منو

بهترین مدلهای روغن دان با قیمت مناسب + راهنمای خرید روغن دان

روغن دان رونیکس با بدنه فلزی و لوله پلاستیکی مدل RH-4331
روغن دان رونیکس با بدنه فلزی و لوله پلاستیکی مدل RH-4331
روغن دان فلزی کنزاکس مدل KOC-1635 ظرفیت 350 میل لیتر با پمپ فلزی
روغن دان فلزی کنزاکس مدل KOC-1635 ظرفیت 350 میل لیتر با پمپ فلزی
روغن دان بریلیون مدل YP-200ML حجم 200 میلی لیتر
روغن دان بریلیون مدل YP-200ML حجم 200 میلی لیتر
روغن دان آنزو گنجایش 350 میلی لیتر بدنه فلزی و شلنگ نازل پلاستیکی
روغن دان آنزو گنجایش 350 میلی لیتر بدنه فلزی و شلنگ نازل پلاستیکی
روغن دان اکسین مدل OX74 ظرفيت 350 میلی لیتر
روغن دان اکسین مدل OX74 ظرفيت 350 میلی لیتر
روغن دان سامکو مدل YPF-350CC ظرفیت 350 میلی لیتر مکانیسم پمپی
روغن دان سامکو مدل YPF-350CC ظرفیت 350 میلی لیتر مکانیسم پمپی
روغن دان تراست ظرفیت ۳۰۰ میلی لیتر با لوله فلزی و پلاستیکی مدل YP-INDIA-0300CC
روغن دان تراست ظرفیت ۳۰۰ میلی لیتر با لوله فلزی و پلاستیکی مدل YP-INDIA-0300CC
روغن دان نووا بدنه فلزی لوله پلاستیکی و مکانیسم پمپی
روغن دان نووا بدنه فلزی لوله پلاستیکی و مکانیسم پمپی
روغن دان نکستول گروپ مدل NEXT-300 گنجایش 300 میلی لیتر
روغن دان نکستول گروپ مدل NEXT-300 گنجایش 300 میلی لیتر
روغن دان مدل سر فلزی و بدنه پلاستیک مندرج
روغن دان مدل سر فلزی و بدنه پلاستیک مندرج
روغن دان رایدر با ظرفیت 300 سی سی با لوله پلاستیکی مدل RR00
روغن دان رایدر با ظرفیت 300 سی سی با لوله پلاستیکی مدل RR00
روغن دان تنسر ظرفیت 300 میلی لیتر
روغن دان تنسر ظرفیت 300 میلی لیتر

قطعات متحرک در لوازم خانگی، ماشین آلات و دستگاهها پس از مدتی استفاده، به دلیل از بین رفتن مواد روان کننده، برای حرکت کردن دچار مشکل می شوند.

یکی از نشانه های کمبود مواد روان کننده، صدای نامطلوب و آزار دهنده ای است که در حین کار کردن با دستگاه متوجه آن می شویم. قطعات متحرک در ماشین آلات و دستگاه ها جهت کاهش استهلاک و بهبود عملکردشان به روانکاری نیاز دارند.

روغن دان ابزاری است که در این شرایط به کمک شما خواهد آمد. این ابزار برای نگهداری روغن یا ماده روانکار و به منظور روغن کاری و روان کاری قطعات در امور تاسیسات، ساختمانی، صنایع مختلف و کارهای مکانیکی و ماشین آلات و نیز در مصارف خانگی کاربرد دارد.

راهنمای خرید روغن دان

راهنمای خرید روغن دان

در این مقاله از طوطی کالا به معرفی انواع روغن دان و نحوه عملکرد آن خواهیم پرداخت و بهترین مدل و مارک های روغن دان را خدمت شما معرفی خواهیم کرد، پس با ما تا انتها همراه باشید.

روغن دان چیست؟

روغن دان ابزاری محسوب می شود که با هدف روانکاری قطعات متحرک در دستگاه ها، ماشین آلات و لوازم خانگی مورد استفاده قرار می گیرد و علاوه بر آن برای نگهداری روغن نیز یک محصول مناسب به شمار می رود.

این ابزار با بهره مندی از یک مخزن در ابعاد مختلف شما را یاری خواهد کرد تا بتوانید ماده روان کار را درون آن قرار داده و به هنگام نیاز می توان روغن را قطره قطره چکاند و مورد استفاده قرار دهید. روغن دان ها معمولا از جنس فلزی هستند ولی برخی از آنان از جنس پلاستیک مقاوم هستند.

