همه ی ما از داشتن پوستی سالم و یکنواخت لذت می بریم. اما، به مرور زمان و با افزایش سن، پوست ما طراوت خود را از دست می دهد و لک ها یا فرورفتگی هایی در آن ایجاد می شود. خوشبختانه، روش های زیادی وجود دارد که با کمک آن می توانیم از پوست خود مراقبت کنیم. میکرودرم ابریژن یکی از آنهاست. احتمالاً نام آن را بارها شنیده اید، شاید هم به فکرتان رسیده که این روش را تجربه کنید. به هر حال، فرصت خوبی است که دقیقا بدانید میکرودرم ابریژن چیست و فواید و عوارض آن را بشناسید.
میکرودرم چیست؟
میکرودرم ابریژن روشی برای پاکسازی و جوانسازی پوست است. این روش درمانی غیرشیمیایی و غیر تهاجمی است و بدون نیاز به عمل باز ضورت می گیرد. در میکرو درم از اسپری میکروکریستال جهت از بین بردن لایه ی خارجی سلول های خشک و مرده استفاده می کند تا پوستی جوان تر و شاداب تر حاصل شود. میکرودرم ابریژن به تولید لایه های جدید پوستی زیرین با میزان بالاتری از کلاژن و الاستین کمک می کند و ظاهر پوستتان را بهبود می بخشد.

این روش جوانسازی و زیبایی پوست بسیار آرام تر و سطحی تر از روش درمانی درم ابریژن عمل می کند. میکرودرم ابریژن یا همان لایه برداری پوست روش درمانی عمیق تری است که جهت رفع خطوط عمقی صورت، آسیب های جدی ناشی از نور خورشید و جای زخم ها استفاده می شود.
دستگاه میکرودرم چیست؟
دستگاه میکرودرم کریستالی از کمپرسور یا متراکم کننده ای تشکیل می شود که هوا را از طریق یک سری دستی به داخل می کشد. با قرار گرفتن سر دستگاه روی پوست، حالت خلأ ایجاد می شود. کریستال های اکسید آلومینیوم، که با نام کرندوم که سخت ترین ماده معدنی پس از الماس است نیز شناخته می شود، روی سطح پوست پاشیده می شود تا سلول های مرده سطحی را از پوست جدا کند و منافذ باز پوست را بهبود بخشد. سپس سلول های مرده و کریستال ها به سرعت به درون دیگر لوله تعبیه شده در سر دستگاه مکیده و وارد کیسه ضایعات می شوند.

مشاهده و خرید بهترین مارک های دستگاه میکرودرم ابریژن
آیا میکرودرم درد دارد؟
احتمالا برای بسیاری این سوال به وجود آمده که «آیا میکرودرم درد دارد؟» خیر. هیچ مرحله ای از میکرودرم درد ندارد. یکی از فواید انجام این روش این است که دوره نقاهت ندارد و شما پس از انجام آن می توانید به کارهای روزمره تان برسید.
ممکن است شما به خاطر مکش دستگاه میکرودرم، در طول درمان کمی احساس ناراحتی کنید یا تا چند ساعت پس از انجام آن احساس کنید پوستتان مقداری جمع شده باشد. اگر هم پوست بسیار حساسی دارید، ممکن است به خاطر مکش دستگاه کمی پوستتان دچار کبودی شود. اما به طور کلی این روش جوانسازی پوست هیچ گونه دردی ندارد.
میکرودرم برای جای جوش
تقریبا در بسیاری از افراد جای جوش های چرکین به سرعت و بدون هیچ مشکلی خوب می شود. اما ممکن است جای جوش و آکنه در برخی از افراد به صورت لکه های قرمز یا قهوه ای رنگ یا فرورفتگی یا چال شدن پوست باقی بماند. میکرودرم برای جاش جوش گزینه ای کاملا مناسب است که می تواند به راحتی و طی چندین جلسه این ضایعات را به طور کامل از بین ببرد.

