منو

فرمژه چیست، انواع آن کدام است و چگونه استفاده می شود؟

چشم ها از عناصری هستند که بعد از آرایش زیبایی شان بیشتر به چشم می آید. یک بخش این زیبایی چشم، به جز سایه یا ریمل به مژه ها برمی گردد که بدون زیبایی آنها، در واقع چیزی در آرایش چشم کم خواهد بود. استفاده از فرمژه یکی از این ابزارهایی می باشد که کمک به زیباتر شدن چشم ها می نماید به شرط آنکه از این وسیله به درستی استفاده نمایید.

فرمژه از دیرباز تا کنون توسط خانم ها مورد استفاده قرار می گرفته است. استفاده از فرمژه یکی از کارهای ساده، سریع و تاثیر گذار است که می تواند زیبایی چشم های شما را دو چندان کند به شرط آنکه از این وسیله به درستی استفاده نمایید.

عکس فرمژه

راهنمای خرید و استفاده از فرمژه

اگرچه فرمژه یک وسیله ساده به نظر می رسد، اما اگر روش درست استفاده از آن را ندانید، ممکن است به مژه هایتان آسیب برسانید. ما در این مقاله از طوطی کالا پس از آشنایی با فرمژه و انواع آن، روش صحیح استفاده از فرمژه را به شما آموزش می دهیم. همچنین اشتباهات رایجی را که بیشتر خانم ها هنگام فرمژه زدن مرتکب می شوند، با هم مرور می کنیم. با ما همراه باشید.

فرمژه چیست؟

فرمژه (به انگلیسی eyelash curler) یکی از ابزاری ضروری کیف آرایش خانم ها است که در عین سادگی، بسیار مؤثر و کاربردی است. فرمژه می تواند با هزینه کم به بلندی و طولانی تر شدن مژه ها کمک کند و باعث شود چشم شما بزرگ تر و روشن تر شود.

در واقع فرمژه، ساده تری وسیله ای است که تاثیر زیادی در تغییر و زیبایی مژه ها ایجاد می کند. میزان علاقه افراد به فرمژه برای آن است فرم دهی زیبایی به مژه ها داده و جلوه بیشتری بر صورت آنان می دهد.

استفاده از فرمژه دستی فلزی

عکس زن در حال استفاده از فرمژه دستی فلزی

استفاده از فرمژه چه تاثیری در زیبایی چشمان دارد؟

وقتی مژه ها، فر می شوند پرتر و بلند تر به نظر می رسند و به علت اینکه به سمت بالا خم می شود، چشمان درشت تر و باز تر و در نتیجه چهره سر حال تر نشان می دهد.

انواع فرموژه

فرمژه دستی فلزی

متداول ترین نوع فرمژه ای که در بازار موجود است و خانم ها استفاده می کنند، فرمژه فلزی ا ست. این نوع در حقیقت نوع کلاسیک به شمار می آید که سال ها است که آن را در دستان مادر بزرگ ها و مادران خود دیده ایم.

روش کار آن مکانیکی است و نیازی به برق یا باتری ندارد. دسته آن بی شباهت به موچین یا قیچی نیست. آن را به دست می گیرید و صفحه صافش را زیر مژگان قرار می دهید. این نوع فرمژه گران نیست، یک بار می خرید و سال ها برای تان کار می کند.

عکس فرمژه دستی فلزی

عکس فرمژه دستی فلزی برند زد وان

در صورتی که تازه کار هستید و نمی دانید چگونه مژه هایتان را بدون آسیب فر کنید، توصیه می کنیم از فرمژه دستی کلاسیک استفاده کنید. فرمژه فلزی مناسب افرادی است که می خواهند مژه های فرتری داشته باشند.

از بهترین مارک فرمژه دستی می توان به برندهای اکسیلیا، اوریفیلم، زدوان، آی ایکس، ورگن و فرمژه بیول اشاره کرد.