کاربرد روغن دان چیست؟

استفاده از روغن دان در شرایط مختلف می تواند کاربردی باشد. با توجه به اینکه پس از چند روز کار کردن تجهیزاتی مانند دستگاه ها، ماشین آلات و لوازم خانگی مواد روان کننده خود را از دست می دهند، لازم است که با هدف پایین آمدن استهلاک و بهبود عملکرد آنها مجددا روانکاری شوند و ممکن است در اثر عدم روانکاری سر و صدای زیادی تولید کنند.

روغن کاری قطعات متحرک

عکس روغن کاری با روغن دان

در این شرایط یک محصول کاربردی لازم است که به میان آمده تا بتوان با کمک گرفتن از آن نقاط مختلف ماشین آلات و قطعات متحرک را روانکاری نمود.

طراحی و ساخت این ابزار به گونه ای است که روغن را می توان توسط شلنگ بلند و انعطاف پذیر کاملا کنترل شده و به صورت قطره قطره بر روی نقاط لازم ریخت و خود تمام قطعات یک دستگاه را بدون دردسر و به سرعت روغن کاری می کند.

اگر به گاراژ و تعمیرگاه های مکانیکی مختلف بروید، یکی از محبوب ترین و پراستفاده ترین ابزار آلات برای روغن کاری دستگاه های مختلف، روغن دان است. با استفاده از این ابزار می توانید بسیار سریعتر و آسان تر تمام قطعات متحرک را در هر شرایطی که باشند روغنکاری نمایید.

موتورسیکلت ها را نیز می توانید با استفاده از روغندان به خوبی روغن کاری نمایید. علاوه بر این بخش های مختلف خودرو را بدون مراجعه به مکانیکی نیز می توانید با استفاده از این وسیله کاربردی روانکاری کنید.

انواع روغن دان

هنگامی که قصد خرید روغن دان را دارید باید بدانید که مدل های مختلفی از این محصول در بازار عرضه می شوند.

روغن دان دستی

روغندان دستی از جمله پرفروش ترین گزینه های موجود در بازار خواهد بود. نوع طراحی و ساخت این ابزار آلات به گونه ای است که با استفاده از یک شیلنگ بزرگ و انعطاف پذیر می توانید به راحتی برای هدایت دقیق تر و بهتر روغن از آن کمک بگیرید.
با خرید این مدل از روغندان می توانید قطعات مختلف مانند زنجیر، چرخ دنده و شفت ها را روانکاری نمایید. بدنه فلزی مقاوم و همچنین ظرفیت مخزن مناسب را می توان از ویژگی های این مدل بیان کرد.

عکس روغن دان دستی

عکس روغن دان دستی با بدنه فلزی و شلنگ منعطف پلاستیکی

روغن دان فشاری

در طرف مقابل روغن دان های فشاری نیز امروزه به بازار عرضه می شوند. بدنه مقاوم و همچنین شیلنگ انعطاف پذیر در کنار حجم مناسب مخزن را می توان از ویژگی های این مدل نامید. در طراحی و ساخت این محصول شرایطی به کار می رود که دسته خوش ساخت و ارگونومیک آن کاربر را یاری کند تا بتواند روانکاری را به خوبی انجام دهد.

روغن دان پمپی

روغن دان پمپی نمونه دیگر محصول ارائه شده در بازار بوده که در شرایط مختلف می تواند یک انتخاب کاربردی باشد. این مدل با وزن بسیار کم و سبک و قیمت مقرون به صرفه در دسترس شما قرار گرفته است.

نکات مهم هنگام خرید روغن دان

جنس بدنه

این وسیله با انواع فلزی و پلاستیکی در بازار عرضه شده است. روغندان ها به گونه ایی طراحی می شوند که کوچکترین نشتی را نداشته باشد. برای عملکرد بهتر و طول عمر بیشتر بهتر است نوع فلزی و ضد زنگ این وسیله را خریداری نمایید.

عکس روغن دان

عکس روغن دان در کارگاه و محل کار

جنس دسته

یکی از اجزای مهم روغن دان دسته آن است که تولیدکنندگان باید در طراحی این بخش ظرافت و دقت لازم را داشته باشند. طراحی این قسمت باید به گونه ای باشد که کاربران در زمان استفاده از ابزار احساس راحتی نمایند.
اندازه دسته نیز باید متناسب با ظرفیت و اندازه روغن دان در نظر گرفته شود. در واقع اگر دسته این ابزار راحت باشد، تسلط کاربر بر روی آن بیشتر بوده و کار با دقت بیشتری انجام می گیرد. در نتیجه خریداران باید به نوع طراحی و اندازه دسته در هنگام خرید ابزار توجه ویژه داشته باشند.

