منو
طوطی کالا >خانه و آشپزخانه>خواب و حمام>دستشویی>راهنمای خرید کابینت روشویی

لیست 20 مدل روشویی کابینتی پرفروش + نکات مهم هنگام خرید

ست کابینت و روشویی گلسار مدل دانیکا
ست کابینت و روشویی گلسار مدل دانیکا
روشویی کابینتی آزالیا به همراه آینه و باکس و جا حوله ای
روشویی کابینتی آزالیا به همراه آینه و باکس و جا حوله ای
روشویی کابینتی سیتکا جنس کابینت pvc و روشوی چینی
روشویی کابینتی سیتکا جنس کابینت pvc و روشوی چینی
روشویی کابینتی مدل کاکتوس تمام سنگی
روشویی کابینتی مدل کاکتوس تمام سنگی
روشویی کابینتی گاتریا تمام پی وی سی ضد آب مدل بالسا w
روشویی کابینتی گاتریا تمام پی وی سی ضد آب مدل بالسا w
روشویی کابینتی سیتکا جنس pvc به همراه آینه بک لایت
روشویی کابینتی سیتکا جنس pvc به همراه آینه بک لایت
ست کابینت و روشویی جنس سنگ و پی وی سی به همراه آینه
ست کابینت و روشویی جنس سنگ و پی وی سی به همراه آینه
روشویی یونیت دار دلفین بدون پایه با درب داشبوردی
روشویی یونیت دار دلفین بدون پایه با درب داشبوردی
روشویی کابینتی آزالیا مدل میلانا سنگ چینی به همراه آینه و باکس
روشویی کابینتی آزالیا مدل میلانا سنگ چینی به همراه آینه و باکس
ست کابینت و روشویی گلسار مدل تولیپ زمینی جنس چینی
ست کابینت و روشویی گلسار مدل تولیپ زمینی جنس چینی
ست کابینت و روشویی لوکس سیتکا به همراه آینه و باکس و اتاژور
ست کابینت و روشویی لوکس سیتکا به همراه آینه و باکس و اتاژور
روشویی کابینتی آزالیا با درب داشبوردی به همراه آینه
روشویی کابینتی آزالیا با درب داشبوردی به همراه آینه
ست کابینت و روشویی لیرا مدل رکسانا کد F120
ست کابینت و روشویی لیرا مدل رکسانا کد F120
ست کابینت و روشویی دلفین مدل 9068
ست کابینت و روشویی دلفین مدل 9068
ست کابینت و روشویی مدل MILTU-MI70 به همراه آینه
ست کابینت و روشویی مدل MILTU-MI70 به همراه آینه
ست کابینت و روشویی مدل میلانو کد 137 به همراه آینه
ست کابینت و روشویی مدل میلانو کد 137 به همراه آینه
ست کابینت و روشویی سیتکا مدل R007
ست کابینت و روشویی سیتکا مدل R007
ست کابینت و روشویی مدل میلانو کد A119 به همراه آینه
ست کابینت و روشویی مدل میلانو کد A119 به همراه آینه
ست کابینت و روشویی مدل کاسپین کد A136 به همراه آینه
ست کابینت و روشویی مدل کاسپین کد A136 به همراه آینه
ست کابینت و روشویی فوکا کد A107
ست کابینت و روشویی فوکا کد A107

یکی از وسایل و تجهیزات مهم هر سرویس بهداشتی، روشویی است. در ابتدا این وسیله، به صورت پایه دار و بدون کابینت تولید می شد، به مرور زمان و افزایش آپارتمان نشینی فضای سرویس بهداشتی کوچکتر شد و نیاز به فضای بیشتر و کابینت احساس میشد و امروز انواع روشویی کابینتی از نظر جنس، قیمت، طرح و ابعاد در بازار موجود است.