تفاوت میکرودرم و میکرونیدلینگ
میکرودرم و میکرودنیدلینگ هردو اهداف مشترکی دارند. هدف این رو روش زیبایی پوست، رفع عارضه های پوستی، ناهمواری ها، جوش، آکنه و لکه های پوستی و به طور کلی پاکسازی پوست صورت است. اما این دو روش تفاوت هایی با هم دارند. میکرودرم روشی است که با استفاده از سایش پوست توسط کریستال های بسیار ظریف سبب لایه برداری پوست می شود.
این روش بیشتر شدن گردش خود در پوست صورت شده و می تواند پوست را در سه حالت مختلف (سطحی، متوسط و عمیق) لایه برداری کند. اما در میکرونیدلینگ از سوزن هایی استفاده می شود که کار آن ها ایجاد سوراخ های میکروسکوپی در پوست است. این روش می تواند سوراخ های عمقیق در پوست ایجاد کرده کلاژن سازی کند. این روش برای از رفع جوش های عمقی صورت و همینطور از بین بردن چروک های ایجاده شده بزرگ روی صورت، بهتر است.
فواید میکرودرم صورت چیست؟
هر روش جوانسازی پوست، یک سری فواید دارد. این روش هم نه فقط از این قاعده مستثنی نیست، بلکه فواید بسیار مطلوبی را هم با خود به همراه دارد. در ادامه بهترین فواید میکرودرم را برای شما شرح می دهیم:

-
از بین بردن لک های پیری
-
از بین بردن و تمیز کردن جوشهای سر سیاه
-
شاداب وسر حال شدن پوست صورت
-
ضخیم و سفت تر شدن پوست بدلیل کلاژن سازی
-
کنترل چربی پوست در پوستهای چرب ، و تحریک فعالیت غدد در پوستهای خشک و کمک به نرمتر شدن و لطافت پوست
-
موجب نفوذ عمیق تر و تاثیر بهتر داروها شده و اثر داروها را تا 10 برابر افزایش میدهد
-
روشن تر شدن پوست
-
درمان چروکهای ظریف پوستی و کمک به از بین بردن اسکارهای سطحی مثلاً اسکار آکنه
-
افزایش تاثیر داروهای موضعی و کمک موثر در درمان لک های پوستی و تفاوت رنگ در سطح پوست مثل ویتیلیگو
-
کمک به درمان جوشهای زیر پوستی
-
میکرودرم حساسیت پوست را در پوست های قرمز و حساس کمتر میکند
معایب میکرودرم چیست ؟
ممکن است محل درمان اندکی تیره یا روشن تر از پوست سایر نقاط باشد. این تغییرات بیشتر در پوست های تیره رخ می دهد. باید دستگاه میکرودرم قبل از استفاده استریل شود تا از بروز زخم یا عفونت جلوگیری شود.
ممکن است فرد در حین عمل مقداری از کریستال های دی اکسید آلومینیوم را فرو دهد که در این صورت ممکن است مشکلات تنفسی را برای فرد به همراه داشته باشد، !) پس مراقبت های لازم را انجام دهید. همچنین باید مراقب بود فرو رفتن این کریستال ها در چشم ممکن است موجب بروز بیماری هایی شود که البته می توان با استفاده از عینک مخصوص از این مورد جلوگیری کرد. بعد از این عمل ، حساسیت پوست به آفتاب بیشتر می شود. این عارضه شایع ولی کاملا موقت است.

جهت مشاهده و خرید انواع دستگاه خانگی میکرودرم ابریژن کلیک کنید
چه کسانی برای انجام میکرودرم ابریژن ممنوعیت دارند؟
-
خانم های باردار
-
کسانی که پسوریازیس دارند
-
کسانی که در صورتشان تبخال و یا زگیل وجود دارد
-
افرادی که سابقه بیماری های سرطان یا هموفیلی دارند
-
بیماران در حین درمان با ایزوترتینوئین خوراکی
-
کسانی که در حین انجام رادیوتراپی گردن هستند
-
کسانی که پوستی بسیار حساس یا آلرژیک دارند
-
کسانیکه طی 12 ماه اخیر اکوتان مصرف کرده اند