فرمژه دستی پلاستیکی

فرمژه پلاستیکی بدنه پلاستیکی دارد و مدل آن کمی متفاوت از فرمژه های کلاسیک است. این مدل فر مژه مناسب افرادی است که مژه های حساسی دارند و ممکن است در معرض آلرژی قرار بگیرند. بنابراین اگرچه قیمت فرمژه پلاستیکی کمی بیشتر است، اما آسیب کمتری به مژه می رساند.

عکس فرمژه پلاستیکی

عکس فرمژه دستی لاستیکی

عملکرد این دسته از فرمژه ها تفاوت چندانی با مدل فلزی ندارد. فرمژه پلاستیکی در رنگ های متنوع و جذابی تولید می شود. ایرادی که به این مدل وارد شده، قدرت کمتر در حالت دادن به مژه هاست. ضمن این که بعضی از مصرف کنندگان برای نتیجه بهتر آن را با قدرت روی مژه ها فشار می دهند. این فشار گاهی فرمژه را می شکند.

فرمژه ناخن گیری

فرمژه ناخن گیری که با نام فرمژه نقطه ای یا پوینت هم شناخته می شود، شبیه به ناخن گیر یا موچین است و گیره کوتاهی دارد. در صورتی که مژه های کوتاه دارید، خرید فرمژه ناخن گیری انتخاب مناسبی خواهد بود. همچنین این مدل فر مژه برای فر کردن مژه های پایین و فر کردن مژه مصنوعی نیز مناسب است.

عکس فرمژه ناخنگیری

عکس فرمژه ناخنگیری - فرمژه نقطه ای

فرمژه حرارتی یا برقی

فرمژه برقی نوعی دیگر از انواع فرمژه است که این سال ها طرفداران بسیاری پیدا کرده است. به طور کلی فرمژه برقی به دو مدل تقسیم می شود. مدل اولِ فر مژه برقی همچون مدل کلاسیک، گیره ای است و مدل دوم آن شامل فرچه ای شبیه به فرچه ریمل یا شانه است.

فرمُژه برقی با باتری، USB یا برق کار می کند. میزان فر کردن و ماندگاری فرم مژه ها با این دستگاه بیشتر است و کارکرد آن شباهت بسیاری به اتو مو یا دستگاه فر کننده مو دارد. این دستگاه سرعت فر کردن مژه را بالا می برد و مژه های کوتاه را هم حالت می بخشد.

عکس انواع فرمژه برقی و حرارتی

عکس انواع فرمژه برقی یا حرارتی

از بهترین مارک فرمژه برقی می توان به فرمژه برقی تاچ بیوتی، فرمژه برقی پاناسونیک و فرمژه حرارتی شیائومی اشاره کرد.

نحوه استفاده از فرمژه برقی چگونه است؟

نحوه استفاده از فرمژه برقی بسیار آسان است و شما می توانید در زمان کوتاهی، مژه هایتان فر و جذاب کنید. ابتدا باتری را داخل دستگاه قرار دهید یا اجازه دهید دستگاه به میزان کافی شارژ شود. سپس روبه روی آینه قرار بگیرید و همراه با فرمژه برقی، مژه هایتان را از محل رویش مژه تا نوک مژه شانه کنید. همچنین شما می توانید جهت مژه هایتان را تغییر دهید. برای فر کردن مژه های پایین هم همین روند را تکرار کنید.

در صورتی که مدل فرمژه برقی، شبیه به فِرمژه دستی بود، آن را چند ثانیه روی مژه هایتان قرار دهید تا فر شود. اما توصیه می کنیم دستگاه را به مدت طولانی روی مژه ها قرار ندهید تا به آن آسیب وارد نشود.

نحوه استفاده از فرمژه برقی

نحوه استفاده از فرمژه برقی - فرمژه برقی برند شیائومی

شما می توانید هنگامی که باتری از دستگاه خارج یا دستگاه خاموش بود، آن را با یک دستمال مرطوب تمیز کنید. اما دستگاه هرگز نباید خیس شود. بنابراین پس از تمیز کردن دستگاه، حتما آن را خشک کنید. توصیه می کنیم این دستگاه را روی مژ ه های کاملا تمیز بکشید و اگر ریمل زدید، از آن استفاده نکنید.