در ابتدا روشویی کابینتی در بیمارستان ها و هتل ها استفاده میشد اما با گذشت زمان وجود آن در خانه ها و آپارتمان ها نیز احساس شد و امروز جای خود را به خوبی در خانه های ما باز کرده است. به دلیل کاربردی بودن و همچنین زیبایی دوچندانی که به سرویس میدهد انتخاب اول برای خرید روشویی، روشویی کابینتی است.

بهترین مدل های کابینت روشویی

راهنمای خرید روشویی کابینت دار

روشویی کابینتی چیست؟

روشویی کابینتی یا کابینت روشویی (که به نام های روشویی کابینت دار، ست کابینت روشویی و کابینت حمامی نیز معروف است) یک کابینت در سرویس بهداشتی یا حمام است که بیشتر برای نگهداری تجهیزات و وسایل مربوط به حمام و وسایل بهداشتی، محصولات بهداشتی، لوازم آرایشی و یا دارویی مورد استفاده قرار می گیرد.

بدین صورت که این لوازم دیگر در معرض دید نبوده و باعث می شوند تا سرویس بهداشتی و حمام، جلوه ای زیبا و شیک داشته باشند. کابینت روشویی، بخش هایی مانند لوله های آب و اتصالات مرتبط را نیز مخفی کرده و با این کار، زیبایی سرویس بهداشتی و حمام را دو چندان خواهد کرد.

روشویی کابینتی چه نیازی را برطرف می سازد؟

روشویی کابینتی یکی از وسایل حمام و سرویس بهداشتی می باشد که به عنوان بخشی از دکوراسیون حمام و سرویس بهداشتی طراحی شده است که هم می تواند نقش زیباسازی فضای حمام و سرویس بهداشتی را داشته باشد و هم اینکه یک فضای مناسب برای پوشش و نگهداری وسایل بهداشتی و آرایشی باشد که امروزه با توجه به کوچک بودن فضای حمام و سرویس بهداشتی ها یکی از دغدغه های مهم خانواده ها است.

ست کابینت و روشویی

عکس انواع مختلف ست کابینت روشویی

مزیت روشویی های کابینتی چیست؟

  • بهترین استفاده از کمترین فضا
  • تسهیل شستشوی کامل توالت بدون مزاحمت روشویی
  • پوشاندن کامل لوله ها
  • بزرگ تر نشان دادن فضا با روشویی کابینتی مدرن
  • فضای مناسب برای لوازم بهداشتی
  • مقاومت قابل قبول در برابر رطوبت
  • فضای دل نشین و شیک توالت
  • در صورتی که تصمیم بگیرید دکوراسیون خود را تغییر دهید، خیلی کار سختی نخواهد بود!
  • یکی از مزیت های کاربردی کابینت روشویی فضای مناسب و سربسته برای لوازم بهداشتی است که باعث جلوگیری از تماس آن ها با میکروب ها می شود.

مریت کابینت روشویی

فرق بین روشویی معمولی با ست کابینت و روشویی

بهترین جنس برای روشویی کابینتی کدام است؟

کیفیت روشویی تا حد زیادی به جنس آن بستگی دارد. در گذشته از فلز یا چوب برای ساخت کابینت استفاده می شد. متاسفانه هیچ کدام از این مواد در برابر رطوبت مقاوم نیستند. بعد از مدتی ام دی اف ها جایگزین شدند.

مقاومت MDF نسبت به چوب بهتر بود. اما این ماده هم در برابر رطوبت غیر نفوذ نبود. به همین دلیل نمی توانست بیشتر از چند سال دوام داشته باشد. تا اینکه در نهایت PVC ها وارد عرصه شدند. تا به امروز، پی وی سی بهترین متریال برای ساخت روشویی کابینتی است. سه جنس مختلف وجود دارد که شامل :

1 - روشویی کابینتی چوبی

کمد روشویی چوبی از یک ورق کامپوزیت که از ترکیب ذرات چوب با چسب ساخته شده و سپس حرارت داده می شود و به شکل صفحه کابینت فشرده می شود. لایه رویی کابینتی روشویی را میتوان با چوب، لمینت یا ملامین پوشاند. بزرگترین عیب روشویی کابینتی چوبی این است که توسط آب و بخار آسیب می بیند، در نتیجه باید خیلی سریع آن را تعویض کنید.