جنس لوله

وجود لوله دراز و باریک روغن دان یکی از مزیت های این ابزار به شمار می آید. در واقع با استفاده از این لوله می توان عمل تزریق روغن را حتی در مکان هایی که دسترسی به آنها سخت است، به راحتی و بسیار دقیق انجام داد.

لوله در انواع روغن دان دارای جنس های مختلف است.این بخش از روغن دان به صورت پلاستیکی و فلزی وجود دارد. علاوه بر جنس لوله، طول آن نیز از ویژگی هایی است که باید با توجه به نوع نیاز و متناسب با کاری که باید انجام شود، انتخاب گردد.
طول لوله روغن دان بر حسب میلی متر مشخص می گردد و در اندازه های 124، 150، 155، 180 میلی متر در مدل های گوناگون این ابزار دیده می شود.

در برخی از انواع روغن دان های موجود در بازار، لوله ی آنها قابل جدا شدن است و در زمان استفاده می توان آن را نصب نمود و پس از اتمام کار جدا کرد. این ویژگی باعث می شود که لوله در طول زمان آسیب کمتری ببیند و همچنین روغن دان به راحتی در مکان های کوچک جای بگیرد.

روغن دان با دو شلنگ

عکس روغن دان با دو شلنگ فلزی و پلاستیکی منعطف

انعطاف پذیری لوله به ویژه در انواع پلاستیکی آن، از دیگر موارد مهمی است که حتما باید در نظر گرفته شود.وجود لوله منعطف به خصوص برای مدل هایی که دارای لوله ثابت هستند، می تواند از ایجاد شکستگی و نشتی در هنگام برخورد با جایی جلوگیری نماید.

به طور کلی باید گفت که ویژگی های لوله روغن دان از جمله جنس لوله، طول لوله، میزان انعطاف پذیری و ثابت یا متحرک بودن آن باید در هنگام خرید این ابزار بسیار مورد توجه قرار گیرد. البته در برخی از مدل ها علاوه بر لوله اصلی و نصب شده بر روی ابزار، یک لوله اضافی نیز قرار داده می شود تا در صورت آسیب و از بین رفتن لوله اولیه، با به کار بردن لوله جدید بتوان باز هم از روغن دان استفاده کرد.

حجم مخزن روغن دان

این ویژگی نیز به میزان استفاده شما از این وسیله وابسته است. حجم مخزن روغن دان های موجود در بازار به شرح زیر است:

  • ۲۰۰ سی سی
  • ۳۰۰ سی سی
  • ۵۰۰ سی سی

برند روغن دان

برندهای مختلفی در سراسر دنیا ابزار روغن دان را طراحی و تولید می نمایند.این ابزار می تواند محصول کشورهای مختلفی از جمله ایران، هند، آلمان، تایلند و غیره باشد.

هر یک از برندها، این ابزار را با ویژگی ها و خصوصیات متفاوتی به بازار ارائه می دهند. برندهای معتبر و معروف برای حفظ اعتبار خود و همچنین رضایت کامل مشتریان همیشه سعی می نمایند که محصولاتی با بالاترین کیفیت و بهترین کارآیی را به بازار عرضه نمایند. با توجه به این موضوع بهتر است که برای داشتن یک ابزار با کیفیت، راحت، ماندگار و مقاوم از برندهای معتبر انتخاب نمود.

در بازار ابزار ایران، برندهای معروفی که عرضه کننده بهترین روغن دان هستند، موارد زیر می باشند: Ronix - توسن Tosan - نووا Nova - آروا Arva - وینکس Winex - سیلور Silver - رابین Rabin - ستافرم Cetaform

خرید روغن دان

پاسخ کوتاه به سوالات پر تکرار
قیمت روغن دان چند است؟
قیمت انواع روغن دان از 30 هزار تومان تا 800 هزار تومان می باشد و به عواملی همچون برند شرکت سازنده، ظرفیت روغن دان، وزن و ابعاد، جنس بدنه و شلنگ نازل، مکانیسم پمپ و ... بستگی دارد.
بهترین برندهای روغن دان کدام است؟
از بهترین و محبوب ترین مارک های روغن دان می توان به برند رونیکس، یونیور، توربو، نووا، سیلور، تراست، سامکو، نکستول، تانوس، رایدر، کنزاکس و ونیکس اشاره کرد.
تاریخ به روز رسانی : 1402/06/20
نظرات ارسال نظر، پیشنهاد و تجربه شخصی شما درباره مطلب بالا
کلیه حقوق متعلق به وب سایت طوطی کالا است و کپی برداری با ذکر منبع مانعی ندارد