نحوه استفاده صحیح از فرمژه

استفاده از فرمژه اصلا سخت نیست و تنها کافی است یک فر مژه با کیفیت تهیه کنید. مارک های زیادی وجود دارد، اما برخی از آنها کیفیت بهتری نسبت به بقیه دارند.

1 - مژه هایتان تمیز کنید

در صورتی که آرایش و ریمل روی چشمتان باقی مانده است، توصیه می کنیم حتما مژه هایتان را تمیز کنید. در صورتی که ذرات ریمل روی مژه باقی مانده باشد، مژه ها خوش حالت نخواهند شد. همچنین توصیه می کنیم حتما مژ ه هایتان را خشک کنید.
با این حال شما می توانید آرایش صورت و چشمتان را انجام دهید، اما پیش از مرحله استفاده از فر مژه، از ریمل استفاده نکنید. استفاده از دستگاه فر کننده روی مژه های ریمل خورده، به مژه ها آسیب می رساند و حتی ممکن است باعث شکستن و ریزش آن ها شود.

2 - نحوه کار با فرمژه

برای استفاده از فرمژه دستی، ابتدا آن را مانند قیچی در دست بگیرد و کاملا بازش کنید. چشمتان را باز کنید و وسیله فر کننده مژه را نزدیک مژه های بالای چشم تان قرار دهید، به طوری که مژه ها میان دو سمت (گیره) فر مژه قرار بگیرد. ممکن است در ابتدا احساس سردی کنید، اما خیلی سریع به آن عادت خواهید کرد.

سعی کنید فِرمژه را نزدیک محل رویش مو قرار دهید. سپس فرمُژه را ببندید و به مدت چند ثانیه صبر کنید. برخی افراد توصیه می کنند فرمژه را قبل از استفاده با سشوار گرم کنید. حواستان باشد فرمژه زیاد گرم نشود چون ممکن است مژه هایتان را بسوزاند.

نحوه استفاده از فر مژه

نحوه استفاده از فرمژه فلزی دستی

در مرحله بعد، فرمُژه را کمی از محل رویش مژه ها دور کنید و آن را در میانه مژه قرار دهید. فِرمژه را ببندید و دوباره چند ثانیه صبر کنید. در مرحله سوم فر مژه را به نوک مژه ها نزدیک کنید و آن را دوباره ببنید و باز هم چند ثانیه صبر کنید. این مراحل را برای چشم دیگرتان تکرار کنید.

3 - فرمژه را تمیز کنید

یکی از کارهایی که معمولا بیشتر افراد فراموش می کنند، تمیز کردن فرمژه است. در واقع دستگاه فر کننده مژه کثیف و آلوده، باعث عفونت و مشکلات چشم می شود. بنابراین فر مژه را با صابون یا دستمال مرطوب آرایش، کاملا پاک کنید تا همیشه تمیز باشد.

مضرات و عوارض استفاده از فر مژه چیست؟

مژه ها یکی از اجزای اصلی صورت هستند که از چشم ها به خوبی محافظت کرده و در زیبایی بسیار تاثیر گذارند. متاسفانه برخی از عادات و اشتباهات نادرست و هم چنین استفاده از فرمژه در طولانی مدت، منجر به آسیب رساندن به مژه ها و کم پشت و شکننده شدن آنها شده و عوارضی را در پی دارد.

یکی از مضرات استفاده از فرمژه، ابتلا شدن به بیماری های ناحیه پلک مانند التهاب، گل مژه و عفونت های مختلف است. گاهی این التهابات به علت ضربه و مالش شدید پلک ها اتفاق می افتد. این ابزار همچنین به دلیل تماس مستقیم با چشم، نیاز به تمیز شدن دارد تا از انتقال هر گونه آلودگی به چشم ها جلوگیری کند.

عکس فرمژه کلاسیک فلزی

عکس فرمژه فلزی دستی کلاسیک

اما اگر درست و اصولی از این وسیله استفاده کنید، هیج ضرری برای مژه ها ندارد. به طور طبیعی گاهی یکی، دو مژه می ریزد که مشکلی ایجاد نمی کند. اما قرار نیست فرمژه بخرید و از روز بعد مژه های تان شروع به ریختن کنند.