2 - روشویی کابینتی ام دی اف

MDF یا تخته فیبر از الیاف کامپوزیت چوب می سازند که با چسب موم یا رزین به هم متصل میشود . با اینکه MDF شبیه چوب است اما بسیار متراکم تر میباشد و حاوی حفره هایی است که در روشویی های کابینتی چوبی قابل مشاهده نیست. از مزایای MDF میتوان به قیمت مناسب، کیفیت بالا و سطح صاف آن اشاره کرد. کابینت روشویی MDF همچنان مشکل عدم مقاومت در برابر رطوبت را دارد. اگر روشویی کابینتی MDF خیس شود، متورم و متلاشی خواهد شد.

3 - روشویی کابینتی PVC

PVC یک نوع پلاستیک فشرده است، روشویی کابینتی PVC برخلاف مدل چوبی، در مقابل حرارت ، ضربه و رطوبت کاملا مقاوم است. بنابراین می توان نتیجه گرفت که بهترین جنس روشویی کابینتی، پی وی سی است و به دلیل دوام بالای آن تا سال ها میتوان از آن استفاده کرد.

کابینت روشویی ایستاده و دیواری

روشویی کابینتی ایستاده یا دیواری؟

بعد از انتخاب جنس، باید درباره مدل روشویی کابینتی تصمیم بگیرید. کابین ها یا دیواری هستند یا پایه دار. سوال اینجاست که کدام مدل برای سرویس بهداشتی شما بهتر است؟

1 - ویژگی کابینت روشویی دیواری (بدون پایه)

اگر سرویس بهداشتی خانه تان کوچک است از مدل دیواری که به روشویی کابینتی بدون پایه هم معروف است، استفاده کنید. کابینت دیواری از نظر بصری جلوه خلوت و بازتری ایجاد می کند. از طرفی حجمی که اشغال می کند کمتر است. از فضای باقی مانده در پایین کابین می توانید برای قرار دادن دمپایی و حتی سطل زباله استفاده کنید. تمیز کردن سرویس بهداشتی با وجود این مدل ها هم راحت تر است. چون هر دفعه زیر آنها هم به آسانی تمیز می شود و آلودگی در پایین کابین انباشته نمی شود.

2 - ویژگی کابینت روشویی ایستاده

اگر محدودیت فضا ندارید از مدل ایستاده یا پایه دار استفاده کنید. مزیت اصلی روشویی ایستاده، جادار بودن آن است. در اکثر کابینت های پایه دار فضای کافی برای قرار دادن لوازم بهداشتی تا انواع شوینده وجود دارد. این عامل کمک می کند نظم و ترتیب فضای شما به خوبی حفظ شود. ویژگی دیگر مدل ایستاده، استحکام و ایمنی آن است. این مدل ها نیازی به نصب ندارند و وزنشان روی زمین قرار می گیرد.

نکات مهم هنگام خرید انواع روشویی کابینتی

طرح کابینت روشویی

در زمان خرید انواع کابینت روشویی باید به طرح آن توجه کنید تا با دکوراسیون و رنگ سرویس بهداشتی هماهنگ باشد.

شیک ترین مدلهای کابینت روشویی

دیواری یا زمینی

روشویی های کابینت دار به دو دسته زمینی و دیواری تقسیم می شوند که نوع زمینی آن شامل کابینت های پایه دار و نوع دیواری آن شامل کابینت های بدون پایه است که باید به دیوار نصب شوند. در قسمت های قبل درباره نوع انتخاب دیواری یا زمینی توضیح دادیم.

