون تک سیلندر توان ۸۰۰ وات
پمپ باد ادون تک سیلندر توان ۸۰۰ وات
کمپرسور هوا استرانگ 50 لیتری توان ۱۵۰۰ وات مدل STG50L
کمپرسور هوا استرانگ 50 لیتری توان ۱۵۰۰ وات مدل STG50L
کمپرسور باد سایلنت آپ اسپریت 30 لیتری توان ۶۰۰ وات
کمپرسور باد سایلنت آپ اسپریت 30 لیتری توان ۶۰۰ وات
کمپرسور هوای هیوندای مخزن 50 لیتری توان ۱۸۰۰ وات مدل AC-5025
کمپرسور هوای هیوندای مخزن 50 لیتری توان ۱۸۰۰ وات مدل AC-5025
نظرات ارسال نظر، پیشنهاد و تجربه شخصی شما درباره مطلب بالا
کلیه حقوق متعلق به وب سایت طوطی کالا است و کپی برداری با ذکر منبع مانعی ندارد