در ادامه نکاتی که هنگام استفاده از فرمژه باید رعایت کنید تا آسیب کمتری به مژه و در نهایت به زیبایی چشمانتان وارد شود را ذکر کرده ایم.

مهمترین نکات هنگام استفاده از فرمژه

از فرمژه بعد از ریمل زدن استفاده نکنید

استفاده از فرمژه بعد از ریمل زدن، نه تنها باعث خوب حالت گرفتن مژه ها نمی شود، بلکه ممکن است به آنها آسیب هم بزند. وقتی مواد ریمل روی مژه ها خشک می شوند، مژه ها نرمی و خاصیت ارتجاعی خود را از دست می دهند و ممکن است با فشار فرمژه، نصف شوند یا به فرمژه بچسبند و کلا از جا کنده شوند.

حتما فرمژه را روی مژه های بدون ریمل بزنید. قبل از استفاده از فرمژه، مژه ها را کاملا تمیز کنید تا باقیمانده ریمل، از روز پیش، روی آن نمانده باشد.

به فرمژه زیاد فشار نیاورید

اگر می خواهید مژه های بلند و در عین حال سالمی داشته باشید باید از فشار بیش از حد به فرمژه پرهیز کنید. زیرا این کار ناخواسته باعث می شود که مژه ها به اندازه زاویه 90 درجه خم شوند و مژه های شما شکسته یا کنده شود.

فرمژه را نزدیک ریشه مژه ها ببرید. مراقب باشید که با پلکتان در تماس نباشد. به مدت 2 تا 3 ثانیه، با ملایمت، فرمژه را فشار دهید و سپس آن را رها کنید تا مژه ها بدون آسیب و به آرامی حالت بگیرند.

نحوه صحیح استفاده از فرمژه

نحوه صحیح استفاده از فرمژه فلزی

به جای اینکه مژه هایتان را به سمت بیرون بکشید یا چین دهید، فرمژه را به آرامی فشار دهید. اگر یک فرمژه خوب دارید، نیازی به فشار زیاد نیست.

در مرحله بعد، به وسط مژه بیایید و این کار را تکرار کنید. در مرحله آخر هم این کار را روی قسمت نوک مژه انجام دهید. این روش، باعث می شود که مژه ها بخوبی حالت فر به خود بگیرند و در عین حال، آسیبی به آنها وارد نشود.

قبل از استفاده از فرمژه، مژه ها را تمیز کنید

حتی اگر فرمژه را همیشه قبل از زدن ریمل انجام داده باشید، احتمال این که خط چشم، سایه چشم، باکتری ها و سلول های مرده پوست روی فرمژه انباشته شده باشند، وجود دارد. این امر باعث می شود که تاثیر پذیری فرمژه کم شود یا حتی از بین برود. علاوه بر آن ممکن است باعث ایجاد عفونت یا گل مژه شود.

بنابراین همیشه قبل از استفاده از فرمژه آن را تمیز و ضد عفونی کنید. برای این کار مقداری الکل را روی پد پنبه ای بریزید و فرمژه را تمیز کنید. قبل از استفاده از فرمژه حتما آن را کاملا خشک کنید.

پد فرمژه را پس از مدتی تعویض کنید

بعد از مدتی استفاده از فرمژه، پد آن (لایه پلاستیکی که داخل آن)، علاوه بر آلوده شدن، به علت ترک خوردن یا پاره شدن، خاصیت خود را از دست می دهد. ضمن اینکه استفاده از فرمژه با پد خراب، باعث آسیب دیدگی مژه ها خواهد شد. هر چند ماه یکبار یا بلافاصله زمانی که متوجه شدید پد فرمژه، خراب شده است، آن را تعویض کنید.