اندازه محصول

در زمان خرید هر یک از انواع کابینت روشویی باید به طول، عرض و ارتفاع کابینت دقت کنید و این ابعاد باید متناسب با ابعاد سرویس بهداشتی یا حمام باشد.

جنس بدنه

یکی از مهم ترین نکات که در خرید کابینت روشویی باید مدنظر داشته باشید، مواد به کار رفته در ساخت آن است. دلیل آن، ارزیابی دوام و ماندگاری محصول است؛ چرا که رطوبت و نم حمام یا سرویس بهداشتی، می تواند برروی مواد تشکیل دهنده آن تاثیر مستقیم داشته باشد.

بسته به نحوه قرارگیری و در معرض آب و بخار بودن یا نبودن کابینت روشویی می توانید آن ها را از جنس های مختلف انتخاب کنید. ولی امروزه اغلب ست های کابینت روشویی از جنس PVC ساخته می شوند. چون در مقابل آب و رطوبت مقاوم هستند و دچار خرابی و پوسیدگی نمی شوند.

انواع کابینت روشویی چوبی نیز از لحاظ نمابخشی به حمام یا سرویس بهداشتی، نقش فوق العاده ای دارد. روشویی چوبی نیز در دسته جنس های بادوام قرار می گیرد و درنتیجه، هرگونه نگرانی درباره پوسیدگی در کوتاه مدت را از بین می برد.

جنس روکش

جنس روکش کابینت روشویی ها باید ضد آب، ضد رطوبت و در مقابل فشار و خط و خش مقاوم باشد.

رنگ و طراحی

معمولاً سرویس های بهداشتی و حمام ها از طراحی خاصی برخوردار هستند و متناسب با طراحی، از کاشی و سرامیک با رنگ ها و طرح های خاص در آن ها استفاده می شود. به همین دلیل هم انواع کابینت روشویی از رنگ ها و طرح های مختلف ساخته می شوند تا در زمان انتخاب و خرید کابینت روشویی رنگ و طرحی را انتخاب کنید که متناسب با سرویس بهداشتی یا حمام باشد.

خرید اینترنتی روشویی کابینتی

ست کابینت روشویی می تواند بسیار جادار باشد

طرح کاسه روشویی

در زمان انتخاب هریک از انواع کابینت روشویی به جنس، لعاب و طرح کاسه روشویی دقت کنید، زیرا می توانند از جنس های مختلف مانند چینی، سنگ و چوب ساخته شوند.

1 - کاسه روشویی روکار

کاسه روشویی روکار طراحی مناسب و فضای استفاده زیادی دارد. هم چنین، تمیز کردن آن آسان است و اندازه آن بستگی به سایز کابینت شما دارد. پس همان طور که گفتیم در هنگام خرید روشویی کابینتی باید به کاسه روشویی مورد نظر خود و هماهنگی آن با کابینت روشویی توجه کنید. در صورت انتخابی هماهنگ، علاوه بر ایجاد هماهنگی در طراحی و استفاده آن، می توانید در قیمت خرید کابینت روشویی نیز صرفه جویی کنید.

2 - سینک روشویی کاسه ای

اگرچه این نوع کاسه روشویی دارای ظاهری خاص و چشم گیر است، اما فضای کم تری را در اختیار شما قرار می دهد. هم چنین تمیز کردن آن زمان بر خواهد بود. از سوی دیگر، هر دو طرف آن نیاز به شست وشو خواهد داشت.

3 - کاسه روشویی توکار

نصب کاسه روشویی توکار بسیار آسان است، زیرا فقط از داخل آن استفاده شده و لبه های آن برروی کابینت نصب شده و آب بندی می شوند. اما ناگفته نماند که تمیز کردن این نوع سینک ها دشوار است، زیرا باکتری ها در لبه آن تجمع می کنند.

4 - سینک روشویی یکپارچه کورین

همان طور که از نام این نوع روشویی پیداست، ساختار آن به صورت یکپارچه است. یکپارچه بودن کاسه روشویی و کابینت، نمایی قابل توجه و یک دستی را به محیط سرویس شما می بخشد.