اکثر فر مژه ها قابلیت تعویض پد را دارند. بنابراین نیاز است تا هر چند وقت یک بار (معمولا هر سه ماه یک بار زمان تعویض می رسد، البته بستگی به نحوه و زمان استفاده شما دارد) پد آن ها را تعویض کنید. معمولا فرمژه ها با چند پد یدکی عرضه می شوند ولی اگر پد اضافه هم همراه فرمژه نبود، براحتی می توانید آن را تهیه کنید.

خرید بهترین مدلهای فرمژه

از فرمژه بی کیفیت استفاده نکنید

به یاد داشته باشید که باید از فرمژه ای استفاده کنید که علاوه بر ایجاد فر مناسب، به مژه های شما آسیب نزند. بنابر این، هزینه کردن برای خرید فرمژه باکیفیت تر، کار منطقی تری است. در صورتی که می خواهید مژه های ظریف خود را بدون هیچ گونه آسیبی حالت دهید حتما باید از یک فرمژه با کیفیت استفاده کنید تا کارآیی مناسبی روی مژه های شما داشته باشد.

استفاده از فرمژه های پلاستیکی، نه تنها مژه ها را به خوبی فر نمی کنند، بلکه به راحتی می شکنند. هر چه ابزاری که خریداری و استفاده می کنید کیفیت بیشتری داشته باشد، نتیجه بهتری نیز خواهد داشت و حالت مژه هایتان بهتر خواهد شد. بنابراین سعی کنید از یک فروشگاه معتبر فرمژه را تهیه کنید یا اگر از یک سایت اینترنتی خریداری می نمایید حتما نظر دیگر خریداران را نیز مطالعه نمایید تا انتخاب درستی داشته باشید.

پاسخ کوتاه به سوالات پر تکرار
قیمت فرمژه چند است؟
قیمت انواع فرمژه به عواملی همچون نوع فرمژه (دستی، برقی و ...)، شرکت سازنده، جنس، وزن و ابعاد، کیفیت ساخت و نوع طراحی و ... بستگی دارد، اما در حالت کلی قیمت انواع فرمژه از 15 هزار تومان تا 1 میلیون تومان می باشد.
آیا فرمژه می تواند مضر باشد؟
بله، متاسفانه برخی از عادات و اشتباهات نادرست و هم چنین استفاده از فرمژه در طولانی مدت، منجربه آسیب رساندن به مژه ها و کم پشت و شکننده شدن آنها شده و عوارضی را در پی دارد. اما در صورت استفاده صحیح هیچ گونه ضرری برای پلک و چشمان شما نخواهد داشت.
تاریخ به روز رسانی : 1402/02/16
محصولات مرتبطمحصولات مرتبط
فرموژه گلدن فیشر استیل رنگی فنردار مدل G17004
فرموژه گلدن فیشر استیل رنگی فنردار مدل G17004
فرمژه برقی سیلیکونی تاچ بیوتی مدل TB1859
فرمژه برقی سیلیکونی تاچ بیوتی مدل TB1859
فرمژه فلزی دستی دکتر میگی مدل AZ-3735
فرمژه فلزی دستی دکتر میگی مدل AZ-3735
فرمژه فلزی زد وان به همراه پد یدک مجموعه 2 عددی
فرمژه فلزی زد وان به همراه پد یدک مجموعه 2 عددی
فرمژه پلاستیکی مکس فکتور مدل TRAVEL
فرمژه پلاستیکی مکس فکتور مدل TRAVEL
فرمژه بیوتی تولز بدنه و دسته مشکی مدل EC01
فرمژه بیوتی تولز بدنه و دسته مشکی مدل EC01
فرمژه مکس فکتور مدل PRO دارای پد فرمژه اضافه
فرمژه مکس فکتور مدل PRO دارای پد فرمژه اضافه
فرمژه برند رزالی فیوره جنس استیل مدل TOPX03
فرمژه برند رزالی فیوره جنس استیل مدل TOPX03
نظرات ارسال نظر، پیشنهاد و تجربه شخصی شما درباره مطلب بالا
کلیه حقوق متعلق به وب سایت طوطی کالا است و کپی برداری با ذکر منبع مانعی ندارد