کابینت روشویی دیواری مدرن

ست کابینت روشویی دیواری مدرن

جنس سینک روشویی

در راهنمای خرید روشویی کابینتی، متریالی که کاسه روشویی از آن ساخته شده نیز نکته مهمی است که باید آن را نیز در نظر داشت. سینک های روشویی، ساخته شده از متریال خاصی هستند که در ادامه به برخی از آن ها اشاره خواهیم داشت:

  • سینک روشویی سرامیکی : روشویی های سرامیکی در میان جنس های مختلف کاسه روشویی، محبوب ترین هستند. این موضوع دو دلیل دارد؛ اولین دلیل این است که سرامیک با سبک سنتی و مدرن به یک میزان هماهنگی دارد، و دومین دلیل هم این است که در صورت مراقبت درست، سال ها دوام می آورد. به طور کلی می توان گفت که استفاده از سرامیک بهداشتی محبوبیت بسیاری را در بین مصرف کنندگان دارد.
  • سینک روشویی بتنی : این جنس سینک که از بتن جلا داده شده بهره می برد، بسیار محکم است. هم چنین، ظاهری مدرن و چشم گیر را به محیط حمام یا سرویس خانه شما می بخشد.
  • سینک گرانیتی : گرانیت همانند بتن محکم است. در نتیجه، دوام و مقاومت بسیار بالایی در برابر فشار و شوک حرارتی از خود نشان می دهد.
  • سینک مرمر : این سنگ در مقایسه با دو مورد قبل، بسیار حساس است و صرفا در حمام های بسیار لوکس و با شرایطی خاص مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع، این نوع سینک ها مناسب زمانی هستند که در رابطه با خرید روشویی کابینتی مدرن راهنمایی نیاز دارید.
  • سینک شیشه ای : این نوع سینک ها، همانند سنگ مرمر شکننده هستند اما هر ماده شوینده ای را تحمل می کنند. کاسه روشویی های شیشه ای، در عین حال بهداشتی بودن، مدرن و متمایز نیز هستند. آن ها در رنگ های مختلف نیز موجود می باشند.

خرید اینترنتی بهترین مدلهای ست کابینت روشویی

نحوه باز و بسته شدن درب کابینت

درب کابینت می تواند به وسیله لولا یا جک و به شکل راست گرد، چپ گرد یا به سمت بالا و پایین باز شود. در زمان انتخاب و خرید هر یک از انواع کابینت روشویی به نحوه باز و بسته شدن درب آن ها دقت کنید و متناسب با جهت نصب و شکل قرارگیری آن، ست مناسب را انتخاب کنید.

پاسخ کوتاه به سوالات پر تکرار
قیمت روشویی کابینتی چند است؟
قیمت انواع روشویی کابینتی به عوامل مختلفی همچون برند شرکت سازنده، جنس سنگ روشویی و کابینت، وزن و ابعاد، تعداد پانچ، ضد آب بودن، کیفیت ساخت و سایر ویژگی های آن بستگی دارد، اما در حالت کلی رنج قیمت کابینت روشویی از 1 میلیون تومان تا 9 میلیون تومان می باشد.
مزیت ست کابینت روشویی در چیست؟
بهترین استفاده از کمترین فضا - تسهیل شستشوی کامل توالت بدون مزاحمت روشویی - پوشاندن کامل لوله ها - فضای مناسب برای لوازم بهداشتی - مقاومت قابل قبول در برابر رطوبت - فضای دل نشین و شیک توالت
تاریخ به روز رسانی : 1402/08/07
نظرات ارسال نظر، پیشنهاد و تجربه شخصی شما درباره مطلب بالا
کلیه حقوق متعلق به وب سایت طوطی کالا است و کپی برداری با ذکر منبع مانعی ندارد